Mitä tehdä, kun kadonnut iPhone löytyy

Löytyi jonkun iPhone? Ohje Palauta kadonnut iPhone omistaja Siri

Paul Horowitz

Menettää iPhone on kauhea tunne, joten jos joskus satut pystyttävä löytää satunnainen iPhone jonnekin, ehkä kahvilassa tai kadulla, sinun pitäisi aina tehdä oikein ja yrittää palauttaa sen oikeaan omistaja. Tietenkin se on joskus helpommin sanottu kuin tehty, mutta everyones suosikki virtuaalinen avustaja Siri voi tehdä työtä huomattavasti helpommaksi auttamalla paikantaa laitteita omistajalle.

Mitä tehdä, kun kadonnut iPhone löytyy

Kun löydät jonkun kadonnut iPhone, jos se on melko uusi malli, voit melkein aina löytää omistaja ja omistajien yhteystiedot pyytämällä Siri. Mutta sinun täytyy lause kysymykseen huolellisesti.

ads

Summon Siri pitämällä Koti-painiketta ja kysyä täsmälleen: "Kenen puhelin tämä on?" tai voit kysyä "Kuka omistaa tämän iPhone?"

(Kyllä, Siri kuulee ", jonka" ja kirjoittaa ulos "kuka", se Siri, ei minulle!)

Näet listan iPhone omistajien nimi, mitä he menevät, heidän puhelinnumeronsa, sähköpostiosoite ja osoite, tarjoaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tietoa voidakseen auttaa tunnistamaan oikean omistajan ja auttaa palauttaa laitteen ne niin pian kuin mahdollista. Siri on hyvä kansalainen, ja sinun pitäisi olla liian!

Käyttämällä täsmälleen kieli on tärkeää, tai se ei toimi. "Kenen puhelin on tämä" ja "Kuka omistaa tämän iPhone" toimii välittömästi näyttämään osoitekortti ja yhteystiedot, mutta melko oudon "Kenen iPhone on tämä" ei toimi, ja sen sijaan yrittää ohjata sinut Apple, hieman outo ja näennäisesti epähuomiossa, joka johtuu todennäköisesti vahvistettava.

Jos jostain syystä tämä temppu ei toimi löytää iPhone omistaja, ehkä iPhone ei ole Siri käytössä lukitusnäytön, tai akku on paahtoleipä, voit aina yrittää ottaa löysi iPhone Apple Store hyvin - en usko se on virallinen politiikka, mutta olen kuullut hyvä määrä raportteja luovuttamalla kadonneet iPhone yli Apple Store ja ottaa ne yhteyttä omistaja auttaa saamaan laitteesta palautettu.

Tämä Siri temppu hoitaa myös todettu iPhone ei ole laitettu Kadonnut tilassa. joka tyypillisesti osoittaa viestin ja käyttäjien yhteystiedot, jos sitä käytetään oikein. Jotkut käyttäjät myös käyttää tunnistetta viestin heidän lukittu taustakuva. joka on suuri alempi teknologian kärki liian, mutta ei käytännössä kaikille.

Mitä tehdä, kun kadonnut iPhone löytyy

Tämä Good Samaritan kärki ei löydy super valtava Siri komentoja lista saatavilla Siri itsestään, vaan löysi Twitter on @sriramk. Älä unohda seurata meitä Twitterissä liian jos et ole jo tehnyt niin.

Related viestiä

  • Mitä pitäisi tehdä, jos puhelimen tai tabletin katoaa tai varastetaan? Meillä on sinulle kuulu 24/7. Kun määrä tallennetuista tiedoista yrityslaitteet, ei ole ihme, miksi ensimmäinen alkuperäisen ...

  • Miten löytää omistajan kadonneen tai varastetun iPhonen Joka kerran kun olen lukija kysyä minulta, mitä heidän tulisi tehdä kadonnut tai varastettu iPhone he ovat jotenkin törmännyt. Useimmissa tapauksissa niiden ...

  • Find My iPhone: Mitä tehdä, kun puhelin katoaa On jokainen mobiililaite omistajat pahin pelko: Häviäminen rakkaan laite. Mitä teet ensin? Mistä otat? Mikä on IMEI ...

  • Varastettu matkapuhelimet MOBILE, AL (WALA) - Jouluaattona 2014, Renee Eiland kertoo hänen iPhone siepattiin oikeus alta nenäänsä. "Se oli varastettu perjantai-iltana ennen joulua Target ....

  • Mitä pitäisi tehdä, jos menetin iPhone- tai iPad? Lähettäjä Osas Obaizamomwan huhti 17, 2015 | Ei kommentteja menettäminen tai joilla et puhelin varastetaan voi olla erittäin stressaavaa ja ärsyttävää prosessi ....