Milloin on Nokia Lumia 620 käynnistää Intiassa

Uusin ohjelmistopäivitys

Uusin ohjelmistopäivitys puhelimeen saatavilla Intiassa

Kuvaus - tarkistaa maasi / operaattori yksityiskohtia, valitse Asetukset gt; Noin gt; Carrier.

julkaisu - tarkistaa nykyisen ohjelmistoversion valitsemalla Asetukset gt; Ekstrat + Info.

Laiteohjelmaversio - tarkistaa nykyisen laiteohjelmiston & OS versiot, valitse Asetukset gt; Noin gt; lisää tietoa.

Milloin on Nokia Lumia 620 käynnistää Intiassa

Kuinka päivittää ohjelmisto

Puhelin ilmoittaa, kun päivitys on saatavilla. Voit myös tarkistaa päivitykset siirtymällä Asetukset gt; Puhelin Update ja napauttamalla Tarkista päivitykset. Voit asentaa päivityksen heti tai lykätä päivitys helpompaa aikaa. Katso alla ohjeet, miten valmistautua puhelimen ja tarkemmat asennusohjeet.

ads

1. Ennen asennusta

Tee jonkin verran. Suuri tavaraa tulee iso paketteja! Ennen kuin aloitat ohjelmistopäivityksen, suosittelemme, että teet tarpeeksi tilaa puhelimessa.

 • Voit joutua olla jopa 1,5 Gt (riippuen puhelinmallista ja ohjelmistoversio) ilmaiseksi puhelimen muistissa, jotta ohjelmistopäivitys sujuu.
 • Jos sinulla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa puhelimen muistissa, voit ehkä päivittää puhelimen muistikortin avulla. Tämä on käytettävissä joidenkin puhelimista käynnissä Lumia Denim (käyttöjärjestelmän versio 8.10.14219.341 tai uudempi).
 • Voit tarkistaa vapaata tilaa, siirry Asetukset gt; varastointi mielessä. Saat tarkempia ohjeita selvittää tilaa puhelimeen ohjelmiston päivitys FAQ-osiossa.

Ladata puhelimen. Ennen päivityksen, kytke laturiin tai varmista, että puhelimessa on tarpeeksi virtaa (vähintään 50%).

Ole verkossa. Puhelin tukee langatonta Over the Air (OTA) päivitykset ja ei ole tarvetta kaapeleita tai tietokoneeseen; voit ladata ja asentaa päivityksen puhelimen avulla.

 • Käytä Wi-Fi-verkon ladata päivityksen ja välttää liikkuvan tiedonsiirron kustannuksia.
 • Offline päivitys ei ole mahdollista.

Ota varmuuskopiot. Varmista, että asetukset, sovellukset, valokuvat ja tekstiviestit ovat turvallisia ja ääntä.

 • Varmuuskopioinnin on automaattinen, ja se löytyy Asetukset gt; varmuuskopio .
 • Tässä näytössä löydät erilliset varmuuskopiointi- sinulle sovelluksia + asetuksia, tekstiviestejä ja valokuvia + videoita.
Milloin on Nokia Lumia 620 käynnistää Intiassa

2. Vaiheet asennuksen aikana

Jos haluat tarkastella ja asentaa päivitykset, napauttaa ilmoitusta viesti ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita puhelimeen. Voit myös tarkistaa päivitykset siirtymällä Asetukset gt; puhelimen päivitys ja napauttamalla Tarkista päivitykset. Voit asentaa päivityksen heti tai lykätä päivitys helpompaa aikaa.

 • Päivitys kestää noin 15-30 minuuttia, mutta suuri päivitys voi kestää jopa 2 tuntia riippuen puhelimen mallista ja sovellusten määrä sinulla asennettuna.
 • Et voi käyttää puhelinta päivityksen aikana asennuksen.
 • Noudata päivityksen ohjeita, ja älä huoli, jos puhelin käynnistyy uudelleen useita kertoja prosessin aikana, että on täysin normaalia.
 • Muita sovelluksen päivitykset Store voitaisiin tarvita täysin mahdollistaa uusia ominaisuuksia puhelimeen. Saat sovelluksen päivitys ilmoitus -kauppasovellusta pian ohjelmistopäivityksen.
 • Puhelimissa, jotka ovat käynnissä Lumia Denim (käyttöjärjestelmän versio 8.10.14219.341 tai uudempi), voit myös ajastaa asentaa ladattuja ohjelmistopäivityksiä myöhemmin Asetukset gt; Puhelin Update gt; Mieluummin asentaa aika .

Ei voi olla useita päivityksiä saatavilla puhelimeen, joten voit joutua toistamaan prosessi muutaman kerran päästä uusin versio. Noudata päivityksen ohjeita niin, että et menetä mitään uusimman herkkuja.

 • Jos haluat nähdä nykyisen firmware ja käyttöjärjestelmäversiot, siirry Asetukset gt; noin gt; lisää tietoa .
 • Jos haluat nähdä nykyisen ohjelmistoversion, siirry Asetukset gt; extrat + info .
Milloin on Nokia Lumia 620 käynnistää Intiassa

3. Asennuksen jälkeen

Päivittää puhelimeesi. Pitämällä puhelimen päivitetty uusin ohjelmisto saa tuoretta uusia ominaisuuksia ja parannuksia, ja ratkaista monia ongelmia.

Asiat eivät mene suunnitelmien? Ei hätää, olet joukossa ystäviä. Tutustu FAQ osiosta tai etsiä vastauksia meidän yhteisössä.

Related viestiä

 • Nokia Lumia 620 Hinta Pakistanissa Nokia Lumia 620 Review Nokia Lumia 620 on lupaava Windows älypuhelin, odotetaan olevan ulos kansainvälinen vähittäiskaupan heti uudenvuodenaattona. Valmistettu ...

 • Miten ratkaisen My Nokia Lumia 920 Gear ja näyttö on tyhjä Issue My Nokia Lumia 920 on erinomainen laite, koska olen ostanut sitä viime marraskuussa. Mutta se alkoi huonosti hieman viime aikoina. Se ensimmäinen ...

 • Best sovellukset Nokia Lumia 520 Oletko get uuden Windows Phone omassa sileää yläpuolella takka tai laatikkoon alla joulukuusen? Jos et, kertoimet ovat se olisi ollut Nokia Lumia ...

 • Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710 En esta oportunidad podrás descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710. el Servicio de mensajería instantanea Numero Uno en el mundo que ya ha suplantado ...

 • Best Music sovelluksia valkokankaalla Microsoft Lumia 640 XL Nokia Lumia 800 on varustettu hyvin musiikin ystäville keskuudessamme, mutta yksi piirre saatat kutinaa on kyky tallentaa ja ...