Mitä tehdä kun kadonnut iPhonea

Find My iPhone: Mitä tehdä, kun puhelin katoaa

Se on jokaisen mobiililaite omistajat pahin pelko: Häviäminen rakkaan laite. Mitä teet ensin? Mistä otat? Mikä on IMEI ja miksi tarvitsen sitä? Valitettavasti en voi nyt tarjota sinulle joitakin omakohtaista kokemusta. Ja tehdä siitä entistä kiehtova, se tapahtui minulle, kun ulkopuolella Yhdysvalloissa.

Löydä iPhoneni

Ensinnäkin, jos kadonnut laite sattuu olemaan iPhone kuin minun oli kirjautumalla iCloud tilin ja käyttää "Etsi iPhoneni" -ominaisuus. Tämä oli ensimmäinen tiesulku kuten olin itse sammutin mobiilidatan estämään kansainvälisen verkkovierailun alkaen potkiminen. Koska se ei ollut kytkettynä internetiin minulla ei ollut toivoa löytää sitä, kunnes se yhdistää uudelleen.

ads

Tein mennä eteenpäin ja mennä läpi lukitus- sen ja asettamalla sen pyyhkiä itsensä, kun se yhdistää, mutta se ei estä joku lukemassa se ennen yhteyden Wi-Fi- tai mobiilidatan.

Kyllä, olen yksi niistä ihmisistä, jotka eivät käytä salasana kuin minä erittäin harvoin lähteä minun kotona tai toimistossa. Matkoilla minun pitäisi olla, mutta en, ja olen täysin myöntää, että on minun vikani. Joten vihje numero yksi matkoilla, varmista asettaa salasana yhdistettynä tekee varmasti on Etsi iPhoneni perustaa laitteen.

Jos sinulla on muuta laitetta kuin iPhone, kuin aiot enemmän kuin todennäköistä täytyy käyttää kolmannen osapuolen puhelimen paikannin palvelua. Tämä on jotain, sinun täytyy olla proaktiivinen, mutta se tulee varmasti vaivan arvoista aikaa ja vaivaa jos joskus löytää itsesi tässä tilanteessa, jossa sinun täytyy palauttaa kadonneet iPhone.

Niille teistä Android-laitteissa, Google on lisännyt puhelimeen paikannin palvelu mukana sen Android Device Manager, joka näyttää laitteen sijainnin kartalla sekä antaa sinulle mahdollisuuden soittaa sitä ja jopa pyyhkiä sen muistiin. Windows Phone käyttäjät myös sisäänrakennettu puhelin paikannin palvelu, joka löytyy käyttöohjeet verkossa.

Jälkiäsi

Vaikka se tuntuu järkeä, se on vielä sanottava. Kun oli viimeinen paikka, nimenomaan muista nähneeni puhelinta? Mitä teit sen jälkeen hetken?

Mitä tehdä kun kadonnut iPhonea

Sinun tapauksessasi, onko kaupasta voi soittaa? Autoliike? Katso ylös puhelinnumero missä olit viime ja katso jos voit soittaa heille ja kysyä, jos heillä on menetetty & löydetty.

Related viestiä

  • iPhone 4S putosi-nyt näyttö musta Tyttäreni pudotti iPhone 4S (IOS versio 6) ja nyt näyttö on musta (tämä oli vasta neljän viikon kuluttua Vaihdoin säröillä näytön itseäni ...

  • Löytyi jonkun iPhone? Ohje Palauta kadonnut iPhone omistaja Siri Paul Horowitz menettää iPhone on kauhea tunne, joten jos joskus satut pystyttävä löytää satunnainen ...

  • Mitä pitäisi tehdä, jos menetin iPhone- tai iPad? Lähettäjä Osas Obaizamomwan huhti 17, 2015 | Ei kommentteja menettäminen tai joilla et puhelin varastetaan voi olla erittäin stressaavaa ja ärsyttävää prosessi ....

  • Paras ratkaisu Lataa YouTube Music iTunes Kuten se tunnetaan kaikille, YouTube on maailman tunnetuin video sivusto, jossa voit helposti selvittää miljoonia musiikkivideoita, elokuvia, TV-ohjelmia ja paljon ...

  • Minecraft ripoff pilviin osaksi App Storen top 5 Mark se alas ... toinen iPhone uhri. Koska ensimmäinen päivä julkaisunsa iPhone on halkeilua. IPhonen lasi näyttö saattaa ...