Paypal sovellus virhe lähetettäessä rahaa

Käytä älypuhelimen rahansiirron app?

Ei rahaa maksaa että illallisen tarkistaa? Sen sijaan, että käynnissä ATM tai odottaa maksaa ystäväsi takaisin myöhemmin, voit käyttää älypuhelinta sovellusta asettua hänen kanssaan juuri nyt.

More On älypuhelimet:
  • Jotkin palvelut periä maksu.
  • Ei niin instant kuin saada rahat.
  • Mahdolliset hakkeri kohde kun ne ovat suosittuja.
  • Monissa tapauksissa, molempien osapuolten on rekisteröityä palveluun soittaa tai vastaanottaa maksuja.
Paypal sovellus virhe lähetettäessä rahaa

Kertoimet ovat olet todennäköisesti koskaan kokeillut sitä. Vaikka älypuhelimet ovat melko kaikkialla näinä päivinä, lähettämällä rahaa ystävän kanssa yksi ei ole, sanoo James Wester, globaali maksut tutkimusjohtaja IDC Financial Insights.

ads

Nämä sovellukset ovat senkin keinona jakaa tarkistaa ystävien kanssa, mutta keskimääräinen määrä siirtää, hän sanoo, on $ 300 $ 400 alue, ja on tyypillisesti asioita, kuten kämppäkaverini antavat toisilleen rahaa vuokrataan ja apuohjelmia, Wester sanoo .

"Kun piki että peer-to-peer palvelun olevan jotain pieniä asioita saatat normaalisti käsittele käteistä, en usko, että se on herättänyt positiivista vielä", Wester sanoo. "En usko, että ajan mittaan, peer-to-peer maksut on jotain hieman yleisempää kun ihmiset löytää omasta hyödyllisyydestä sen."

Rahan lähettäminen kautta pankin älypuhelin sovellus tai mobiilisivuston

Monet pankit ovat joko luoneet omat peer-to-peer-ohjelmia tai vuokrata yritysten kuten Fiserv tai ClearXchange määrittää se heille.

Jokaisella pankilla on oma hinnoittelujärjeste, mutta useimmat tarjoavat palvelua ilmaiseksi.

Eräs tällaisten palvelujen on Popmoney, tuote Fiserv, joka käyttää 1800 pankit ja luotto-osuuskunnat.

Kustannukset: 95 senttiä, maksama lähettäjä.

Kenelle voit lähettää: Kuka tahansa matkapuhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Miten: Käyttäjät voivat käyttää palvelua pankkien sovelluksia ja mobiili sivustoja. Ne, joiden rahoituslaitokset eivät tarjoa sitä voi silti käyttää Popmoney on kolmannen osapuolen perusteella kautta Popmoney sovelluksen tai Popmoney.

Rajoitukset: Jos ei pyytänyt toisen käyttäjän, $ 500 euroa päivässä ja $ 1000 per kuukausi, jos vedetään maksukorttia; $ 2.000 euroa päivässä ja $ 5.000 euroa kuukaudessa, jos pankkitililtä pankkitilille. Voit pyytää $ 1000 per päivä ja $ 2,500 kuukaudessa. Voit myös maksaa pyynnöt kautta Popmoney jopa $ 2,500 päivässä ja $ 4.000 euroa kuukaudessa.

Paypal sovellus virhe lähetettäessä rahaa

Nopeus: Kun pyyntö on hyväksytty, rahat näkyvät jo seuraavana arkipäivänä siirtoja kautta maksukortin ja kolme työpäivää siirtojen pankkitilin kautta.

Ketä varten se on: Ihmiset, jotka haluavat tehdä peer-to-peer maksujen kautta niiden pankkien.

Rahan lähettäminen kautta 3rd osapuolen sovellukset

Näiden sovelluksien teknologian yritykset ovat takertuneet rahoituspalveluja pelin avulla käyttäjät voivat lähettää rahaa riippumatta siitä, missä he haluavat pankkiin.

Useimmat näistä ei ole tai edullisia, kertoo Wester, koska teknologian yritykset haluavat ihmiset viihtyvät maksat Web tai niiden puhelimeen.

"Kun olet saanut jonkun mukava suorittaa maksu ystävien ja perheen, se on hieman helpompaa", Wester sanoo.

Related viestiä

  • iOS 7 Virheilmoitus: Release Sparks valitukset iPhone, iPad käyttäjät Suffer Download ongelmat IOS 7 julkaisu on johtanut tuhansia Apple käyttäjiä tulva online-foorumeilla ja sosiaalisen median sivustoja ...

  • Miten Korjaa iTunes Error 21 Vaikka palauttaminen iPhone / iPod Touch Itunes Error 21 on tyypillisin virhe asiakkaat kohtaavat suorittaessaan palauttaa iPhone. Työkalu Firmware parantaa tilaan ...

  • Ostaminen Galaxy S5 ensi viikolla? Näin myydä vanha Galaxy S4 eniten rahaa torstai 03 huhtikuu 2014, 13:20 Sillä gadget harrastajat tai joku muu, joka voisi olla fani tekniikka, ...

  • Hei ja Tervetuloa yhteisöön! Toivon, että olet jo saanut vastauksen kysymykseen, koska se on ollut muutaman viikon, koska olet lähetetty tämän. Mutta varmuuden vuoksi, tässä on ajatukseni ....

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...