Myfacewhen sovellus

Luo ja teksti Alkuperäinen GIF MyFaceWhen iPhone App

Sam Laird 2012-05-17 07:59:46 UTC

Mikä hauskempi kuin videon sanoma, kehittyneempää kuin valokuvan viestin ja melkein yhtä helppo luoda tavallisena tekstin? Alkuperäinen animoitu GIF viesti, tietenkin!

Tapaa MyFaceWhen iPhone, joka on $ 0,99 (mutta ilmainen rajoitetun ajan) tarjoten juuri julkaissut torstaina. Sen avulla käyttäjät voivat nopeasti tallentaa videoita, sitten muuntaa videoita animoitu GIF pistemäinen aiemmin ho-hum tekstiviestejä ystäviä. Niinpä esimerkiksi GIF jäljittelemällä Success lapsi saattaisi seurata tekstin sanomalla sait että uudet uralla etenemisessä.

ads

Myfacewhen sovellus

Sovellus luotiin Rodney Curl ja Ethan Diamond, parin kaverinsa Washington DC Vaikka pari on kehittänyt idean viime vuonna, ne vain alkoi rakentaa sovelluksen tosissaan kaksi kuukautta sitten. Useiden viime kuukausina, GIF-animaatioita ovat räjähtäneet suosiotaan verkossa, joten Curl ja Diamond ajoitus on täydellinen.

"Mielestämme animoidun GIF naurat ystäväsi on enemmän viihdyttävä kuin kirjoittamalla" haha, "ja GIF on Paavo tanssi on hauskempi kuin kirjoittamalla" jee, ' "Curl kertoi Mashable sähköpostitse. "GIF ovat hauska uusi kanava ihmiset voivat kommunikoida heidän perhe ja ystävät."

MyFaceWhen käyttäjät voivat luoda GIF ladatut videot, liian, mutta se on kyky alkuperäisen luomuksia, jotka on todella siistiä. Mashable oli käytännön koeajo sovelluksen ennen sen luovuttamista, ja tuli pois hyvin vaikuttunut.

Yksi parhaista asioita MyFaceWhen on sen täydellinen helppokäyttöisyys. Avaa sovellus ja näet itsesi tuijottaa takaisin sinulle. Sitten kosketa Big Fat Record painiketta näytön keskellä, ja kosketa sitä uudelleen, kun olet lopettanut näyttelemistä videon haluat ovat liu'utetaan osaksi GIF.

Seuraavassa näytössä esikatselun GIF, johon pakata säästämällä. Sitten uusi luominen lisätään kirjastoon aiemmin luoduista GIF. Napauta yksi haluat lähettää, ja se kopioidaan automaattisesti. Toinen painike vie suoraan iMessage. johon liität GIF tekstikenttään ja valitse Lähetä. Niin yksinkertaista.

Myfacewhen sovellus

On helppo kuvitella ihmiset väsyttävää uutuuden lähettää (ja vastaanottaa) GIF tekstiviestejä koko ajan. Mutta muutaman nauraa ja tilapäiseen käyttöön, MyFaceWhen on $ 0.99 hyvin käytetty.

Onko MyFaceWhen tuntua viileä idea sinulle? Kerro meille kommentteja.

Related viestiä

  • MyFaceWhen - Animated GIF teksti Sovelluksen kuvaus MyFaceWhen on hauska ja helppo tapa luoda, löytää ja jakaa GIF-animaatioita kautta iMessage, sähköposti ja Twitter. Ei vaatii kirjautumisen! Kanssa...

  • Nopeasti luoda ja jakaa GIF: n tekstiviestejä MyFaceWhen App iPhone Oh, GIF: n - Miten me rakastamme teitä niin. Jos et tunne, GIF ovat pieniä animoituja kuvia, jotka ovat muotia on ...

  • MyFaceWhen - Animated GIF Text App MyFaceWhen on hauska ja helppo tapa luoda, löytää ja jakaa GIF-animaatioita kautta iMessage, sähköposti ja Twitter. Ei vaatii kirjautumisen! Jossa MyFaceWhen, GIF ...

  • Mac App Storesta. Eräs yksinkertainen tapa saada ne. Mac App Store sisäänrakennettu OS X, saada sovellukset haluat ole koskaan ollut helpompaa. Ei enää laatikoita, ei enää levyjä, ei enää aikaa vievää ...

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...