Puhelin rätisee kun internetissä

Vastaanottajan sähköpostiosoite * Vaaditaan Sähköposti * Vaadittu Nimi * Vaadittu

kaikki puhelimet

Jos sinulla on staattinen kaikissa puhelimissa, se voi olla ongelma ulkopuolella laitteita, jotka voivat johtua märissä olosuhteissa - kuten kosteus et näe. Soita 611. (Voit joutua soittaa toisesta lanka-tai matkapuhelin puhelinlinjan on liian meluisa.)

Puhelin rätisee kun internetissä

Jos odotusaika on liian pitkä, kokeile kutsuvan takaisin kahdeksantoista-kaksikymmentäkolme Voit myös ilmoittaa oman ongelmia verkossa. Käytä Aloita chat tai esitä kysymys oikealla puolella tällä sivulla. (Jos käytät mobiiliversiota tämän sivuston napauttamalla Koti sitten yhteyttä.) Näet eri vaihtoehtoja riippuen vuorokaudenajasta.

ads

Jos kuulet kohinaa, kohinaa tai rätinää yhdessä puhelimessa vain, niin ongelmia voi olla puhelimen itse, huono kaapeli, huono suodatin tai tunkki se kytkettynä.

Nämä vianmääritysvaiheet voivat auttaa:

 • Yritä liittää puhelimen johonkin toiseen liittimeen. (Jos haluat nähdä mitä liittimet näyttävät, siirry Google Images: puhelinpistokkeeseen.) Jos ei ole melua toisen jack, ensimmäinen jack on todennäköisesti ongelma. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:
  • Vaihda jack itse
  • Palkkaa sähköasentaja
  • Soita 611 milloin; saattaa periä

  Jos tilaat Kotipuhelin Wire Watch ja ongelma johtuu normaalista kulumisesta, SaskTel korvaa liittimeen maksutta.

 • Kokeile toinen puhelin kaapelia tai kihara johto. Heiluminen johto puhelun aikana nähdä, jos se aiheuttaa staattinen. Jos wiggling johto aiheuttaa staattinen, sinun on vaihdettava johto. Jos vuokraat puhelimen, käy SaskTel myymälässä tai soita 611 milloin korvaavan. Jos omistat puhelimen, sinun täytyy ostaa uusi johto.
 • Jos puhelin on kytketty jakaja tai suodattimen, irrota jakajan ja kytkeä puhelimen suoraan puhelinpistorasiaan tai yrittää käyttää eri suodatinta.
 • Jos mitään ei auttanut vähentämään staattista tai melua, se voi olla puhelin aiheuttaa ongelmia. Jos se on vuokra puhelin, voit saada sen vaihdetaan veloituksetta. Käy SaskTel myymälässä tai soittamalla 611 milloin tahansa. Jotta yritysasiakas jolla on voimassa oleva takuu tai huoltosopimus, joka kattaa puhelin asetetaan, SaskTel korvaa puhelimen.

  Google: Chrome, Chromecast, Gmail, Google, Google Maps, Google Play, Nexus, ja YouTube ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä Google Inc.

  Related viestiä

  • Miten asettaa taustakuvan minun iPhone? Miten määrittää soittoäänen iPhoneen? Voit asettaa tallennetut soittoäänet sinun täytyy synkronoida laitteen uusin versio iTunes. Ole hyvä avata APP ...

  • Olen katsomassa tätä säiettä koska olin rätisevät Line, joka oli lähes mahdotonta kuulla melun vuoksi ja sen jälkeen normaalius on alkanut uudelleen, jotta linja nera imposible kuulla .. otin yhteyttä ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...

  • Käyttämällä Ranskan dictinary matkapuhelimeesi Tieto tällä sivulla on tarkoitettu lähinnä "vanhempi" tyyliin matkapuhelimissa. Jos sinulla on iPhone tai moderni älypuhelin. et voi olla ...