Samsung Galaxy S3 mini sammuu, kun lataus

Samsung Galaxy S3 Mini Ongelmia Sufaced jälkeen Android 4.4 KitKat päivitys; Korjata ongelmat Ylikuumenemisen Phone ja Battery Drain Täällä

Samsung Galaxy S3 Mini Battery Life on ollut suuri ongelma sen käyttäjille. Massive Akun pudotus on ollut tärkein huolenaihe ja myös ylikuumenemiseen, josta on ollut antaa Samsung fanaatikot hyvin vaikeaa.

Samsung Galaxy S3 mini sammuu, kun lataus

Jos olet kokenut sama ongelma, katso enää, jos puhelin voi vain viimeisen 10 tuntia kiinni, nyt voit olla S3 mini kestää jopa kolme päivää!

ads

Opi laajentaa Samsung Galaxy S3 mini akun tässä:

Kytkin GSM Only -tila niin paljon kuin mahdollista, jos et käytä 3G, WiFi, Bluetooth tai GPS. Tämä jättää voit käyttää perus puhelimen toimintoja vaan pidentää akun käyttöikää valtavasti.

Sammuta Wi-Fi kun sitä ei käytetä. Getting signaali ulkoisesta lähteestä voi todella korostaa akku ja voisi leikata akun käyttöikää 50%.

Sammuta GPS. Lähes sama käsite kytkemällä Wi-Fi, tämä on valtava akku syöjä samoin.

Sulje Camera App. Kun kamera käynnissä ja näyttöruutu osoittaa suuria määriä liikkuvia värejä, kamera ei ole käytössä olisi todella säästää valtavasti voimaa. Niin paljon kuin mahdollista, yritä käyttää kameraa liikaa.

Näytön ollessa kirkas ehdottomasti satuttaa akku, säätämällä näytön kirkkautta alhaisen todella auttaisi laajentamaan puhelimen käytöstä.

Sano "Ei" Android Live Wallpaper. Aivan kuten kamera app, liikaa liikettä ruudulla polttaisi elämäsi alas. Niin paljon kuin mahdollista, pitää puhelimesi mahdollisimman vakaana.

Oikea akun huolto voisi auttaa pidentää sen käyttöikää. Puhdas akun liittimet vähintään kerran tai kahdesti kuukaudessa. Käytä alkuperäistä laturin niin paljon kuin mahdollista. Vältä lataamiseen USB. se voi pilata akku. Lataa kun puhelin tippaa 10%. Myös kuten käsin, vältä puhelinta korkeille lämpötiloille.

Lopuksi, kalibroida uudelleen akun .

Ote androidforums. kuten käyttäjän juo78:

1) Tyhjennä kaikki akkua, kunnes puhelin sammuu

Samsung Galaxy S3 mini sammuu, kun lataus

2) Kytke ja tyhjentää akkua, kunnes puhelin sammuu (toista, kunnes et voi kytkeä puhelimeen on- tämä vaihe on erittäin tärkeä, koska meidän täytyy tyhjentää akun täydellisesti)

3) Ota paristo pois ja odota 5 sekuntia tai niin ja laita se takaisin

4) Akun kun puhelin on pois päältä

5) Kun lataus on 100%, ota laturi pois sitten veloittaa uudelleen saada 100% uudelleen

6) Kytke puhelimeen ja nauti uusi akku

Related viestiä

  • Samsung Galaxy S4 Langaton lataus Mukana Catch Samsung Galaxy S4. joka lopulta ilmoitti aiemmin tänään, odotetusti, tukee Qi langaton lataus. Ja odotetusti ...

  • Puhelin Getting Hot yhtäkkiä! Samsung Ehdotuksia. Tekisitkö Tämä? SweetPoison sanoi: 20.04.2012 19:02 Phone Getting Hot yhtäkkiä! Samsung Ehdotuksia. Tekisitkö Tämä? I ...

  • Samsung Galaxy S3 Mini Filippiinit Hinta ja Release Date guesstimate, Täydelliset tekniset ominaisuudet - Tulossa pian ?! Jos voit tarkastella niiden tiedot levyt vierekkäin, sinun ymmärtää, että ...

  • Esiladatut sovellukset ATT Lakiehdot / Tarjoa tietoja 1 Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Vaatii uusi 2 vuoden langattomien kanssa pätevän suunnitelman mukaan lukien puhe ja data. Jollei Wireless Asiakkaan ...

  • Samsung Galaxy SIII mini hinta Malesian RM1199 Samsung Malesia Electronics tänään saataville Galaxy S III mini Malesiassa, kompakti versio lippulaiva älypuhelin Galaxy S ...