Puhelimen akku räjähtää latauksen

Miksi matkapuhelin akut räjähtää

17 huhtikuu 2014 klo 10:41

Tekijä: LALI VAN ZUYDAM

Pretoria - Asiantuntijoiden mukaan älypuhelimien käyttäjät täytyy elää mahdollisuuteen, että heidän puhelin voi räjähtää # X2013; latauslaitteeseen, vieressä niiden vuodetta tai jopa niiden taskuihin # X2013; milloin tahansa ilman varoitusta.

Tiistaina 16-vuotias Ina-Ch # xE9; rie Vermaak päässä Wonderboom South järkyttyi räjähdyksen hänen Blackberry # x2019; s akku hänen koululaukku kun hän käveli luokan. Hänen koulupuku poltettiin ja hän oli verhoutunut pilven valkoista savua.

ads

Puhelimen akku räjähtää latauksen

Tietoliikennetekniikan asiantuntijat ovat valottaa miksi näin tapahtui ja mitä voidaan tehdä estää paristo voi räjähtää.

Lehtori Pretorian yliopiston # x2019; s osasto sähkö-, elektroniikka- ja tietotekniikan, Jacques van Wyk, sanoi, ettei ollut mitään keinoa estää mahdollisen räjähdyksen.

# X201C; Se ei tapahdu kovin usein, että kännykkään # x2019; s akku räjähtää mutta on olemassa mahdollisuus, että se voisi tapahtua, # x201D; hän sanoi.

Se ei myöskään ole vain matkapuhelin akkuja, jotka voivat räjähtää. Van Wyk sanoi räjähdys voi tapahtua, koska oikosulku akun.

Oikosulku voi olla todennäköisempää, jos kännykkä # x2019; s akku jäi juosta alle 10 prosenttiin. Valmistajat ja palveluntarjoajat neuvoa käyttäjät eivät anna akun liian tasainen ennen sen lataamista.

Kuitenkin lataus voi myös johtaa akun ylikuumenemisen ja siten räjähtänyt. # X201C; Se on vain yksi niistä asioista ja et voi estää sitä mahdollisuutta, että tämä voisi tapahtua, # x201D; sanoi Van Wyk.

Dr Linoh Magagula n Tshwane University of Technology # x2019; s Sähkötekniikan osasto sanoi # X201C, on harvinaista matkapuhelin vain räjähtää # x201D; kun se on välimuotoja.

Hän sanoi, että se oli todennäköisesti puhelin räjähtäisi kun se jäi periä pitkiä aikoja huonosti ilmastoidussa tilassa.

# X201C; Jos jokin latautuu kännykkä, varmista, että se peritään asianmukaisesti ilmastoidussa tilassa estää akun ylikuumenemisen, # x201D; hän sanoi.

Puhelimen akku räjähtää latauksen

Hän sanoi myös, jos akku on Vermaak # x2019; s kännykkä ei ollut alkuperäinen, solut akku olisi voinut ylikuumentunut.

# X201C; Solut olisi voitu huonosti eristettyjä ja jos yksi solu ylikuumenee, naapurisolujen myös lämmittää ennen kuin akku räjähtää. Magagula lisäsi, että yksi ei voi sulkea pois, että akku olisi voinut olla viallinen.

# X201C; IF on ollut tehtaan vika, ei ole mitään voi tehdä estääkseen jotain tällaista tapahtuu, # x201D; sanoi Magagula.

Hän sanoi, kun akun tilalle, käyttäjän on varmistettava, että se oli alkuperäinen akku.

Sivusto pelle tarjoaa joitakin oivalluksia: # X201C; Viallinen tai väärin-käsitelty akku voi ylikuumentua, mikä aiheuttaa solujen murtaa ja aiheuttaa ketjureaktion muiden solujen halkeamisen. Tämä on syynä useimpiin akun räjähdyksiä ja vähemmän dramaattisesti, akku turvotusta. Vika voi olla yksinkertainen oikosulku, tai muotoilu vika, joka väärin eristää yksittäisiä soluja lämpöä naapureita.

# X201C; Tuo # x2019; s, mikä aiheuttaa kännyköiden ja kannettavien syttyä harvoin. # X201D;

Mukaan verkkosivuilla androidpit, älypuhelimet eivät yleensä räjähtää.

# X201C; Jopa niissä harvoissa tapauksissa, joissa se ei tapahdu, se ei useinkaan ole akkua # x2019; s vika yksin, joka aiheuttaa räjähdyksen tai tulipalon.

# X201C; Useammin kuin ei, ongelma on pari tekijät useimmin osaltaan aiheuttaa vaaratilanteen, kuten akku ei ole alkuperäinen ja / tai laturia ei ole alkuperäinen. - Pretoria News

Puhelimen akku räjähtää latauksen

l Käytä vain valmistajan # x2019; s alkuperäinen akku tai tunnettujen korvaaminen merkkejä, pikemminkin kuin halpa korvikkeita.

l Älä jätä laitetta kuumassa paikassa, varsinkin jos se # x2019; s latauksen. Se vain pahenee ylikuumenemisongelmia.

l Jos puhelin latautuu tai käytät toimintoja jotka aiheuttavat sen lämpene varmista käytät sitä ilmanvaihto.

l akun lataamista 50 prosenttia on hyvä asia, jotta se ei käy liian alhainen.

l Jätä laite pois maksutta yön yli ja kytke se kun saat ylös.

Related viestiä

  • Mikä on paras aurinko laturi kännykkä? K. Haluaisin saada hyvän matkapuhelin aurinko laturi. Sain melko edullinen yksi, ja olla tylsä, se imee. Onko hyviä on ...

  • Akun yhteydenpurkuviestin latauksen. Minulla on uusi Samsung huimasti I727 joka on pari kysymystä. ja käytti laturi mukana tullut sain akku irti viestin jälkeen ...

  • Miten Avaa akkusymbolissa iPhonen Edistää Siirry päävalikkoon iPhonen (tunnetaan alkunäytöstä) ja klikkaa "Settings" -kuvaketta. Oletuksena se näkyy ensimmäisellä sivulla ...

  • 5 Puhelin Lataus myyttejä, debunked Yohana Desta 18.06.2014 12:23:06 UTC "Älä käytä puhelinta myös latauksen", "älä jätä sitä kytkettynä yön yli" ja "aina anna sen kuolla kokonaan" -...

  • Miten Korjaa Android puhelin, joka jäätyy Nollaa Android-laitteen ratkaista jäädyttämistä näyttöjä ja kaatuu sovelluksia. Aiheeseen liittyviä artikkeleita edullinen menetelmä Paina Menu-näppäintä näyttää Android ...