My iPhone tapana kytkeydy päälle, vaikka kytketty

My iPhone 4 ei käynnisty tai lataa!

Olen hankkinut iPhone 4 ja ei käynnisty tai jopa maksutta. Olen suorittaa erilaisia ​​iPhone korjaukset aikaisemmin ja oli vain etsit jotain neuvoja, mikä ongelma voisi olla!

Pysy selvillä

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä newyorkilaiset,

Juuri nyt, New York on mahdollisuus siirtää ensimmäiseen Fair korjaus laskun kansakunnan. Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka-kuten älypuhelimissa, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

ads

My iPhone tapana kytkeydy päälle, vaikka kytketty

Fair Repair Bill, joka tunnetaan S3998 valtion senaatissa ja A6068 valtion Assembly. vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, kerro edustajat että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata New Yorkissa.

On aika puhua oman oikeus korjata

Massachusetts,

Ihmiset Massachusettsin ovat aina puolustanut oikeuttaan korjata. Vuonna 2012 äänestäjät hyväksytty laki, jolla varmistettiin asukkaiden oikeus korjata autonsa missä he halusivat. Nyt on aika tehdä samoin elektroniikan.

Digital Right to Repair Bill, H.3383. meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikka - kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöihin-kulman äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Digital Right to Repair Bill vaatii valmistajat tarjoavat omistajille ja itsenäinen korjaus yrityksiä tasapuolinen pääsy palvelutiedot, tietoturvapäivitykset, ja varaosia.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Massachusetts lainsäätäjä. Kerro heille tukea molemminpuolisen Digital Right to Repair Bill. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti. Stand up for oikeus korjata Massachusettsissa.

My iPhone tapana kytkeydy päälle, vaikka kytketty

On aika puhua oman oikeus korjata

Hyvä nebraskalaiset,

Juuri nyt Nebraska on mahdollisuus siirtää ensimmäinen reilun korjaus Bill.

Meillä on mahdollisuus taata oikeus korjata elektroniikkaa — kuten älypuhelimet, tietokoneet, ja jopa maatalous. Meillä on mahdollisuus auttaa ympäristöä ja seisomaan paikallisille korjaustöiden — kulmassa äiti-ja-pop korjaamoja että pitää saada syrjään valmistajat.

Jos olet samaa mieltä kanssamme, selvittää kuka edustaa sinua Nebraska edustajainhuoneen. Kerro heille, että uskot korjaus pitäisi olla oikeudenmukainen, edullinen ja helposti.

Related viestiä

  • Mitä tehdä, jos iPhonen tai iPadin ei käynnisty Level 7 (34996 pistettä) 165577 Luettu Viimeksi muutettu: 29 tammikuu 2014 10:06 Tämä on todennäköisesti tapahtunut kaikille jossain vaiheessa: Painat ...

  • iPhone 5s Touch ID ei toimi, kun kytketty lataukseen, latauksen. Hei kaikki, sain iPhone 5s noin kuukausi sitten, ja olin huomannut, että Touch ID (sormenjälkien tunnistusjärjestelmässä) tekee ...

  • iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy noin iPhone 4S akku prosenttiosuus hyppy ympäri sijainti: omena - date: 12 helmikuu 2012 huomannut tänä aamuna puhelimeni sammuu 6% akun jäljellä ....

  • iPhone 4S näyttää yhteyden iTunesiin, kun kytketty, mutta ei tunnista tietokonetta tai itunes hei, minulla on samanlainen ongelma, mutta tässä tapauksessa, tietokone ei tunnista iPhone 4S, kun olen ...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...