Oma Samsung Galaxy sammuu, kun lataus

Samsung Galaxy S4 Langaton lataus Mukana Catch

Samsung Galaxy S4. joka lopulta ilmoitti aiemmin tänään, odotetusti, tukee Qi langaton lataus. Ja odotetusti Samsung Galaxy S4 langattoman latauksen tulee kanssa saalis. Pari saaliiden todellisuudessa.

Tällä Radio City Music Hallissa New Yorkissa, Samsung otti verho alas noin Samsung Galaxy S4 ja esitteli sen Next Big Thing ensimmäistä kertaa. Galaxy S4, odotetusti ominaisuuksia iso nimi on tarjolla pysyä muuhun Android alalla, mukaan lukien 5-tuumainen 1080p näyttö, 13 megapikseliä kamera, quad-core prosessori, Android 4.2 Jelly Bean ja useat Samsung-made-ohjelmiston ominaisuuksia, joiden tarkoituksena tekemään elämää älypuhelimen paljon helpompi käsitellä.

ads

Oma Samsung Galaxy sammuu, kun lataus

Galaxy S4 ominaisuus langaton lataus tukea, mutta on vakava saalis.

Puhuminen tehdä asioita helpompi käsitellä, yritys myös osoitti pois uuden lisävarusteen Samsung Galaxy S4, langaton lataus levy, joka pystyy veloittaa Galaxy S4 ilman johtoja. Tämä on jotain, että kuulimme huhuttu rakentaa enintään Galaxy S4 käynnistää ja Samsung toimitetaan valmiuksia.

Mainos

Mainos

Kuitenkin langattoman latauksen ominaisuudet myös mukana pari saaliita, joista näkyi alusta alkaen, toinen, joka löydettiin tapahtuman jälkeen.

Ensimmäinen saalis Galaxy S4 langaton lataus on se, että se tarvitsee erityistä takalevy töihin. Toisin kuin Droid DNA ja Nexus 4 joissa on sisäänrakennettu langaton lataus, Galaxy S4 täytyy käyttää takalevy, myydään erikseen, jotta periä ilman johtoja. Tämä tarkoittaa ylimääräistä rahaa kuluttajille.

Galaxy S4 käyttää Qi standardin langattoman latauksen.

Toinen, ja ehkä suurin saalis, joka vahvistettiin Engadget. on se, että langattomat latausta varten on käytettävissä vain, jos sen saatavilla alueella ja jos kantaja päättää tukea sitä. Niille tietyistä harjoittajille joka voi tarkoittaa ongelmia.

Toistaiseksi emme ole nähneet mitään kantajia, Yhdysvalloissa, joka sisältää AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular ja Verizon vahvistaa tai kieltää langaton lataus tai langattoman latauksen alusta, mutta se voisi olla, että joitakin tai kaikki niistä eivät ota tarjota heille heidän variantti Galaxy S4.

Mitä tämä merkitsee tulevaisuudessa Galaxy S4 omistajat Yhdysvalloissa on epäselvää tässä vaiheessa, mutta ne innolla langattoman latauksen tulee valmistautua käsittelemään hieman byrokratiaa, vaikka kaikki osoittautuu hyvin.

Related viestiä

  • Korean kännykkää Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Korean 4.2.1 Android Matkapuhelin Pakistanissa Tietoja Tekniset tiedot: Free Delivery / Toimitus Tuotetiedot: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

  • Noudata seuraavia ohjeita käyttää Tehtävähallinnan: tahansa näytössä napauta ja pidä Kotinäppäin. Napauta Task manager -kuvaketta. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä: Aktiivinen sovelluksia. Näytöt ...

  • Kolme tekijää huomata ennen kuin tekee verkkokaupoissa Ahaa, sen hyvä keskustelua tämä artikkeli tässä paikassa verkkosivun, Olen lukenut kaiken, joten tällä kertaa minut myös kommentoi at ...

  • 5 Puhelin Lataus myyttejä, debunked Yohana Desta 18.06.2014 12:23:06 UTC "Älä käytä puhelinta myös latauksen", "älä jätä sitä kytkettynä yön yli" ja "aina anna sen kuolla kokonaan" -...

  • Android Phone Tietoja Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S on Android-älypuhelin kehittänyt ja suunnitellut Samsung Electronics Matkapuhelimen on tuotettu 2 tusinaa ...