Nokia lumia 800 kaatuu musiikkia toistettaessa

Best Music sovelluksia valkokankaalla Microsoft Lumia 640 XL

Nokia Lumia 800 on varustettu hyvin musiikin ystäville keskuudessamme, mutta yksi piirre saatat kutinaa on kyky tallentaa ja toistaa musiikkia verkkopalvelusta. No kutittaa enää - täysi pilvipohjainen musiikkipalvelu voi olla sinun, jos seuraa meidän yksinkertainen opas.

Nokia lumia 800 kaatuu musiikkia toistettaessa

Kuinka lopettaa musiikkia Nokia Lumia 800

Kuten juuri sanoin, Nokia Lumia 800 omistajat todella on erinomainen laite musiikin kuunteluun tien päällä. Ensinnäkin laitteessa on runsaasti säilytystilaa ja hieno musiikkisoitin, joka takaa suosikkikappaleesi ovat aina käsillä. On olemassa Nokia, joka kokoaa kaikki kappaleet olet ladannut kiinni laitteen ja lisää antelias auttaa ja vapaa musiikki mix radioasemia. Zune voit ostaa ja ladata kappaleita suoraan ja puhelimeen, too.

ads

Mutta jos olet ollut valu silmäsi ympäri älypuhelin kohtaus äskettäin, sinun huomannut melko uusi älypuhelin musiikkia käsite - pilvi-pohjaista musiikkia. Tietyt palvelut lupaavat voit tallentaa musiikkiraitoja verkossa palvelimelle ja käyttää niitä aina kun kuin, säästää tallennustilaa ja takaamalla kappaleet vaikka muuttaa puhelimen.

Nyt voit tehdä saman Nokia Lumia 800 (tai Nokia Lumia 710. että asia), joka tarjoaa ylimääräisen 25 Gt vapaata tallennustilaa musiikin ja kyky joko stream tai ladata kappaleita mielin määrin. Näin.

Kaikki mitä tarvitset on Nokia Lumia 800 ja kopio Cloud Music - uusi sovellus Windows Phone Marketplace, joka voidaan oli 99p. Tämä sovellus olennaisesti lisää musiikkia lista asioista oletuksena SkyDrive palvelu (pilvi-pohjainen palvelu automaattisesti rekisteröityä kun asetat Windows Live ID oman Lumia) voi käsitellä.

Ensin ylös täytyy ladata joitakin musiikkikappaleita SkyDrive tilille. Kirjaudu sisään ja luo uusi kansio nimeltään "Music". Luo sitten kansion Music kanssa taiteilijan, sitten toinen tämän kanssa albumin nimi. Vedä ja pudota musiikkikappaleet (joko MP3- tai AAC) tähän kansioon, varmistaen, että kappaleiden nimet ovat aina edeltää oikea kappaleiden numerot (01, 02 jne.).

Nokia lumia 800 kaatuu musiikkia toistettaessa

Jos haluat taustan esittäjän kuvan näy Cloud -musiikkisovellusta (aivan kuten Zune ja Nokia), lisää merkityksellinen jpeg tiedosto taiteilijan kansioon. Samoin, jos haluat albumin kuva, lisää jpeg albumiin kansioon.

Nyt avata Cloud -musiikkisovelluksen ja sinua pyydetään kirjautumaan Windows Live tili. Tehdä niin, ja valitse Kyllä päästämään SkyDrive tilille. Valitse Jatka aloittaa SkyDrive tilin kappaleet olet ladannut. Siellä on se - kaikki kappaleet vedetään pilvi!

Pelaa mitä tahansa näistä kappaleista nyt ja ne oletusarvoisesti stream yli verkkoyhteys. Voit myös valita ladata kappaleita vakiona asetusvalikosta, tai voit ladata albumeja ja raitoja Lumia 800: n sisäiseen muistiin erikseen. Se on hyvä tapa saada paljon musiikkia syömättä arvokasta sisäistä tallennustilaa.

Oletko kokeillut tätä pilvi-pohjaista musiikkia menetelmä? Pidätkö sitä tallentamalla tiedostot paikallisesti tai pidät välittömyys oletuksena lähestymistapa? Kerro meille kommentit osassa.

Related viestiä

  • Asennusta ja käyttöä sovelluksia Windows Phone Store Haluatko ladata uusia sovelluksia Windows Phone Store? Se on helppoa, mutta muista sinun täytyy perustaa oman matkapuhelimen internet ja aktivoida ...

  • Descargar WhatsApp PARA NOKIA 5130 XPRESSMUSIC GRATIS henkilökohtaisten kirjeiden on ärsyttävää arvailemaan. Tällä kirjailija ja descargar whatsapp para nokia 5130 XpressMusic ilmaiseksi), Check ...

  • Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710 En esta oportunidad podrás descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710. el Servicio de mensajería instantanea Numero Uno en el mundo que ya ha suplantado ...

  • Best sovellukset Nokia Lumia 520 Oletko get uuden Windows Phone omassa sileää yläpuolella takka tai laatikkoon alla joulukuusen? Jos et, kertoimet ovat se olisi ollut Nokia Lumia ...

  • Miten ratkaisen My Nokia Lumia 920 Gear ja näyttö on tyhjä Issue My Nokia Lumia 920 on erinomainen laite, koska olen ostanut sitä viime marraskuussa. Mutta se alkoi huonosti hieman viime aikoina. Se ensimmäinen ...