Sovellukset sulkea kun avaan ne

Katso tai Sulje Open sovellukset Windows 8

Windows 8 Aloitusnäyttö sovelluksia, luonteeltaan, kuluttaa koko näytön, jossa ei ole näkyviä valikoita. Tämä vaikeuttaa paitsi hallita niitä, vaan myös vaihtaa niiden välillä. Sama pätee, kun työskentelet erillisessä maailmassa perinteisen Windowsin työpöydällä.

Sovellukset sulkea kun avaan ne

Miten vaihtaa äskettäin käytettyjen ohjelmien ja sovellukset? Windows 8 tekee melko helppo vaihtaa niiden välillä seuraavasti:

Osoita hiiren osoitin on näytön alimmainen-vasen kulma.

ads

Pienoiskuva viimeksi käytetty sovellus tulee näkyviin. Napsauttamalla voit tuoda, että sovelluksen näyttöön. Tai, jos haluat palata muita sovelluksia käynnissä taustalla, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kun työpöytä kuvake näkyy, nosta hiiren osoitin pitkin näytön vasemmassa reunassa.

Kun sitä liikutetaan ylös näytöllä, baari ilmestyy rinnalla näytön vasemmassa reunassa, joka sisältää pikkukuvat avoimista sovelluksista.

Palata sovelluksen, napsauttamalla sen pikkukuvaa.

Voit sulkea sovelluksen, hiiren kakkospainikkeella sen pientä ja valitse Sulje.

Nämä vihjeet voivat auttaa sinua pitämään kirjaa käynnissä sovelluksia, sekä lähelle alas joita et enää halua auki:

Voit selata hetkellä käytössä sovellusten pitämällä Windows-näppäintä ja paina Tab: Sama bar näet näkyy vasemmassa reunassa. Aina kun painetaan Tab, valitset toisen sovelluksen. Kun valitset sovelluksen haluat, päästää Windows-näppäintä, ja sovellus täyttää näytön.

Voit tarkastella eniten äskettäin käytetyt ohjelmat, onko olet työskennellyt Windowsin työpöydällä tai uuden Start-näyttö. Työpöydällä Osoita hiirellä näytön vasemmassa alakulmassa, siirrä hiirtä ylös näytön vasemmassa reunassa ja valitse sovellus haluat käydä uudestaan.

On kosketusnäyttö, liu'uttamalla sormea ​​sisäänpäin ja sitten takaisin näytön vasemmassa reunassa. Kun lista sovelluksista kiinni näytön vasemmassa reunassa, kosketa yksi haluat käydä uudestaan.

Kun olet sulkenut sovelluksen vaiheessa 4, baarissa listalle käynnissä olevista sovelluksista pysyy ruudulla. Voit sulkea muut sovellukset oikealla klikkaamalla niitä ja valitsemalla Close, samoin.

Voit sulkea sovelluksen olet parhaillaan, osoita hiirellä tai sormella näytön yläreunaan. Kun hiiren osoitin muuttuu käden (näkyy marginaali), pidä hiiren painiketta (tai liu'uttamalla sormea) ja vedä sovelluksen kohti näytön alareunassa. Kun hiirtä saavuttaa näytön alareunan, olet sulkenut sovelluksen. (Tämä temppu toimii sulkea Desktop app, samoin.)

Sovellukset sulkea kun avaan ne

Lisätietoja Windows 8 ja sen ominaisuuksia, tutkia Windows 8 F tai Dummies . saatavilla verkossa.

Oliko tämä kurkistuksen katselu tai sulkemalla avoimet sovellukset Windows 8 jättää Kaipaatko lisätietoja ja ajatuksia siitä Microsoftin henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn käyttöjärjestelmä? Olet vapaa koeajaa jollekin Tyhmille verkkokurssin. Pick kurssin (Saatat olla kiinnostunut enemmän Windows 8 ), Täyttää nopeasti rekisteröinnin, ja sitten antaa eLearning spin kanssa Kokeile! painiketta. Sinulta aivan luonnollisesti enemmän luotettu osaavat: Täysversio n saatavilla myös Windows 8 .

Korjaa Windows 8 sovellus avautuu sulkeutuu

Ovatko jotkin tai kaikki Windows 8 sovellukset eivät toimi kunnolla? Olen viime aikoina ollut asiakas, joka osti Windows 8.1 kone minulle, missä Windows sovellukset näyttävät avata, mutta sitten se suljetaan ja palata takaisin aloitusnäytöltä.

Jos sinulla on tämä ongelma, jos sovelluksen lataaminen ei onnistu, niin se on luultavasti käyttöoikeusasetuksista. On paljon syitä, miksi Store sovellukset eivät käynnisty ja yksi niistä on, koska käyttöoikeudet tiettyjen Windowsin kansioiden ja rekisterin asetuksia on muutettu, joko käsin tai ryhmän politiikka.

Voit korjata tämän ongelman tarkistamalla kaikki käyttöoikeudet näiden kansioiden ja rekisterin asetukset ja varmistettava, että ne ovat kaikki oikein. Tässä postitse, minä opastaa vaiheet tehdä tämän, jotta voit saada Store apps käynnissä jälleen.

Windows 8 Tapahtumaloki

Voit varmistaa, onko tämä on syy ongelman avaamalla tapahtumalokiin ja tarkistamalla Tapahtuman tunnus 5961 tapahtumamuistiin. Voit avata tapahtumaloki avaamalla hurmaa baarissa ja kirjoittamalla tapahtumalokiin.

Olet menossa on siirtyä seuraavan lokitiedoston, onko tämä tietty tapahtuma olemassa vai ei:

Sovellukset ja palvelulokit \ Microsoft \ Windows \ sovellukset \ Microsoft-Windows-TWinUI / Operational

Siellä näet koko joukko tapahtumia listattu siellä, luultavasti tuhansia. Et voi oikeastaan ​​manuaalisesti käydä läpi tätä, niin klikkaa Etsi-painiketta aivan oikeassa ja kirjoita 5961. Se tulee etsiä, että loki ja jos se havaitsee jotain, se korostaa, että rivi. Kaksoisnapsauta riviä ja sinun pitäisi nähdä joitakin tietoja, kuten alla:

Log Name: Microsoft-Windows-TWinUI / Operational

Lähde: Microsoft-Windows-Mukaansatempaava-Shell

Tapahtuman tunnus: 5961

Taso: Virhe

Kuvaus:

Aktivointi app Windows.Launch sopimus epäonnistui, virhe: Sovellus ei käynnistynyt.

Jos tapahtuma on olemassa, voit olla melko varma, että se on käyttöoikeusasetuksista uuden ryhmän Windows nimeltään Kaikki sovellus Paketit. Mikä on kaikki Application pakettiin? No, se on samanlainen kuin sisäänrakennetun ylläpitäjät tai Käyttäjät ryhmiä. Kaikki Application Paketit sisältävät tahansa tallentaa sovellus, joka on asennettu Windows 8. Jos tämä ryhmä ei ole oikeuksia tiettyihin kansioihin ja rekisterin asetukset, se aiheuttaa tallentaa sovelluksia epäonnistua käynnistämistä.

Fix tiedostojärjestelmän oikeuksien

Ensimmäinen, nyt korjata tiedostojärjestelmän oikeuksien. Tämä on pohjimmiltaan tarkistaa käyttöoikeuksia kolme kansiota: Program Files, Windows ja käyttäjät.

Mene Explorer ja hiiren kakkospainikkeella C: \ Windows ja klikkaa turvallisuus välilehti. Tässä on mitä se näyttää kanssa oikeat käyttöoikeudet.

Jos tämä ei ole mitä oikeuksia näytetäänkö hakemiston, napsauta kehittynyt alareunassa oikeassa. Seuraavalla dialogi, klikkaa Muuta Oikeudet painiketta.

Sitten haluavat napsauttaa Lisätä painiketta. Huomaa, että jos Lisää-painiketta on harmaana, se tarkoittaa todennäköisesti sitä tiedostot omistaa kaikki TrustedInstaller. Lue minun edellinen postitse miten muuttaa käyttöoikeuksia niin, että voit saada täyden määräysvallan tiedostot ja kansiot.

Täällä sinun täytyy klikata Valitse pääasiallinen ja kirjoita kaikki sovelluksen paketit osaksi objektin nimi ruutuun. Muista napsauttaa Tarkista nimet painike myös ennen valitsemalla OK.

Varmista Tyyppi asetetaan Sallia ja Pätee on Tämä kansio, alikansiot ja tiedostot. Under käyttöoikeudet, varmista, että Lukea & suorittaa. List kansion sisältö ja Lukea tarkastetaan. Valitse sitten OK.

Sinulta palattava käyttöoikeuksien pääruudussa. Tässä täytyy varmistaa tarkistaa Korvaa kaikki lapsen esine lupaa merkinnät periytyminen luvalla merkinnät tämän objektin .

Kun olet tehnyt tämän Windows hakemistoon, sinun täytyy tehdä sama asia C: \ Users ja C: \ Program Files. C: \ Users, kaikki on sama, paitsi annat Kaikki Application paketit ryhmä Täydet.  Lisäksi, jos käytät 64-bittinen Windows, sinun täytyy tehdä tämän C: \ Program Files (x86) liikaa.

Vahvistaminen rekisterin Käyttöoikeudet

Sillä rekisterimerkintöjä, avoin regedit menemällä Charms bar ja kirjoittamalla regedit.exe. Kun olet sen avannut, sinun täytyy tarkistaa käyttöoikeuksia HKEY_USERS. Klikkaa hiiren oikealla HKEY_USERS ja klikkaa käyttöoikeudet .

Varmista että Kaikki Application Paketit on Lukea lupa.

Nyt tehdä samoin varten HKEY_CLASSES_ROOT. Seuraava laajentaa HKEY_LOCAL_MACHINE ja tehdä tarkistus LAITTEISTO. SAM. OHJELMISTO ja SYSTEM .

Jos et ole tullut hulluksi nyt, niin onnittelut! Tärkein asia, että olen nähnyt tämän koko prosessi muuttaa käyttöoikeudet järjestelmään kansiot, koska sinun on voitettava TrustedInstaller voidakseen tehdä muutoksia käyttöoikeudet. Puolet ajasta, joka ei koskaan toimii kunnolla ja sitten yrittää saada kaiken takaisin normaaliksi on yhtä riskialtista.

Saatat olla parempi vain uudelleenasennus Windows 8 tai yrittää päivittää tietokoneeseen. Yrittää tehdä virkistää ensin ja jos se ei toimi, viimeinen keino on tehdä uudelleenasennuksen, mutta menettää kaiken prosessissa. Jos yrität muuttaa käyttöoikeuksia ja törmätä virheitä, lähettää kommentin ja me yritämme auttaa. Nauttia!

Related viestiä

  • Miten: Korjaa iPhone-sovelluksia suljetaan heti avaamisen jälkeen niitä vaimoni iPhone kärsi toinen asia viime viikolla - hän näyttää kokea paljon enemmän ongelmia kuin itse ja en voi ...

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...

  • 5 Erinomainen iOS sovellukset sieppaaminen ja muokkaaminen Video Emily Hinta 2012-05-24 13:09:29 UTC Making hyvä video käytetään tarkoittamaan vetää pois kallis videokamera ja omistaa oma video ...