Milloin voin ladata ios 7 minun iphone 5

Lataa iOS 7 Final IPSW IPhone 5, 4S, 4, iPad ja iPod touch [Suora linkit] - Päivitetty

Paul Morris | 21 helmikuu 2014

Päivitys: Tämä viesti on päivitetty uusin versio iOS 7 latauslinkkejä sekä video opetusohjelma miten ladata ja asentaa iOS 7 iPhonen, iPadin ja iPod touch.

Milloin voin ladata ios 7 minun iphone 5

Apple on vihdoin kääntää kytkimen ja lopullisen iOS 7 latauslinkkejä ovat elävät nyt kaikille. Lisätietoja sekä suoria IPSW linkit löytyvät täällä.

Visuaalinen ja käytettävyyttä muutokset iOS 7 edustaa suurimpia huolto käyttöjärjestelmään viimeisen kuuden vuoden aikana. Apple on kuvattu iOS 7 kuten "mobiili käyttöjärjestelmä aivan uuden näkökulman "Ja rehellisesti, se on erittäin vaikea väittää vastaan ​​kuvaus siitä, mitä he ovat tuoneet pöytään. Laiteohjelmisto kuljettaa aivan uusi muotoilu, useita uusia ominaisuuksia ja lukuisia uusia välineitä ja puitteet kehittäjille kaivaa voivat luoda sovelluksia. IOS on perusta iPhone, iPad ja iPod touch ja se on ladattavissa nyt käyttäjille kaikkialla ympäri maailmaa.

ads

Applen iOS 6 on epäilemättä palvellut meitä hyvin kuluneen 12 kuukauden aikana. Suhteellisen kivinen alku keskellä Maps kiista, se on onnistunut kynsiä tiensä meidän tunteet ansiosta useita bug vahvistamisesta päivityksiä ja on onnistunut osoittamaan erittäin vakaa lähtien. Silti kaikki on säilyvyysaika, ja kun Scott Forstall erossa Apple, se viestii lopussa hänen hallittaviksesi suunnitteluun ja toteuttamiseen IOS. Jony Ive näky IOS on ehdottomasti polarisoivasta, mutta se edustaa uutta alkua Applen mobiili käyttöjärjestelmä.

Laiteohjelmistopäivitys on saatavilla kaikille käyttäjille yhteensopivan iOS-laitteen. iPhonen omistajat käyttävät iPhone 4, 4s tai 5 voi tarttua uusi firmware niiden laitteita, vaikka jotkut rajoitukset eivät koske iPhone 4 ja 4S kannalta ominaisuuksia. Omistajat toisen sukupolven iPad ja yläpuolella voi myös käydä läpi OTA tai iTunes lataa reitti samalla rajoitukset vanhempia, vähemmän voimakas tablettia. Ainoa iPod touch joka tukee tällä hetkellä on viidennen sukupolven malli.

iOS 7 Download Links :

Tässä on meidän käytännön iOS 7:

Tutustu täydellinen opas siitä, miten ladata ja asentaa iOS 7 iPhonella, iPadilla tai iPod touch oikealla tavalla:

Päivitys x1: iOS 7.0.2 on nyt vapautettu jossa korjauksia ja enemmän. Voit napata iOS 7.0.2 latauslinkit uusi iPhone 5s, iPhone 5c ja kaikki vanhemmat yhteensopivat laitteet täältä.

Päivitys x2: iOS 7.0.3 ja iOS 7.0.4 ovat nyt saatavilla. Apple on julkaissut IOS 7.1 beta-versioita. Voit löytää lisätietoja uusimman iOS 7.1 beta 2 ladata täältä.

Päivitys x3: iOS 7.0.5 on julkaistu. Tämä julkaisu on käytettävissä vain iPhone 5s ja iPhone 5c ja korjaa verkko provisioinnin Kiinan verkoissa. Voit ladata iOS 7.0.5 täältä.

Voit myös haluavat tarkistaa:

Voit seurata meitä Twitterissä. lisätä meidät ympyrän Google+ tai kuten meidän Facebook-sivulla pitää itsesi ajan tasalla kaikki uusimmat Microsoft, Google, Apple ja verkossa.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Lataa WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 07 tammikuu 2015 Download WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 ja kaikki muut laitteet WhatsApp on paras ja ...

  • Free Mobile Game Download X3 02 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Free Mobile Game Download X3 02 31223 (36339 votos) + - Käytän Free Mobile Game Download X3 02, vanha ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Miksi minun iPhone 4 on ylikuumenemisen, kun käytät sitä? Se näyttää hälytyksen, että laite tarve mehiläisen jäähtynyt. laite käyttää akun lataus erittäin nopea. voi IOS aloitettava uudelleen korjata sen? Haluaisin aloittaa ...