Mitä tapahtuu, kun kytket iPhone SIM-kortteja

Mikä on SIM-kortti ja mitä se tekee?

Oletko koskaan miettinyt, mitä tuo pieni SIM-kortti puolella AT&T / GSM iPhone tai iPad 3G on ja mitä se tekee? Lyhyt vastaus on, että se on Subscriber Identity Module, ja se on pieni piirilevy, joka on sijoitettu iPhonen (tai mikä tahansa GSM-puhelin), jotta löydetään se operaattorin. Se syystä voit vaihtaa SIM GSM-puhelimet ja puhelinnumerosi, äänen ja datan suunnitelmat ovat vaihtuneet oikealle sen mukana. Valitettavasti se on myös, miksi et voi vain ottaa SIM-lukittu AT&T iPhone ja ajaa toista operaattoria. Pitkällä vastausta, luonamme tauon jälkeen!

ads

Mitä tapahtuu, kun kytket iPhone SIM-kortteja

SIM-kortti on kansainvälisesti tunnistetaan sen Integrated circuit-kortin tunniste (ICC-ID), joka on kaiverrettu runkoon kortin. Ne ovat myös tunnistaa kantoaallon sen International Mobile Subscriber Identity (IMSI). Beyond tunnistaminen, SIM-kortit (mini SIM iPhone 2G, iPhone 3G ja iPhone 3GS ja mikro-SIM iPhone 4 ja iPad), on useita muita toimintoja.

SIM-kortit ovat kehittyneet paljon vuosien varrella. Kaikki kolme ovat 0,76 mm paksu ja ajaa nopeudella 5MHz. Vanha, alkuperäinen SIM-kortit olivat luottokortin kokoinen. Seuraavaksi ja edelleen yleisin koko on mini SIM, joka on 25 mm: n pituinen, jonka leveys on 15 mm ja leikattu kulmassa niin, että se on helppo sijoittaa korttipaikkaan. Apple alkoi käyttää mikro-SIM kanssa iPads ja iPhone 4. Tämä on uusin standardoitu SIM koko, ja on 15 mm x 12 mm. Monet harjoittajat tarjoavat mini SIM pienemmän mikro-SIM-lävistetty sisällä siten, että se voidaan murtaa pois ja sijoitetaan puhelimeen tarvittaessa.

Myös kolmas osapuoli, kun markkinat SIM leikkureita kääntää mini SIM osaksi mikro-SIM ja takit niin mikro-SIM voidaan käyttää mini SIM-korttipaikka.

SIM-kortti on varustettu iPhone (tai 3G iPad) operaattorisi ja sitä käytetään tallentamaan tietoja tilin. Se pitää tietoja, kuten puhelinnumeron, varmuustietojen laskutustiedot ja asioita, jotka auttavat liikenteenharjoittaja tietää kuka on käyttäjän puhelimeen. (Vanhemmissa laitteissa, varsinkin on puhelimet, se tallennetaan myös asioita, kuten tekstiviestit ja yhteystiedot). SIM-kortin avulla voit muuttaa matkapuhelimet ja säilyttää saman käyttäjätiedot.

Mitä tapahtuu, kun kytket iPhone SIM-kortteja

SIM-kortti on mitä avulla operaattorin tietää, että olet tilinhaltija iPhone käyttää sitä. Joten jos otat SIM-kortin meidän iPhone ja sitten laittaa se ystäväsi iPhoneen ja vastaanottaa puheluja ikään kuin se olisi oma (olettaen SIM-kortti on yhteensopiva).

Bonus Vinkki: Joten kyllä, jos iPhonen virta loppuu ja sinun olisi pakko käyttää ääntä tai dataa suunnitelma, voit vain vaihtaa SIM toiseen iPhoneen tai puhelimitse ja käyttää sitä oman minuuttia ja tiedot ämpäri. Tai, jos ne on vähissä minuuttia tai tietoja, ne voivat lainata SIM-kortin ja käyttää sitä sovellusten kanssa heidän iPhone kunnes sitä tarvitaan takaisin.

Tärkein etu SIM on, että voit helposti vaihtaa puhelimia itse. Jos ostat uuden puhelimen voit lisätä olemassa olevaan SIM ja pitää käyttämällä olemassa palvelun (Operaattorin rajoituksista voidaan tai ei sovelleta, mutta tekniikka toimii tällä tavalla.) Samoin jos matkustaa kansainvälisesti voit vain ostaa SIM on paikalliskantoaalto ja käyttää sitä keinona välttää kalliita roaming (jälleen operaattorin rajoituksista ja lukitukset voidaan soveltaa).

Teoriassa on olemassa muutamia haittoja SIMs. Käytännössä kuitenkin monet harjoittajat lukita heidän iPhonet joten ne toimivat vain, että operaattorin SIM. Tämä tarkoittaa, jos laittaa SIM toisesta verkko saat virheilmoituksen sijaan palvelun voit odottaa. Tyypillisesti SIM-lukko on vastineeksi tuetun puhelimen (joten et voi ostaa halpa puhelin yhdellä operaattorin vaihtaa sitten yli käyttöä toiseen ennen kuin olet maksanut takaisin tuen yli elinikää sopimus).

Mitä tapahtuu, kun kytket iPhone SIM-kortteja

Kuitenkin iPhone monikantoaalloille kuten AT&T ei avaa sitä vaikka maksat täysi hinta, silloinkin, kun sopimus päättyy, tai vaikka työskennellä kansainvälisesti ja tarvitsevat avattavaksi matka.

Ainoa tapa ympärillä rajoitus on karkaaminen ja sitten avata iPhonen. (Katso Jailbreak aloituksia -oppaassa.)

Apple ei myy virallisesti SIM-lukitsematon iPhone monissa maissa, mutta ne maksavat täyden hinnan (yli $ 600 16GB ja yli $ 700 32GB). Jotkut lentoyhtiöt myös virallisesti avata puhelimissa jälkeen tiettyinä aikoina tai tietyllä kustannuksin. Ne kommunikoivat iPhonen ID Applelle joka sitten rekisteröi sitä virallisesti lukitsematon iPhone ja aktivoi mitään SIM iTunesissa.

Related viestiä

  • How-To: Switch Android tai iPhone BlackBerry 10 Moving sisältöä - kaikkea yhteystiedot musiikkia - Android- tai iPhone BlackBerry 10 vaatii muutaman askeleen ....

  • Miten: tietää, onko LCD-näyttö on murtunut? Hei M: R Nation - Meillä on paljon kyselyjä päivässä, kuinka tunnistaa säröillä nestekidenäytön. Se voi olla vaikeampaa kuin luulet tunnistaa, joten haluan ...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...