Onko löydä iphone työtä, kun puhelin on kytketty pois päältä

Nämä "löytää puhelimeni palvelut helpottaa mielesi

Älä odottamaan olet menettänyt puhelimen jotta palveluja paikallistamiseksi tai pyyhkiä tiedot. Suunnitella etukäteen!

Muutama kuukausi sitten, luovuin puhelimen takana ohjaamon. Se sai kääntyi, ja olen sen takaisin seuraavana päivänä. Huh huh!

Mutta se oli paljon tarvitaan herätys, jota en ollut käytössä tahansa "löytää puhelimeni" tai "pyyhkiä puhelimessa" palveluja sitä. Älä tee tätä virhettä! Se on ilmainen ja helppo tehdä iPhone ja Windows Phone; hieman enemmän työtä ja ehkä joitakin pieniä kuluja Android.

ads

Kaikki palvelut minä kattavat alla voit tehdä nämä asiat:

  • Etsi puhelimen kartalla
  • Rengas puhelimen etänä 
  • Puhelimen lukitseminen etänä
  • Pyyhi puhelimen etänä

Ajattele kunkin vaihtoehdon eräänlaisena "Defcon" taso puhelimeen, jolloin voit kärjistyä vastauksesi ennen kuin täyteen paniikkiin ja pyyhkimällä puhelin puhtaana.

Paikantaa tuo sijainti puhelimen kartalla, Web-selaimen avulla. Se on kätevä tapa kertoa jos puhelin on edelleen lähellä teitä, mikä saattaa aiheuttaa rentoutumaan noin hyödyntäen muiden menetetty-puhelimen vaihtoehtoja.

Esimerkiksi kerran työpalaverissa tajusin iPhone ei ollut repussani. Teinkö menetä minun lähtöasemalla? Tuloni lentokentälle? Jossain joukossa eri rakennuksissa yrityksen Kävin? Käyttämällä paikantaa ominaisuus, näin se oli lähellä. Sen jälkeen karttaa, olin sekä hämmentynyt ja helpottunut löytää se istuu etupenkillä minun vuokra-auton yhtiön parkkipaikalla.

Rengas on hyödyllistä kun epäilet puhelimesi on hyvin lähellä teitä. Palvelu tekee puhelin soi äänekkäästi, vaikka äänenvoimakkuus on sammutettu. Olen käyttänyt tätä aikaisemmin löytää puhelimen olin hukannut jonnekin huoneessa. Erittäin kätevä.

Lukko on hyödyllistä, kun ajatellaan, puhelin saattaa löytyä lähitulevaisuudessa. Ehkä tiedät se ole jätetty jossain löytötavaratoimisto voit poimia. Ehkä olet valmis odottamaan hieman sen kääntää ylös ennen pyyhkimällä. Lock avulla mahdollistaa salasana, jotta kukaan ei voi käyttää laitetta, jos et ole jo salasana puhelimeen.

Onko löydä iphone työtä, kun puhelin on kytketty pois päältä

pyyhkiä on viimeinen vaihtoehto. Käyttämällä tätä, voit poistaa kaikki tiedot puhelimeen. Se on hyödyllistä, kun ajatellaan kuinka paljon tietoa voimme varastoida meidän puhelimiin tai miten liitetyt ne ovat asioita, kuten sosiaalisen median palveluita tai sähköpostitilejä.

Miten saat nämä ominaisuudet puhelimeen?

iPhone - Etsi iPhoneni on maksuton palvelu Applen niille, jotka käyttävät iOS laitteita, kuten iPhone tai iPad. Se tulee myös seurata MacBook. Se on rakennettu IOS 5, mutta sinun täytyy varmistaa se kytketään päälle; ne, joilla vanhemmat versiot iOS ehkä ladata Find My iPhone -ohjelma. Kun se on käynnissä, käytät Applen iCloud palvelu löytää sijainnin puhelimen, jotta se rengas, kaukaista lukita sen tai pyyhkiä kaikki sen tiedot.

Windows Puhelin  - Microsoft tarjoaa samanlaisen palvelun Windows Phone, nimeltään Find My Phone. Kuten Apple, se on ilmainen ja auttaa löytämään puhelimen, etälukita se, poistaa sen tiedot, tai tehdä se rengas. Otat sen kautta Windows Phone "Find My Phone" sivulla. tekstiviestillä.

Android - Toisin kuin Apple ja Microsoft, Google ei tarjoa "Find My Phone" tyyppistä palvelua. Se on pettymys, ja toivon Google olisi kiinni kilpailijoiden tässä suhteessa. Kyllä, Android on avoimen lähdekoodin. Matkapuhelinvalmistajille ja harjoittajat voivat vapaasti tehdä mitä haluavat palveluun. Mutta näyttää siltä, ​​Google voisi helposti tarjota tätä palveluna suoraan kuluttajille luotettavasta lähteestä. Onhan paljon kolmannen osapuolen yritykset.

Google Play luetellaan monia kolmannen osapuolen menetetty-puhelimen sovelluksia Android. Mutta niin paljon valinnanvaraa todella sai minut enemmän hermostunut, ei vähemmän. Mikä kolmannen osapuolen minä todellakaan halua luottaa kaikkien niiden kesken tuntemattomia? Harvat tiedän suositeltava Lookout. ja olen ollut tyytyväinen siihen, toistaiseksi.

Ilmainen versio paikallistaa ja soi puhelimen, mutta se ei tarjoa etätyhjennyksen tai lukita. Jos haluat, että joudut maksamaan $ 3 prosenttia kuukaudessa tai $ 30 prosenttia vuodessa. Saat myös joitakin muita ominaisuuksia parantamiseen, kuten valokuvien varmuuskopio. Itse tunsin varmempi menossa palvelu, jonka jouduin maksamaan kuin yksi, joka oli puhtaasti vapaa. Mutta saattaa olla muitakin hyviä kolmannen osapuolen apps siellä, jotka tekevät samoin kuin Lookout vähemmän tai maksutta.

Mitä haluat, jos olet Android, valita jotain. Se tulee säästää että uppoamisen tunne, kun ymmärtää, että puhelin on mennyt. Jos olet iPhone tai Windows Phone, varmista, että olet ottanut käyttöön näitä palveluja. Ottaa ne sisäänrakennettu ei auta, jos et ole kytketty virta.

Jotkut viime asioita pitää mielessä. Pitäisi olla itsestään selvää, mutta soittaa-finding palvelut toimivat, sinun täytyy sallia puhelimen jakaa sijaintinsa näiden yritysten. Jos se tekee olosi epämiellyttäväksi, niin älä käytä niitä.

Palvelut ovat myös ole täydellinen. Ne toimivat vain silloin, kun puhelin muodostaa yhteyden jotenkin Internetiin. Jos joku vaihtaa puhelimen lentokonetila tai löytää muulla tavoin estää sitä muodostamasta, palveluja ei ehkä saada nykyinen sijainti saati pystyä etälukita tai pyyhkiä laitteeseen.

Silti sanoisin monissa tapauksissa nämä löytää-my-puhelimen ominaisuuksia antaa mielenrauhaa. Tsekkaa, kytkeä ne päälle, ja sitten toivottavasti et koskaan tarvitse käyttää niitä.

Related viestiä

  • iCloud yhdistää sinun ja Apple-laitteiden hämmästyttävä tavalla. iCloud Photo Library ja iCloud Drive pitää kaikki valokuvat, videoita ja asiakirjoja tallennetaan turvallisesti ja päivitetään kaikkialla. Perhe...

  • Miten Sammuta iPhone Ilman Virtapainikelevyn Kirjoittanut ukko To, 14.06.2012 - 17:35 Päivitetty marraskuu 2015 IOS 9 Jotta Apuvälineet kosketus sammuttaa iPhonea ilman ...

  • Etsi puhelimen. Jos kadotat puhelimen, voit siirtyä My Phone tahansa Internetiin kytketyllä tietokoneella ja valitsemalla Etsi My Phone paikantaa se kartalla. Voit myös soittaa, lukita tai tyhjentää puhelimen ....

  • Kadonnut ja löydetty: Näin paikantaa iPhoneen kun se katoaa Se on aivan liian yleinen skenaario. Sinä ja poikien (tai tytöt) mennä ulos muutaman drinkin lauantai-iltana. Yksi juoma muuttuu ...

  • Missä minun Droid Tekstiviestejä ei aktivoi sovelluksen Onko sinulla kutoma Korvaus APP kuten Handcent, Go tekstiviestillä tai ATT Messenger? Jos näin seurata kiertotapaa alareunassa tällä sivulla. Jos...