Mitä tehdä, kun menetetty iphone

Miten löytää omistajan kadonnut tai varastettu iPhone

Joka kerran kun olen lukija kysyä minulta, mitä heidän tulisi tehdä kadonnut tai varastettu iPhone he ovat jotenkin törmännyt. Useimmissa tapauksissa niiden suurin huolenaihe on löytää alkuperäinen omistaja, niin kuin pitääkin. Valitettavasti tämä tehtävä toisinaan osoittautuu hieman kovempi kuin jotkut kuvitella, varsinkin jos omistaja on mahdollistanut Pääsykoodi. Kuitenkin, jos iPhone olet löytänyt on täysin toimiva, meillä joitakin temppuja, joiden avulla voit ottaa yhteyttä alkuperäisen omistajan nopeammin kuin voi ajatella!

ads

Miten saada yhteyttä omistajan kadonnut tai varastettu iPhone

Jos jotenkin päätyvät hallussa kadonneen tai varastetun iPhonen, se ei ole aina selvää, mikä on paras tapa on. Valitettavasti kääntämällä iPhone sisään julkinen liikelaitos joskus saa sen varastettu ei niin rehellinen henkilö tiskin takana, tai asiakkaan, joka näki kytket sen sisään. Jos haluat mieluummin ottaa asiat omiin käsiinsä, jotta että laillinen omistaja päätyy uudelleen, tässä on muutamia asioita olimme suositella yrittää, jotta heihin yhteyttä suoraan.

1. Jos ei ole Pääsykoodi, tarkistaa niiden viime puhelut

Kukaan ei tykkää hyökkääviä kenenkään muun yksityisyyttä, mutta lopussa päivä, siellä täytyy olla hieman poikkeuksen jos olet tosissaan paluuta iPhone. Olen löytänyt kaksi iPhone aikaisemmin, jotka molemmat hylätty, yksi olento paikallisessa Starbucks. Ensimmäisen kerran, ei ollut Pääsykoodi joten käynnistänyt Phone sovellus ja kävivät läpi viime puhelut. Etsin useita, että ne kommunikoivat säännöllisesti. Tässä tapauksessa se oli merkitty "Koti". Se oli helppoa. Kutsuin sitä, hänen puolisonsa vastasi ja selitin kuka olen ja miksi olin puhelimessa. He osoittivat jopa 20 minuuttia myöhemmin noutaa. Ongelma ratkaistu.

Valitettavasti asiat saavat hieman monimutkaisempi, jos joku on käyttänyt Pääsykoodi.

2. Jos on salasana, pyydä Siri apua

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että vaikka olet Pääsykoodi iPhonessa, voit ohittaa sen tehdä asioita, kuten soittaa puheluita tai lähettää viestejä - jolleivät ne ole poistanut tätä toimintoa Asetukset. Kuitenkin se ei koskaan sattuu grilli Siri hieman. Seuraavassa on muutamia asioita, voit yrittää kysyä Siri pitämällä Koti -painiketta Lukitusnäytön:

 • "Soita kotiin."
 • "Soita äidille."
 • "Call isä."
Mitä tehdä, kun menetetty iphone

Jos omistaja oli suhteiden perustaa, voit myös kokeilla asioita, kuten "Soita vaimoni." nähdä, jos se saa sinulle mitään puree. Toinen kadonnut iPhone Löysin onnistui jälleen yhdessä sen omistajan ansiosta Siri ja sen kykyä soittaa yhteystiedon merkitty "Home * ilman minua tietämättä salasana.

3. Pidä laite on päällä ja vastata puheluihin

Yksi asia sinun ehdottomasti haluat varmistaa et on pitää iPhone ladattu ja päällä. Useammin kuin ei, kun omistaja tajuaa heidän iPhone puuttuu, he yrittävät sitä kutsuttaisiin jonkun toisen puhelimeen. Niin oudolta kuin se on vastata puhelimeen, joka ei ole sinun, se on molemmilla paras etu. Jos joku soittaa heille, kertoimet ovat heillä on enemmän asiaa koskevat tiedot, on hyötyä sinulle. Ja jos olet todella onnekas, se tulee olemaan omistaja toisella puolella linjaa.

4. Etsi IMEI tai MEID ja ottamaan yhteyttä operaattorin

Jokaisella iPhone on yksilöllinen numero nimeltään IMEI (tai MEID joissakin CDMA-puhelimia) painettu jonnekin sitä. Omistajan harjoittaja voi käyttää tätä tietoa seurata omistajalle alas ja toivottavasti ottaa heihin yhteyttä. On parasta vain vierailla harjoittajan, jossa he voivat sitten ottaa haltuunsa iPhone ja käsitellä sitä sieltä. Jos et voi, voit aina soittaa operaattorin puhelimitse ja aloittaa sieltä. Vaikka ne eivät voi vapauttaa omistajan tiedot, he varmasti avulla voit seurata heitä alas. Jos iPhone on päällä, voit kertoa, mitä operaattorin he ovat katsomalla operaattorin nimi ylemmän vasemmassa yläkulmassa. Kantaja-nimi näkyy välittömästi oikealla puolella signaalipalkeille, tai pisteitä. Ainoa asia, sinun täytyy antaa harjoittaja on IMEI tai MEID numero.

Mitä tehdä, kun menetetty iphone

Tässä kohtaa voit löytää IMEI tai MEID info kunkin mallin iPhone koskaan tehty:

 • iPhone 5s, iPhone 5c, ja iPhone 5. Takapaneeliin kotelon alaspäin
 • iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, ja iPhone 3G. Irrota SIM tarjotin ja löydät IMEI tai MEID painettu sekä sarja-
 • Ensimmäisen sukupolven iPhone. Takapaneeliin kotelon alaspäin

Jos et ole varma, miten poistaa SIM lokero on iPhone, voit seurata meidän opas:

Vielä enemmän apua havainto ja tunnustaa IMEI tai MEID-numero tai muu tunnistenumero, että asia, Apple on suuri tukiartikkelissa täydellisenä kuvia voit vilkaista:

Huomaat, että IMEI tulostetaan kaikkiin iPhone on 15 numeroa. Jos iPhone omistaja kyseessä on CDMA operaattorin yhtä Verizon tai Sprint, MEID on ensimmäinen 14 numeroa, että määrä, joten jätä pois viimeisen numeron ja sinulla MEID sinun täytyy antaa kuljettajalle.

Muista, että vaikka olet löytänyt iPhone, joka ei käynnisty, voit aina yrittää soittaa eri harjoittajien omalla alueella nähdä, jos heillä kirjaa IMEI tai MEID. Koska ei ole valtavasti harjoittajien jollain alueella, tämä prosessi on vielä suhteellisen helppoa jopa tietämättä kantoaallon kädeltä.

Viimeinen huomautus kadonnut tai varastettu iPhone

Muista, että monet iPhonen omistajat voivat joko käyttää Find My iPhone seurata laitettaan tai he voivat soittaa heidän harjoittaja ja raportoida se katoaa tai varastetaan. Jos jälkimmäinen tapahtuu, että puhelin voi sitten ei voi aktivoida monien matkapuhelinverkoissa, ainakin Yhdysvalloissa. Ei ole löytäjän pitäjät sääntö, kun se tulee löytötavarat, kuten matkapuhelimet. Jos löytää se ja älä käännä sitä, se voidaan silti pitää varkaus. Jos Find My iPhone aktivoituu ja omistaja onnistuneesti raidat, he ehkä saanut lainvalvontaviranomaisten mukana. Joten pitää tämä mielessä, jos satut sattumalta kadonnut iPhone. Päätökset teet toisesta, nouto voi vaikuttaa myös teille.

Neuvoja löytää omistaja kadonneen tai varastetun iPhonen?

Jos olet koskaan törmännyt kadonnut tai varastettu iPhone, miten edetä yhdistämistä sen omistajan kanssa? Teitkö mitään edellä kuvatuista vaiheista? Ja jos on, olivat mitään niistä onnistunut sinulle? Muista kertoa minulle kommentteja!

Related viestiä

 • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

 • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

 • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

 • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

 • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...