Mitä tapahtuu, kun et lataa ios 7

Viisi asioita ennen asennusta iOS 7

Lanseeraus IOS 7 on täällä. Muista tehdä hieman prep työtä, jotta prosessi helpompaa sekä itsesi ja iOS-laite ennen asentamista uusimman päivityksen.

Jason Cipriani / CNET

Keskiviikkona Apple julkaisi erittäin odotettu päivitys iOS-laitteet: iOS 7. Uusi versio on poiketaan täysin aikaisemmat versiot iOS.

Mitä tapahtuu, kun et lataa ios 7

Päivitys tuo kokonaisen uuden ilmeen IOS laitteita, mikä puolestaan ​​johtaa todennäköisesti myöhäisillan puheluita vanhemmat kysyä, miksi heidän puhelimitse tai iPad näyttää niin erilainen. Eli jos he löytävät uusittu Phone kuvake.

ads

Sen lisäksi, että uusi ilme, siellä on pitkä lista uusia ominaisuuksia, kuten uusi Control Center, valokuva suodattimia, ja pudottaa lentokoneesta.

Kun päivitys mielessä, on tärkeää sinulle varautua ja laitteen tehdä siirtyminen mahdollisimman sujuvaa.

Tarkista laitteen yhteensopivuus

Ensinnäkin, varmista, että laitteet pystyvät käynnissä iOS 7. Apple on julkaissut luettelon laitteista, jotka pystyvät toimimaan uusin OS:

Poista käyttämättömät sovellukset

Kun olet määrittänyt iDevice oikeutettu päivitykseen, on aika nopeasti mennä läpi sovellukset tällä hetkellä on asennettu ja poistaa jotka ovat käyttämättä. Kertoimet ovat, jos et ole avannut sovelluksen viimeisen parin kuukauden tai niin, et todennäköisesti tarvitse sitä. Napauttamalla sovellusta pitkään kuvaketta, kunnes se alkaa liikkua, niin paina X-kuvaketta poistaa. Jos et lopulta tarvitse sovelluksen tulevaisuudessa, yksinkertaisesti redownload se App Storesta.

Päivitä asennetut sovellukset

Sen jälkeen karsiminen up asennetut sovellukset, käynnistä App Store ja varmistaa, että jäljellä olevat sovellukset ovat ajan tasalla. Jotkin sovellukset, kuten Foursquare, jo vapauttaen iOS 7 sovelluspäivitykset joten voit käyttää niitä tarkoitettu iOS 7 heti, kun käyttöjärjestelmän päivitys on valmis. IOS 7, sovellus päivitykset ladataan automaattisesti sinulle; kestää minuutin vaalia viimeisen kerran sinun on pakko manuaalisesti asentaa sovelluksen päivitykset.

Sovellustiliisi ajan tasalla, voit minimoida odottaa pitkän luettelon sovelluksista päivittämään samoin.

Takaisin, että asia ylös

Sinun kannattaa olla varma varmuuskopioida laitteen (s). Ei vain tämä jotain pitäisi tehdä säännöllisesti, mutta se on jotain, joka on erityisen tärkeää tehdä juuri ennen päivitystä käyttöjärjestelmä. Jos jotain menee pieleen, voit palauttaa laitteeseen samat asetukset ja tiedot tallennettu siihen. Uudempi varmuuskopion, uudempia tiedot pystytään palautettu tulee.

Voit varmuuskopioida laitteen iTunes tai antamalla iCloud hoitaa sen puolestasi. Epävarma siitä, miten takaisin laitteeseen ylös, tai mitä menetelmää käyttää? Rick Broida käydään läpi jokainen prosessi, joka varmistaa mukavan joko menetelmällä.

Päivitä iTunes

Kun suuri versio iOS on julkistettu, se on lähes aina mukana päivityksen iTunesiin. Päivitys yleensä lisää uusia ominaisuuksia iTunes, mutta se tuo mukanaan myös yhteensopivuus uusien laitteiden ja uuden käyttöjärjestelmän.

Voit tarkistaa päivitetyn version iTunes Applen sivustolla pian julkaisun jälkeen iOS 7, tai tarkistaa ohjelmistopäivitykset Macin klikkaamalla Omenavalikkoon kuvake seuraa Software Update. Windows-käyttäjät voivat käyttää Ohjeet-valikosta iTunes ja klikkaa "Tarkista päivitykset".

täydellinen kattavuus

Kun olet käynyt läpi tämän tarkistuslistan ja valmistellut laitteen päivityksen, valmistautua pitää pois päivittämisestä vasta myöhemmin päivällä, kun saat kotiin tai on jonkin aikaa poissa töistä. Apple tyypillisesti versioiden päivitys midmorning tai alkuiltapäivästä, riippuen aikavyöhyke. Aikaisemmin on ollut esiintymiä aktivoinnista palvelimia menee alas, jättäen käyttäjät laitteella he eivät voi käyttää.

Related viestiä

  • Power jakamisen ja lataaminen Facebook videot Se vaatii vain yhdellä napsautuksella jakaa videon luotu maailmaan. Tämä on joko jännittävä tai pelottava käsite; se riippuu...

  • Free Mobile Game Download X3 02 ilmaiseksi videopuhelu Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Free Mobile Game Download X3 02 31223 (36339 votos) + - Käytän Free Mobile Game Download X3 02, vanha ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Lataa WhatsApp Nokia E5 WhatsApp Nokia E5 on sovellus, joka voi olla huomaamatta matkapuhelimella, kuten Nokia E5 suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat aina pitää yhteyttä ystäviin, ...

  • Tekken 3 Java Mobile Game N95 8GB vapaa videopuhelun Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Tekken 3 Java Mobile Game N95 8GB 31223 (36339 votos) + - Käytän Tekken 3 Java Mobile Game N95 ...