Milloin Symbian luotu

Symbian (EPOC) Käyttöjärjestelmä

633 sanaa [4 Kuvat] [16 versiot] [3 Linkkejä] - Päivitetty: 11.01.2015 Sivu luotiin: 2004-03-04 [SB]

EPOC on käyttöjärjestelmä Symbian, aiemmin ohjelmistoyhtiö Psion. Symbian on lisensoitu Symbian OS yrityksiin, jotka ovat suuria toimijoita markkinoilla korkean teknologian matkapuhelimia. Mukana ovat Motorola, Nokia, Samsung, Siemens ja Sony Ericsson. Kämmentietokoneet kanssa SymbianOS alkaen Psion ovat 5mx Pro, Revo, Revo Plus, netbook ja muut.

Milloin Symbian luotu

Symbian, EPOC, Symbian logo ja Symbian Developer Network logo ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Symbian Ltd Symbian perustettiin kesäkuussa 1998 yksityisen ja riippumaton yritys. Partners tämän yrityksen Ericsson, Nokia, Motorola ja Psion. Eri viittaus mallit, kuten kvartsi, Crystal ja Pearl vastaavat standardin toteutus vaatimusten erilaisia ​​laitetyyppejä. Vuonna 2000 Sony ja Sanyo tuli uusi luvanhaltija Symbian OS, samana vuonna ensimmäinen Symbian OS Smartphone Ericsson R380 otettiin käyttöön. Vuonna 2001 Fujitsu liittyi luvanhaltijan, Nokia 7650 ja Nokia 9210 Communicator otetaan käyttöön. Vuonna 2002 Sendo myös lisensoi Symbian OS, Siemens tulee osakas Symbian.

ads

Symbian OS yhdisti matkapuhelin toimintoja tehokkuutta tietokoneen. Se sopii alustana sovellusten kehittämiseen ja palvelujen mobiili-alueella. Symbian OS tukikohtia microkernel ja tukee moniajo sekä säikeistystekniikkaa. Käyttöjärjestelmä on olio ja koostuu osista. Käyttöliittymä on joustava, määrä tuettujen protokollien saa lähes kasvoi uusista julkaisuista. Yksin vuonna 2005 noin 35 miljoonaa laitetta myytiin Symbian OS.

Soveltamisala

Langattomat sulautetut laitteet, kuten puhelimet

Sovellusten kehittämiseen

TCP / IP, WAP, GSM, Bluetooth, IrDA, serial

EPOC C ++, Java, WML, HTML

turvallisuusstandardit kuten SSL, HTTPS, WTLS

Symbian OS 8.0 sisältää parannetun Java ja multimedia puitteet toimintoja tehdä nopeuttamista koskevat mahdollisia. Symbian OS tukee laitteiden kanssa vain yksi prosessori puhelinliikennettä ja käyttöjärjestelmän hänen uusi reaaliaikainen toiminto nyt. Tuki UMTS ja vakiotulosteesi standardi laajentaa käyttöalue käyttöjärjestelmän. Etähuolto mahdollistaa myös saada muistikortit SD-formaatissa.

Milloin Symbian luotu

Symbian OS 9.1 sisältää viestintäprotokollat ​​TCP / IP, WAP 2.0, IrDA, Bluetooth, USB, GPRS ja UMTS. Kansainväliseen käyttöön Unicode-standardia 3.0 on tuettu.

Symbian OS 9.3 on natiivi WLAN-tuki, USB 2.0 ja uusia Push tekniikoita ja WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) sekä HSDPA (High Speed ​​Downlink Packet Access). Symbian OS kitkattomasti jättää VoIP keskusteluja järjestetään WLAN matkapuhelinverkkoon uuden tuen rajoittamaton Mobile Access (UMA). Kun parannettu muistinhallinta käyttöjärjestelmän tulee käyttää sovelluksia huomattavasti nopeammin.

Käyttöjärjestelmä on binäärisesti yhteensopivasti ohjelmia Symbian OS v9.1. Uusi toiminto on päivitys firmware ilman kaapeleita (FOTA).

Symbian OS 9.5

- optimoitua energiankulutusta ja 20 - 30% vähemmän muistia tarvitaan

- vähennetään käynnistysaika käyttöjärjestelmän ja sovellusten

- standardi tukee digitaalista TV

- uusien toimintojen digitaalikamera

- SQL-tietokanta ja POSIX käyttöliittymät helposti siirtämiseen työpöydän / palvelimen sovellusten

- vaihtuu automaattisesti WiFi ja 3G verkot

Nokia osti Symbian Limited ostamalla osakkeita, jotka eivät kuulu Nokian jo 2008-06-24. Hankinta sisältävät osuudet n. 52% n. 264000000 euroa. Nokia luo pohjan tarjota käyttöjärjestelmää avoimena ohjelmistoalustaa. Sony Ericsson ja Motorola tuovat UIQ perustaan, DOCOMO edistää MOAP (S) 3G-verkon. Yhdessä teh käyttöliittymä S60 Nokian yhteinen foorumi on luotava. Se on tarkoitus julkaista SymbianOS alla Eclipse Public License 1.0 (EPL) on ensimmäinen kuuden kuukauden 2009 avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä.

Related viestiä

  • Mitä Intel-Nokia sopimus tarkoittaa Symbian? Kaupan luo uuden tavan Nokia taistelemaan kilpailun älypuhelinmarkkinoiden keskittymällä Linux strategiaa vahva vaihtoehto ...

  • Whatsapp Symbian vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Whatsapp Symbian 31223 (36339 votos) + - Käytän Whatsapp Symbian, vanha malli Android 3.0 versio, mutta minulle se on ...

  • Whatsapp S60v3 vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Whatsapp S60v3 31223 (36339 votos) + - Käytän Whatsapp S60v3, vanha malli Android 3.0 versio, mutta minulle se on ...

  • Whatsapp Nokialle Symbian vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Whatsapp Nokialle Symbian 31223 (36339 votos) + - Käytän Whatsapp Nokialle Symbian, vanha malli Android ...

  • Symbian Foundation on siirtynyt lisenssisopimuksen kehon Vuonna 2009 perustettu Symbian Foundationin tekemään Symbian saatavilla avoimen lähdekoodin ja maksua. Marraskuussa 2010 me ...