Milloin matkapuhelin keksi ja kuka

"Matkapuhelin tornit aiheuttaa amputointipotilaiden kipua," UT Dallas tutkimus ei löydä

Jaa tämä artikkeli

Ikään kuin skeptikot ei ole tarpeeksi Facepalm noin, tämä tuore tutkimus julkaistiin PLoSOne merkitsee sitä, että se on tunnistanut mallia, jossa ihmisen toiminnan (merkitys, ihmisen aiheuttaman) RF-päästöt ovat tarpeeksi aiheuttaa kipua amputointipotilaiden. Se väittää myös sovittaa anecdata from "voimalinjoja anna minulle migreeni" tyyppejä kanssa valtavaa julkista ja tieteellistä yksimielisyyttä siitä, että ihmisen toiminnan RF sähkömagneettisille kentille ei oikeastaan ​​ole haitallisia vaikutuksia. Mutta se ei kovasti väitteensä tueksi.

ads

Jos käydä läpi tutkimuksen, varsinainen hypoteesi kirkastuu, ja sillä on hyvin vähän tekemistä syvästi harhaanjohtavia lehdistötiedote. Silmänkääntötemppu-of-otsikko syrjään, joukkueen väittää, että he ovat löytäneet neuropatologia joka tekee rotat riittävän herkkiä radiotaajuuspäästöt että he voivat tuntea kipua ihmistoiminnasta RF kuin mitä solu tornit tuottaa. Ehto kutsutaan neuroma a tavallisesti-hyvänlaatuinen kasvu on vaurioitunut hermo, joka on jo tiedetään aiheuttavan tunteita sähköiskuja. Neuroomat tiedetään myös osaltaan aavekipu, joka sattuu amputointipotilaiden.

Asiakirjassa todetaan, että rottien neuromas reagoida alle watin neliömetrillä soveltaa mikroaaltouuni taajuuden energiaa. Se jatkuu oletuksen, että tämä tapahtuu, koska neuromas ovat liian moni valitun aistinreseptori käytetään yleensä aistia lämpöä. Nuo asiat omalla ovat testattavissa. Ja ne ovat ainoat asiat tästä tutkimuksesta, että mitään järkeä.

Tutkimus ja sen lehdistötiedote on joitakin suuria ongelmia, että olen kutsunut pääkirjoittaja, Dr. Mario Romero-Ortega, keskustella sähköpostitse (hän ​​ei vastannut).

Taitteen yläpuolella, lehdistötiedote lepää henkilökohtainen kokemus eläkkeellä Maj. David Underwood, veteraani Irakin sodan joiden vammat johti amputaatio vasemman kätensä - jonka hän uskoo sattuu, kun hän ajaa ohi solu tornit. tai pääsee lähelle matkapuhelimiin on vaeltaa. Buried taitteen alapuolelle lehdistötiedotteessa, se lisää, että seurauksena vuorovaikutukset Maj. Underwood, yksi Dr. Mario Romero-Ortega suoritettu tässä tutkimuksessa rotilla ja soluviljelmissä in vitro. Nd koska on olemassa empiirisiä todisteita, mutta mitään tieteellistä yksimielisyyttä tai ihmisten tutkimuksissa, Dr. Romero-Ortega opines että tämän tutkimuksen tulokset rotilla ovat "erittäin todennäköisesti" yleistettävissä ihmisille.

Milloin matkapuhelin keksi ja kuka

Neuromas tiedetään aiheuttavan neuropaattista kipua kaikki omasta. Lähtökohta Tämän tutkimuksen on, että tutkijat loukkaantunut rotta iskias hermot ja antoi heille neuromas, ja että nämä rotat kokeneet kipua läsnäollessa 915 MHz RF säteily. Miksi se yllättää meille, että rotat, jotka olivat jo tuskaa niiden neuromas toimi kuten he olivat kipu? Miksi lakia parsimonian ei vie meidät takaisin nollahypoteesia?

Sitä paitsi, numerot eivät vain toimi. Numerot eivät edes tule lähelle työtä, vaikka erittäin antelias marginaalit. Aluksi - kirjoittajien omat tiedot eivät oikeastaan ​​seuraa käänteisen neliön lakia - RF kentän ilmeisesti suurenee etäisyys lähteestä, ja jos niitä tosiasiallisesti käytetään numeroita he julkaistu niiden malli, se vääristelee koko ajatus radiotaajuuspäästöt ollessa ongelma. Sitten, RF annos niitä sovellettiin rotan oli alle kolmanneksen siitä, mitä iPhone 5 asettaa pois, eikä mitä haluat todella saada at 40m solusta torni broadcasting 50W. Ja vaikka oletettaisiin, että kirjoittajien arvio radiotaajuuspäästöt vahvuus etäisyyden oli oikein, omaa kaavio osoittaa, että ne kirsikka poimittuja korkea harha niiden tietojen (keltainen piste joukossa kaikki punaiset, alla) käyttää edustajaa arvon.

Milloin matkapuhelin keksi ja kuka

Vakavasti, kohtuullisia parhaiten sopiva viiva epäonnistuu käänteisen neliön lakia. Kuva luotto: tutkimus tekijöistä.

On eturistiriita se on tärkeää myös tässä. Dr. Romero-Ortega on vakiintunut Neurotieteilijä ja professori neurologian ja plastiikkakirurgia - ja hän on myös perustaja ja tieteellinen johtaja for "Nerve Solutions Inc.," yritys, joka on tällä hetkellä "alle tutka", koska se on ottaa " markkinoiden haasteisiin "myy laitteet keksi, joista yksi hän väittää voi lievittää kipua rajoittamalla muodostumista neuromas.

Mutta RF paperi-, hän väitti, että hän ei ollut patentteja paljastaa. Tehty näin, se todella näyttää hänellä oli myytävässä idea, mutta tajusi jälkikäteen, että hän tarvitsi tieteen tukea hänen väittämät. Ei olisi ensimmäinen kerta tiedemies on tehnyt todellista tutkimusta, käytti sitä lampunvarjostin pseudoscience. ja lisäjäsentä se puolestaan ​​voittoa pois vähemmän tieteellisesti lukutaitoisia. Yliopiston oma lehdistötiedote jatkaa sanoen, että heidän seuraava askel olisi rakentaa laite ihmiset voivat käyttää estää RF-signaaleja. Lataus ihmiset kipua Faradayn häkit estää RF-signaaleja? Joko tämä on uraauurtava, pelin muuttuvan alkuperäinen tutkimus, joka vain ei ole lyönyt valtavirtaa vielä, tai se on yksi liukas tietoiskuja poistettu folio hatut.

Nyt haluan olla hyvin selkeä. En yritä pilkata ihmisiä, joilla on selittämättömiä ongelmia, vain koska ajatuksiani etiologia ongelmien poikkeaa omaansa. En myöskään halua väheksyä Maj. Underwood kokemuksia tai Dr. Romero-Ortega tutkimus. Amputointipotilaiden ovat kokeneet järkyttäviä kivut jo kauan ennen solun tornit suunniteltiin.

Lääketieteessä sanonta, kipu on riippumatta kokee henkilö väittää olevansa. Kukaan ei sano amputointipotilaiden ei ole kipua. Se on vain, että olemme tanssi reunalla Ockham partaveitsen yrittää sanoa, että se solu tornit aiheuttaa kipua. Satunnaiset väitteet vaativat epätavallisia todisteita, ja yhden ristiriidassa tutkimus ei ole satunnaisia ​​todisteita. Science on tarkoitus olla kaikkien saatavilla. Ainoa tapa, jolla voimme pitää sitä niin on olemalla tunnollisesti rehellisesti siitä, mitä voimme väittää.

Related viestiä

  • Yksinkertainen Määritelmä solun koko määritelmä solun 1. pieni uskonnollinen talon riippuvainen luostarin tai luostari 2 a. yhden huoneen asunnon käytössä yksinäinen henkilö (kuten erakko) b. sinkku...

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • Princeton n WordNet (0.00 / 0 ääntä) Arvioi tätä määritelmää: matkapuhelin (verbi) kutsua käyttäen matkapuhelinta "Jos juna on myöhässä, minä matkapuhelin sinulle" Wikisanakirja (0.00 / 0 ääntä) Hinta ...

  • Mitä a # / Ristikkomerkin / ruutumerkillä oikeastaan ​​tarkoittaa Social Media? Punnan merkkiä tai hashtagin on visuaalisesti edustaa tunnuksella "#", ja asettamalla etuliite sanan (tai sarja ...

  • kännykkä Brandon teki on matkapuhelin ja hänen äitinsä oli toimittanut varamiehet kanssa numero. Milloin tahansa, joku voisi olla pieni videokamera, tallentimen, tai matkapuhelin ...