Sovellukset ladata kun olet kyllästynyt

Top 7 Things To Do Online Kun olet kyllästynyt

Jos olet kyllästynyt juuri nyt tai aina kiinnostuneita materiaalin tulevia kausia ikävystyminen, olet tullut oikeaan paikkaan.

Internetin kanssa käden ulottuvilla, ei ole koskaan puutetta hauskaa tekemistä. Me täällä MakeUseOf yrittää näyttää kaikki hyvät jutut on tutkia, löytää ja hyvin, hyödyntämään. )

1.Squirrelizer

Tavoite: Aktiivinen viihde, hauskaa kuvat!

Squirrelizer lisää maa orava mitään kuvaa. Kaikki mitä tarvitset on URL kuvan, joka ei ole tekijänoikeudella suojattua.

ads

Voisit käyttää yhden omia kuvia tai läpi ystävien Flickr tilit ja etsiä tylsä ​​ryhmäkuvassa. Muuttaa sen hilpeä maalia lisäämällä tämä odottamaton vieras, jakaa sitten blast kaikkien kanssa.

2. flowers2mail

Tavoite: Älä jotain hyvää, tehdä joku hymy, lähetä kukkia!

Ikävystymättä tarkoittaa sinulla on aikaa tuhlattavaksi. Älä anna sen mennä hukkaan! Voisit sijoittaa minuutin tai kaksi tehdä jonkun onnelliseksi. Onko syntymäpäivistä tai loma tulossa? Entä postitus kukkia? Ja jos olet tunnetusti rikki, tulet rakastamaan tätä, koska se on ilmainen!

Voit lisätä erivärisiä kukkia kimpussa, muuttaa maljakko ja lisätä mukautetun kortin. Virtuaalinen kukkia voi postittaa enintään 15 päivää etukäteen ja saat ilmoituksen, kun kukat poimitaan.

3. Kapi Regnum

Tavoite: Aktiivinen viihde, pelata!

Kapi Regnum on online strategia peli asetettu keskiajalla. Peli simuloi talouteen, sillä se voi olla olemassa noin 500 vuotta sitten. Voit kirjoittaa roolin mies, joka lähetettiin asettua ja asuttaa maa. Koska vuokranantaja, voi tuottaa yli 100 tuotetta, rakentaa taloja ja kokonaisia ​​kyliä, palkata työntekijöitä, myy tavaroita, kauppa muiden pelaajien ja laajentaa liiketoimintaa.

Miten Toivotan jotain tällaista oli ollut olemassa takaisin päivinä kun olin aivan liian paljon aikaa minun käsissä. )

4. ScienceHack

Tavoite: Passiivinen videoviihteeseen, katsella jotain erilaista!

Sovellukset ladata kun olet kyllästynyt

ScienceHack tarjoaa tiedevideoita todellisia tieteellisiä kokeita. Videot seulotaan ja hyväksymiä tutkijat. Luokkiin kuuluvat Chemistry, Space, Computer Science, robotiikka ja paljon muuta. Alla on esimerkki siitä Psychology jakso:

Ehkä huomaat jotain, voit tehdä kotona?

Tavoite: Sosiaalinen viihde, keskustella jonkun.

Tuntuuko sinusta chattailuun, mutta mikään ystäväsi on verkossa? Pään yli Tworl ja etsitään jopa satunnainen chat kumppani nyt, iän ja / tai sukupuoli. Valitettavasti chat client rajoittuu tällä hetkellä AOL Instant Messenger. On vielä yksi saalis: sinun täytyy rekisteröityä käyttöön Tworl. Ja ennen hyväksymistä ottelua, AIM on oltava käynnissä.

Kun ottelu hyväksyttiin, näet Tworl n mashup data, joka koostuu chat kumppanin ja omat tiedot eli ikä, sijainti, kuva, mitä on yhteistä jne Jos keskustelukumppanille hyväksyy kutsun, voit arvioida jokaisen muut. Jos hän ei voi merkitä häntä vastaa. Hyvää chattailuun!

6. Podiobooks

Tavoite: Passiivinen ääniviihteestä, kuunnella äänikirjoja.

Podiobooks on sivusto, joka jakaa ilmaiseksi äänikirjoja kautta RSS-syötteitä ja suora lataukset. Löydät materiaalin yli 20 differetn kategoriat lukemattomista tekijöistä. Ensimmäisessä luvussa Jokaisen kirjan on saatavilla kaikille. Jos haluat kuulla enemmän, tilata otsikon tai ladata koko kirjan, sinun täytyy rekisteröityä.

Sinun tulisi käyttää "Olen niin kyllästynyt" hetki nyt valita muutaman viileä kirjoja ja ladata mp3-soitin lukuja. Yksi näistä päivistä saat kyllästynyt satunnaisessa paikassa, esim. jumissa julkisen liikenteen, ja Internet voi olla kaukana, kaukana. Jep, se on julma maailma.

Sovellukset ladata kun olet kyllästynyt

7. HadToSay

Tavoite: Vent, sanoa, mitä on sanottava tietylle henkilölle ja antaa maailman tietää!

Onko teillä salainen ihastunut joku ja haluat antaa heille vihjeen? Vai sinun täytyy anonyymisti liittyä joitakin tietoja jollekulle? Klo HadToSay voit. On olemassa kaksi saaliit: sinun täytyy rekisteröityä ja sinun täytyy toimittaa fyysinen huomautus tarkoitetulle vastaanottajalle. HadtoSay tarjoaa tulostettava mallin, joka sisältää pickup koodi Viestin. Voit myös tulostaa mallin liittämättä viestin se (vielä), jätä huomata jonkun kanssa, sitten kirjautua HadtoSay huomioon ja kirjoita viestin jälkeen antaneet koodin.

Jos et voi fyysisesti toimittaa merkinnän henkilö, voit silti lähettää ne anonyymisti URL ja koodin. Simon on kirjoittanut artikkelin Kuinka lähettää täysin anonyymi sähköposteja.

Toivottavasti nämä sivustot edellyttäen hauskaa ja inspiraatiota. Ja jos on aikaa jäljellä, meillä on paljon enemmän materiaalia meidän arkistoista ja MUO Directory.

Related viestiä

  • Lataaminen sovellukset iPhone luominen Apple ID Vahvista sinulla on Apple ID. Jos olet ostanut musiikkia iTunesista tai on iCloud tili, sitten ne kirjautumistiedot käytetään, kun ...

  • Waiting iPhone apps - miten asentaa, päivittää, asentaa sisällysluettelo iPhone FAQ: Olen iPhone valmiustilassa,; miten saan sen asennuksen loppuun tai päivittäminen? Minulta on kysytty ...

  • Miten ladata Jos voit: Googlen kautta Play on paras Jos sinulla on Google-tili ja Google Play puhelimessa paras paikka ladata sovellus on suoraan Google Play täältä. Tai, jos ...

  • Ei ole väliä kuinka kovaa yrität, se on vain mahdotonta päästä pois salasanoja. Toki, monet palvelut nyt voit kirjautua Google tai Facebook, mutta ton silti pakota käyttämään perinteistä ...

  • Miten korjata erilaisia ​​ratkaisuja on löydetty, ja nämä on lueteltu alla. Kuten näette vastauksista olen ollut, jokainen heistä on jonkinlainen mahdollisuus ratkaista ongelma. The ...