Onko matkapuhelimet räjähtää paikoillaan

Miksi näin Smartphone räjähtää?

Pete Pachal 30.03.2013 14:17:05 UTC

Kirsten Zastrow oli melkein tappoi hänet älypuhelin.

Illalla 19. maaliskuuta Zastrow oli kytketty hänen Nexus S puhelin yöksi ja laski sen hänen loppuun taulukko, hälytyspiste, ennen kääntymistä sohvalla. Hän oli muuttanut sohvalla sängystä, koska hän oli juuri hyväksynyt kaksi kissaa, ja he olivat päättäneet kääntää makuuhuoneen niiden yöllisen leikkipaikka.

Noin kaksi tuntia myöhemmin, Zastrow oli jarred hereillä kovalla halki. Hän voisi palaneen hajua.

ads

Hän nousi istumaan ja näin pieni tulipalo lattialle, vain tuumaa missä hänen päänsä oli hetkeä aikaisemmin. Liekit olivat jo noin jalka korkea.

Tuskin hereillä, Zastrow kertoo hänen vaistonsa kertoi hänelle puhaltaa tuli ulos, jossa hän jotenkin onnistunut tehdä asettamatta muualla huoneessa tulessa. Kun tulen ulos, hän voisi kääntyä hänen huomiota ilmeinen syyllinen: Her nyt tuhoutunut puhelin, joka hajallaan palasiksi ympäri huonetta.

Keskiössä jossa liekkien aiemmin oli hänen puhelimen akkua. joiden sisäosat oli nyt kelaamattomia.

"Se on tavallaan pelottava miettiä, mitä olisi voinut tapahtua, jos en olisi huoneessa," Zastrow kertoi Mashable sähköpostitse, "tai jos akku oli laskeutunut minua sijaan lattialle."

Zastrow ei käytä akkua hän sai kun hän ensin ostanut Nexus S puhelin vajaat kaksi vuotta sitten. Akku puhelimessa että yö oli tehnyt kolmas osapuoli, Anker. Anker on Kaliforniassa toimiva yritys perustettiin vuonna 2009, joka tekee muun muassa akut useita erilaisia ​​puhelimia ja kannettavia tietokoneita. Anker akut yleensä maksaa huomattavasti vähemmän kuin tilalle suoraan valmistajalta.

Asia on itsetuhomekanismia Akku

Kuten kaikki elektroniikka yhtiö etsii kustannusten minimoimiseksi, Anker tekee akkuja Aasiassa. Anker Facebook-sivulla sanoo on "huippuluokan" design ja tekniikan asiantuntijoita (mukaan lukien entinen Google työntekijää) ja että se paria Silicon Valley suunnittelustandardeja Aasian valmistuksen asiantuntemusta luoda "best-in-luokan tuotteita."

Onko matkapuhelimet räjähtää paikoillaan

Tämä kuvaus luultavasti synkronoi lähes minkä tahansa teknologian yritys perustuu Silicon Valley, joka tekee jonkinlaista laitteistoa, mukaan lukien suuret yritykset kuten Apple ja Hewlett-Packard. Kuitenkin yksi asia, että suuret yritykset voivat tehdä pienokaiset voivat ei on enemmän varoja kohti valvontaa offshore valmistus.

Anker tiedottaja kertoi Mashable että yritys oli työskennellyt Zastrow tutkimaan räjähdyksen, ja siellä on toistaiseksi mitään vakuuttavia, joka ilmaisee akun vastasi tuleen. Kuitenkin katastrofaalinen vahinko tämänkaltainen elektroniikassa on lähes aina akku liittyvät - kuten tapahtui vuonna 2006, kun useat Dell kannettavat tietokoneet käyttäen tiettyä mallia Sony akku syttyi tuleen. Kyseiset akut olivat lopulta muistutti.

Kun hän lähetetty valokuvan sekavaa akun punertava. Zastrow virka sai yli 600 kommenttia. Monet commenters puolusti Anker sanoen se oli "paras" kolmannen osapuolen akku päättäjät, että merkki "ei ole huono", ja että sen akut on yleensä pidempi käyttöikä kuin alkuperäiset. Kuitenkin yksi commenter sanoi Anker kännykkä akun hän oli ostanut paisui (vaikka se ei räjähtänyt).

On ollut Muissa käyttäjien raportointi Anker paristoja räjähtänyt. kuten tämä Amazon tarkastelu vuodesta 2011 ja kehittäjä foorumiviesti vuodesta 2008. Se kaikki luulojen, mutta äärimmäisissä tapauksissa, kuten räjähdykset, joka on usein ainoa käytettävissä olevaa näyttöä. Ja sitten suuren Dell Flare-Up 2006, raportteja akku räjähdykset suuret valmistajat ovat lähes olematon.

"Sony ja muut ovat parantuneet valmistusmenetelmät", sanoo Isidor Buchmann, toimitusjohtaja Cadex Electronics. valmistaja akku-testauslaitteet. "Kolmannen osapuolen akkuja, todennäköisyys akun muussa olisi paljon suurempi. Olin juuri Kiinassa viime kuussa, puhu sotilaallisia, ja siellä oli huoli edes siellä ostaa soluja, jotka on valmistettu valmistettu Kiinassa kolmannen osapuolen . Se on laatu ongelma. "

Anatomia Räjähdys

Ymmärtää, mikä saattaa olla poissa pieleen Zastrow akku aiheuttaa räjähdyksen, sinun täytyy tutkia, miten litiumioniakut useimmissa elektroniikkatöitä. Jokaisen pariston on positiivinen ja negatiivinen levyjä, joiden erotin välillä. Nykypäivän akkuja, tehty pienempiä vempaimia, että erotin on usein hyvin ohut. Jos jotain metallia joutuu välillä erotin, se voi aiheuttaa oikosulun. Jos näin käy, asiat voivat saada erittäin kuuma hyvin nopeasti.

Litiumioniakut ovat erityisen alttiita tämän ongelman, koska metallista litiumia taipumus muodostua levyjen väliin, kun akku on ylilatautuu - eli jos se pitää lataus yli 100% (muuten, tämä näyttää olevan akun ongelma Boeing Dreamliner ). Kuitenkin kaikki elektroniikka on safetyt estää ylilatauksen, joten se on erittäin epätodennäköistä syyllinen.

Buchmann epäilee Anker tapaus on samankaltainen kuin Sony akku räjähdykset 2006, että se luultavasti vain tulee alas laadun valvontaa, ja jonkin verran epäpuhtauksia pääsee läpi muutaman yksikön.

"Jos livahtanut jotain, joka on metallinen, lyhyt voisi tapahtua kahden levyn välille. Saattaa olla niin pieni, että se on huomaamaton, mutta lopulta hieman lämpöä, lämpöä tai tärinää voi pahentaa sitä. Se on melkein kuin vuoto veteen pato . Se toimii itsestään auki ja sitten padon taukoja. "

Anker kertoi Mashable sähköpostitse, että se korjaisi mitään puutteita sen prosesseihin - ja jopa antaa recall - mikäli osoittautuu, akku oli vastuussa räjähdys.

"Otamme asiakkaan turvallisuuden erittäin vakavasti, koska se vaikuttaa maine kolmannen osapuolen akku tuotemerkki - ja suoraan sanottuna, koska se on oikein", kirjoitti Caroline Strum Anker markkinointiosasto.

Kuten Zastrow, hän vain toivoo korvata vahingot, ja lisätä tietoisuutta potentiaalisia turvallisuusriskejä käyttämällä kolmannen osapuolen akkuja. Hän on jo siirtynyt Nexus 4. joten hän ei kiroilua pois älypuhelimet, Android tai Google - vain kloonattu akkuja.

"Tämä on ensimmäinen Anker akun olen ostanut", hän sanoo. "Olen hyvää huolta minun elektroniikka. Puhelin ei altistu äärimmäisen kuumassa tai kylmässä, ja harvoin putosi. En tiennyt tämä oli jotain, joka voisi tapahtua."

Mitä pidät kolmannen osapuolen akkuja? Jaa ajatuksesi ja kommentit.

Valokuvat tarjoaa Kirsten Zastrow

Related viestiä

  • Miksi näin Smartphone räjähtää? Pete Pachal 30.03.2013 14:17:05 UTC Kirsten Zastrow oli melkein tappoi hänet älypuhelin. Illalla 19. maaliskuuta Zastrow oli kytketty hänen Nexus S puhelin ...

  • Varastettu matkapuhelimet MOBILE, AL (WALA) - Jouluaattona 2014, Renee Eiland kertoo hänen iPhone siepattiin oikeus alta nenäänsä. "Se oli varastettu perjantai-iltana ennen joulua Target ....

  • Rancho Palos VERDES, Kalifornia. - Myönnä se: Voit tarkistaa puhelimen paljon, vaikka se ei soi tai surinaa. Se on okei. Paljon muut ihmiset tekevät. Raportti, joka on noudatettu ja esitteli ...

  • Teoria on yksinkertainen: saada nopeampi kovalevy ja pöytätietokoneen käynnistyy nopeammin, nopeampi, säästää nopeammin, ja avaa tiedostoja nopeammin. Se on yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ostavat asemat, kuten ...

  • Uusi Samsung Gear laitteet saattavat olla yhteensopivia muiden kuin Galaxy puhelimet Suurin ongelma Samsungin SmartWatch, Galaxy Gear, oli sen puute yhteensopivuuden. Kun vapautetaan, se oli vain ...