Onko löydä iphone app työtä, kun puhelin on pois päältä

Kadonnut ja löydetty: Näin paikantaa iPhoneen kun se katoaa

Se on aivan liian yleinen skenaario. Sinä ja poikien (tai tytöt) mennä ulos muutaman drinkin lauantai-iltana. Yksi juoma kääntyy kaksi, sitten kolme, ja jonnekin - luultavasti väliin neljä laukausta kauhistuttava hyvin viski ja ah-niin-upea karaoke luovuttamista Jewel n You Were tarkoitettu minulle - menet näennäisen rento ilta ulos kokonaan maalaus hurjasti. IPhonen, olennainen osa teknologian, joka on pohjimmiltaan tullut laajentaminen teitä, katoaa jonnekin jälkiä jättämättä.

ads

Onko löydä iphone app työtä, kun puhelin on pois päältä

Onneksi Apple on lonkan tällainen asia. Cupertino-yhtiö on sopivasti tarjonnut Find My iPhone ominaisuus ja mukana mobiilisovelluksen lähtien kesäkuussa 2010 avulla käyttäjät voivat paikallistaa, lukko tai pyyhkiä iPhonen iCloudilla tai muun iOS-laitteen. Käyttämällä Find My iPhone on yksinkertainen, vaatii hieman enemmän kuin alkuasetusten ja aktivointi, ja voi todella säästää pitäisi löytää arvokasta laite on löydy mistään. Ohjelmisto toimii myös muissa laitteissa kuten iPadin, iPod Touch, ja jopa Macin. Se ei estä tallessa puhelimesta, mutta se voi auttaa löytämään niin kauan kuin aktiivinen ominaisuus ennen menettää laitteeseen. Nyt vain varmista tarkistaa rakoja sohvalla viimeisen kerran ...

Vaihe 1: Tarkista vaatimukset

Vaikka optimoitu iPhonelle 6 ja 6 Plus, Find My iPhone on saatavilla kaikissa laitteissa, joissa on iOS 5 tai uudempi. Apuohjelma on täysin ilmainen ja yhteensopiva alkaa iPhone 3GS, kolmannen sukupolven iPod Touch, iPad, iPad Mini, ja kaikki uusimmat versioihin. Kelvollinen iCloud tili tarvitaan myös, ja laitteita, joilla ei ole yhteyttä verkkoon on kytkettävä rekisteröidyn Wi-Fi-verkkoon voidaan paikallistaa.

Vaihe 2: Lataa ja asentaa sovelluksen

Napauttamalla sininen App Store -kuvaketta iOS etusivulla haku "Find My iPhone" sisällä hakupaneeliin ja valitse sovellus tulosluettelosta. Jälkeenpäin kosketa sinistä Get painiketta oikeassa yläkulmassa ja sen jälkeen saatu vihreää Asenna-painiketta ladata ja asentaa sovelluksen. Vaihtoehtoisesti lataa sovellus iTunesista ja synkronoi sen iOS-laitteella.

Vaihe 3: Aktivoi Find My iPhone

Asennuksen jälkeen napauttamalla pääase- kuvake, jonka jälkeen iCloud vaihtoehto lähellä keskustaa Asetukset-valikosta. Kirjoita Apple ID tuloksena pop-up-ikkunan pyydettäessä tai kosketa Hanki ilmainen Apple ID ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita perustaa ilmainen iCloud tilin. Pyyhkäise valikon alaosassa kerran allekirjoitettu, valitse Etsi iPhoneni vaihtoehto, ja vaihtaa on-off-kytkin oikealle Find My iPhone ennen napauttamalla Sallia  vaihtoehto tuloksena pop-up-ikkunan. Toista prosessi käyttää samaa iCloud tilin tietoja mihinkään iOS-laitteen haluat aktivoida.

Onneksi Find My iPhone tekee enemmän kuin vain voit seurata iPhone hyppysellinen. Ominaisuus mahdollistaa myös aktivointi Lock kuin iOS 7 ja myöhemmin, joka turvallisesti tallentaa Apple ID Applen aktivointi palvelimet ja yhdistää automaattisesti laitteeseen. Mainittu ominaisuus sitten vaatii salasanan syöttää ennen kuin kukaan voi sammuttaa Find My iPhone, tyhjentää laitteen tai aktivoida sitä. Se ei vaadi käyttäjän toimia ja toimii vielä toinen turvatoimena suunniteltu estämään varkauksia ja luvattoman käytön puhelimen.

Vaihe 4: Lose iOS-laite

Ilmeisesti tämä ei tule erittäin suositeltavaa, mutta löytää iOS-laitteesta kerran menetetty todennäköisesti syy päätit käyttää sovellusta ensiksi.

Vaihe 5: Etsi iOS-laite

Kun kadonnut, voit joko käyttää toista iOS-laitteesta tai iCloud-tilin kautta web paikantaa kadonneen tai varastetun laitteen. Muista se ei ole mahdollista paikantaa laitetta, jos ei aktivoinut Find My iPhone toiminto ennen menettää laitteeseen.

Käyttämällä toista iOS-laite

Napauttaa Etsi My iPhone kuvake aloitusnäytöstä (kuvake muistuttaa vanhan koulun tutkan näyttö), anna iCloud kirjautumistiedot niille varattuihin kenttiin ja kosketa sinistä Go vaihtoehto sijaitsee pop-up-ikkunan. Kun olet kirjautunut sisään, valitse kadonnut tai varastettu laite laiteluettelosta setup Find My iPhone tarkastella laitteen sijainnin.

Muita vaihtoehtoja etäpyyhkimisen puhelimen ja pakottaa se toistaa äänen - pääsee Toiminnot vaihtoehto alareunassa näytön - ovat myös saatavilla, sekä intuitiivinen Kadonnut tila, joka tarjoaa vaihtoehtoja lukitus laitteen nelinumeroinen salasana ja näyttää puhelinnumerosi oman valinnan suoraan lukitusnäytöllä.

Käyttäminen iCloud tilin Webissä

Avaa suosikki selain ja siirry iCloud etusivulle ennen kirjautumista sisään Apple ID ja salasana. Afterword napsauttamalla suuri Find My iPhone kuvake alta kaikki laitteet yläosassa ikkunan ja valitse kadonnut tai varastettu laite siitä tuloksena listan aktivoitujen laitteiden.

Muita vaihtoehtoja etäpyyhkimisen puhelimen ja pakottaa sen toistamaan äänen pitäisi näkyä oikeassa yläkulmassa, yhdessä intuitiivinen Kadonnut Tilapainike joka tarjoaa vaihtoehtoja lukitus laitteen nelinumeroinen salasana ja näyttämällä yhteystiedon puhelinnumero oma valitsemalla suoraan lukitusnäytöllä.

Vaihe 6: Toimi

Kun paikantaa iPhone tai iOS-laitteella jollakin Find My iPhone sisäänrakennettu toimintoja, joiden avulla takaisin laitteeseen. Napauttamalla harmaa Play ääniasetusnäppäin jossa kaiuttimen pakottaa puhelimen soittamaan kimeä ping yhtäjaksoisesti kahden minuutin tai kosketa harmaata Erase iPhone näppäintä ja sen jälkeen Erase iPhone vahvistus täysin pyyhkiä laitteeseen kaiken sisällön ja käyttäjän asetukset.

Jos on iOS 6 tai uudempi, kosketa keskimmäinen Kadonnut tilan näppäintä ja sen jälkeen Turn On Kadonnut tilan vahvistus ennen puhelinnumero, josta sinut tavoittaa. Valitse lopuksi vihreää Next painiketta oikeassa yläkulmassa, anna haluamasi viestin tekstikenttään ja kosketa vihreää Valmis-painiketta, jotta viestin.

Ei ole mitään takeita soittoäänen, poisto, tai viestijärjestelmän avulla saat laitteesta takaisin - riippumatta, jos tiedät, että se tarkka olinpaikka. Sen sijaan kohdata mahdollisen varkaan itse, voi olla viisasta ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan ja poliisi kerrottava heille tilanteesta ja sinun aikomuksista palauttaa laitteeseen. Et koskaan tiedä milloin asiat saattavat kärjistyä kuten he tekivät San Franciscossa takaisin 2012.

Tämä artikkeli julkaistiin alun perin 27.syyskuuta 2013.

Myös katsella: Soul Calibur Kadonnut Swords - PS3 - Soturit elää (Closing Trailer)

Related viestiä

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus ensin löytää puhelimen app Android Market edelleen saada paremmin ja paremmin. Nyt enemmän ominaisuuksia, se on helpompaa kuin koskaan jäljittää kadonnutta ...

  • Etsi puhelimen. Jos kadotat puhelimen, voit siirtyä My Phone tahansa Internetiin kytketyllä tietokoneella ja valitsemalla Etsi My Phone paikantaa se kartalla. Voit myös soittaa, lukita tai tyhjentää puhelimen ....

  • Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen! Muutama kuukausi sitten, luovuin ...

  • Missä minun Droid Tekstiviestejä ei aktivoi sovelluksen Onko sinulla kutoma Korvaus APP kuten Handcent, Go tekstiviestillä tai ATT Messenger? Jos näin seurata kiertotapaa alareunassa tällä sivulla. Jos...