Samsung Galaxy S4 jumiutuu soitettaessa

Samsung Galaxy S4 Satunnaisesti jähmettyy / jumiutuu [vianmääritys]

Lue Source

Ymmärrän, miten turhauttavaa on nähdä voimakas älypuhelin kuten Samsung Galaxy S4 jäätyy tai jää käynnissä edes kevyin sovelluksia. Suorituskykyyn liittyviä ongelmia ovat yleisimpiä ongelmia käyttäjille kohdataan, kun puhelinta käytetään. Huolimatta hirviömäinen CPU ja ylisuuria RAM, puhelin jäätyy, lakkaa reagoimasta ja jopa käynnistyy uudelleen ilman selvää syytä.

Samsung Galaxy S4 jumiutuu soitettaessa

Kuten muita ongelmia, satunnainen jäätyy ja ajoittainen vasteenantokyvyttömyys voi johtua useista tekijöistä. Lyhyesti sanottuna emme todellakaan voi pin-kohta, mikä aiheuttaa jotka mutta on olemassa keinoja saada selville. Tämä viesti on kuitenkin vianmääritysoppaista; se ehkä auttaa löytämään ongelman, mutta se ei takaa ratkaisua.

ads

tilapäinen Issue

On tämä asia kutsumme "tilapäinen ongelma", joka tapahtuu yhtäkkiä ilman näkyvää syytä. Periaatteessa laite näyttää melko sekaisin, että mitä tahansa teetkin se ei vastaa toiminnot ja koska et ymmärrä mitä tapahtui; te tuli kyllästynyt löytää ongelman. Joten, laittaa puhelimen syrjään, kun teet mitä sinun täytyy tehdä hellittää turhautumista. Sitten tulit takaisin, vie puhelimen ylös ja kaikki toimii taas hyvin.

No, se tapahtui minulle paljon kertaa; se tapahtui minun puhelimeen, tietokoneeseen, minun konsoli, se jopa tapahtui minun laskin ennen.

Lähtökohtana on, kun asiat kuten tämän tapahtua yrittää antaa puhelimen tauko. Laita se turvalliseen paikkaan ja anna sen levätä siellä muutaman minuutin, kun teet joitakin tärkeitä asioita, koska ehkä se on vain väliaikaista laite kysymys ja voitaisiin vahvistaa yli lyhyen ajan. Muussa tapauksessa jatka vianhakumenetelmät alla.

Liikaa sovellukset Running

On kuitenkin luonnollista, että puhelimen suorituskyky kärsisi, jos on nippu sovelluksia käynnissä taustalla syövät RAM. Emme kuitenkaan voi syyttää omistajia miksi tämä asia tapahtuu, koska oletuksena Android jättää käytetyn apps käynnissä aina, kun -näppäintä painetaan.

Samsung Galaxy S4 jumiutuu soitettaessa

Vaikka me haluamme kaiken olevan täysin automatisoitu näinä päivinä, sinun pitäisi tehdä ylimääräinen vaihe, jos tuntuu, että Galaxy S4 suorituskyky alkoi heiketä, joka johtaa satunnainen jäätyy tai jopa uudestisyntynyt.

Sulkeminen Viimeaikaiset sovellukset 

 1. Siirry aloitusnäytössä.
 2. Pidä Koti-painiketta kunnes Viimeaikaiset sovellukset tulee näkyviin.
 3. Pyyhkäisemällä kukin sovellus voit löytää sulkea ne. Tämän tekeminen vain sulkea sovellukset, jotka olivat äskettäin käytetty, mutta ei kaikkia.
 4. Valitse Asetukset.
 5. Application Manager.
 6. Pyyhkäisemällä Running välilehti.
 7. Kosketa jokainen kolmannen osapuolen sovellus löytyy ja voima sulje ne.

Sulkeminen Running Kolmannen osapuolen sovellukset 

 1. Aloitusnäytössä napauttamalla Menu-näppäintä.
 2. Valitse Asetukset, sitten lisää.
 3. Napauttamalla Application Manager.
 4. Pyyhkäise vasemmalle kunnes olet Running välilehti.
 5. Nyt löytää kolmannen osapuolen sovellus, paina sitä ja napauttamalla Force Close-painiketta.
 6. Tee tämä muissa sovelluksissa kuin hyvin.
 7. Käynnistä puhelin uudelleen.

RAM / Muisti Running Low

Kun ei ole riittävästi muistia käytettävissä ajaa sovelluksia ja palveluja, puhelin olisi luonnollisesti jäätyä, viive tai jopa uudestisyntynyt ajoittain. Tämä voidaan korjata ja ehkäistä tekemällä yksinkertainen menettely alla:

 1. Siirry aloitusnäytössä.
 2. Pidä Koti-painiketta kunnes Viimeaikaiset sovellukset tulee näkyviin.
 3. Kosketa Task Manager.
 4. Sieltä näet välilehden, jossa lukee "RAM" kosketa sitä.
 5. Muistin käyttöä tulevat näyttöön.
 6. Kosketa Clear Memory nappia.

Viallinen microSD-kortti

Tiesitkö, että viallisen microSD-kortti voi aiheuttaa jäätyy ja käynnistyy uudelleen sekä erityisesti yritettäessä katsella valokuvia tai toistaa multimedia-tiedostoja?

Useimmat Galaxy S4 omistajat tallentaa valokuvia suoraan heidän microSD-kortteja, jotta siihen mennessä, kun se alkaa toimia virheellisesti, puhelimeen pitää jäädyttämistä kun Galleria-sovelluksen avataan esikatsella kuvia. Mukaan kehittäjä Olen puhunut tästä asiasta, sovellus, joka yrittää käyttää tietoja kortin voisi skannata sitä yhä, mikä edellyttää enemmän aikaa. Tänä aikana puhelin alkaisi toimii outo muutamia jäätyy siellä täällä. Kun Android järjestelmä havaitsee, että tietty sovellus tai palvelu ei toimi niin kuin sen pitäisi, se sammuttaa sen tuloksena on pitkittynyt jäädyttää tai jopa uudelleenkäynnistyksen.

Omistajat kehotetaan tarkistaa microSD-kortin ottamalla se pois ja lisäämällä se tietokoneeseen. Formatoida saattavat vain korjata ongelman tai vaihto voi olla tarpeen. Tietenkin se on odotettavissa omistajien pitäisi yrittää pelastaa tietoja niiden microSD-kortteja.

App (s) aiheuttaminen jumiutuu

Valtaosa jäädyttäminen ongelmia ja kanteluita saimme sähköpostitse johtuivat sovelluksen, joka on mennyt rogue. Joten, suosittelemme omistajat että kun tällaista ongelmaa tapahtuu sinulle, sinun täytyy tarkistaa sovellukset äskettäin asennetut. Kun tunnistaminen, ensimmäinen asia tehdä, on poistaa se, onko puhelin vielä jäätyy, vaikka palvelu ei ole käynnissä. Sitten raivaaminen välimuisti ja tiedot tarvitaan. Jos nämä menettelyt epäonnistuvat, poistamalla sovellus voi vain ongelman ratkaisemiseksi.

 1. Valitse Asetukset.
 2. Application Manager.
 3. Pyyhkäisemällä Kaikki välilehti.
 4. Etsi ja kosketa epäiltyjä sovelluksissa.
 5. Voit poistaa sen käytöstä napauttamalla käytöstä -painiketta.
 6. Kosketa Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä tiedot painikkeita.
 7. Tai kosketa Poista-painiketta poistaa sen puhelimesta.

Lisäksi, vahvistaa, jos kolmannen osapuolen sovellukset aiheuttivat jäädyttämistä neuvomme käynnistää puhelimen vikasietotilassa.

laiteongelma

Tämän vianmääritysoppaan on määritellä, mitä todella aiheuttaa ongelman. Kun tekee menettelyt ja ongelma jatkuu, niin se voisi olla laitteisto, joka aiheuttaa sen. On paljon asioita tehdä vianmääritys laitteisto-ongelmia, mutta ne kaikki ovat vain valmistautuu mitätöi takuun, joten ne ovat hyödyttömiä, jos et ole valtuutettu teknikko.

Siksi suosittelemme omistajia tuomaan puhelimen niiden antajasta ja ilmoita ongelmasta. Onko hyväksytty teknikko tarkistaa sitä. Jos se on yli taloudellinen korjaus, korvaava yksikkö olisi säädettävä. Tämä on syy, miksi emme halua sinun kosketa laitteiston tämänkaltaisia ​​ongelmia, koska niin kauan kuin et kitkeä puhelinta tai asentaa mukautetun ROM, voit aina vaatia korvaavan.

Ongelmia puhelimen?

Kerro meille niistä sähköpostitse osoitteeseen postilaukku @ thedroidguy. Varmista sisällyttää niin paljon yksityiskohtia kuin mahdollista, jotta voisimme ymmärtää ongelman hyvin ja löytää parhaat ratkaisut sinulle. Jos voit jakaa kuvakaappaus tai kaksi, jotka olisi parempi.

Emme ehkä pysty vastaamaan saamiimme viesteihin mutta varma me lukea ne ... kyllä, ne kaikki, vaikka jotkut eivät näyttävät spams.

Related viestiä

 • Korean kännykkää Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Korean 4.2.1 Android Matkapuhelin Pakistanissa Tietoja Tekniset tiedot: Free Delivery / Toimitus Tuotetiedot: Samsung Galaxy S4 I9500 dual ...

 • Noudata seuraavia ohjeita käyttää Tehtävähallinnan: tahansa näytössä napauta ja pidä Kotinäppäin. Napauta Task manager -kuvaketta. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä: Aktiivinen sovelluksia. Näytöt ...

 • Kolme tekijää huomata ennen kuin tekee verkkokaupoissa Ahaa, sen hyvä keskustelua tämä artikkeli tässä paikassa verkkosivun, Olen lukenut kaiken, joten tällä kertaa minut myös kommentoi at ...

 • Miten korjata Samsung LN46C630 näyttö välkkyy kysymys Näytä kaikki tavarat Samsung LN46C630 TV on tunnettu ongelma, näyttö välkkyy, kun takuu on päättynyt. Sen sijaan maksaa $ 150 henkeä oman ...

 • Android Phone Tietoja Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S on Android-älypuhelin kehittänyt ja suunnitellut Samsung Electronics Matkapuhelimen on tuotettu 2 tusinaa ...