Milloin Symbian ensin luotu

Symbian Foundation on siirtynyt lisenssisopimuksen elin

Vuonna 2009 perustettu Symbian Foundationin tekemään Symbian saatavilla avoimen lähdekoodin ja maksua. Marraskuussa 2010 julkistimme että säätiö alasajon sen operatiivisen toiminnan seurauksena muutoksia maailmantalouden ja markkinaolosuhteet.

Milloin Symbian ensin luotu

Olemme nyt valmistunut siirtymistä voittoa vastaava organisaatio ohjaavat avoin kehitystä ja koonti Symbian-alustalle, joka lisensointi yhteisölle ilman pysyvää henkilöstöä. Eteenpäin säätiö vastaa vain erityisiä todistuksia ja oikeudellisten kehysten käyttöön aikana avoimen hankinta alustan. Symbian kehittyy edelleen alle Nokian, jotka ovat alkaneet tehdä tulevaa kehitystä alustan saatavilla vaihtoehtona suoraa ja avointa mallia.

ads

Voit etsiä lisätietoja Nokian suunnitelmista Symbian osoitteessa symbian.nokia. Forum Nokia on paras paikka saada kehittäjä tukea Symbian, myös työkalujen, dokumentointi, tekninen tuki, ja keskustelupalstat.

Haluamme laajentaa syvimmät kiitokset kaikille, jotka ovat vaikuttaneet suuret virstanpylväät saavutetaan Symbian Foundationin. Voimme kaikki olla ylpeitä näistä saavutuksista - jotkut eivät ennen nähty historiassa computing, kuten loppuun suurimman siirtymisen avoimen lähdekoodin mitään kaupallisia codebase ohjelmistojen historiassa. Haluamme myös kiittää lämpimästi koko jäsenyhteisön heidän jatkuvaa sitoutumista Symbian.

Olemme varmoja, että nämä ovat ehdottomasti oikea muutosten yhteydessä nykypäivän markkinoilla ja taloudessa, ja odotamme katsomassa uuden aikakauden menestys Symbian avautua.

Related viestiä

  • Symbian (EPOC) Käyttöjärjestelmä 633 sanaa [4 Kuvat] [16 versiot] [3 Linkkejä] - Päivitetty: 11.01.2015 Sivu luotiin: 2004-03-04 [SB] EPOC käyttöjärjestelmä Symbian, .. .

  • Mitä Intel-Nokia sopimus tarkoittaa Symbian? Kaupan luo uuden tavan Nokia taistelemaan kilpailun älypuhelinmarkkinoiden keskittymällä Linux strategiaa vahva vaihtoehto ...

  • Whatsapp Symbian vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Whatsapp Symbian 31223 (36339 votos) + - Käytän Whatsapp Symbian, vanha malli Android 3.0 versio, mutta minulle se on ...

  • Whatsapp S60v3 vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Whatsapp S60v3 31223 (36339 votos) + - Käytän Whatsapp S60v3, vanha malli Android 3.0 versio, mutta minulle se on ...

  • Lopulliset opas tekeminen Tinder Oikea Tinder on tullut yhden luukun nuorille, jotka haluavat mennessä, liittää tai yksinkertaisesti nähdä, kuka muu on siellä, ja online dating sivustot ovat ...