Sovellukset vain sanoa odottavat kun lataan

Waiting iPhone apps - miten asentaa, päivittää, asentaa uudelleen

sisällysluettelo

iPhone FAQ: Olen iPhone valmiustilassa,; miten saan sen asennuksen loppuun tai päivittäminen?

Olen esittänyt tämän “waiting iPhone” kysymys monta kertaa minun Miten poistaa / poistaa iPhone apps artikkeli, joten ajattelin’d ottaa aikaa järjestää kaikki mahdolliset ratkaisut I’nähnyt, ja laita ne yhteen paikkaan. Täällä sitten ovat kaikki erilaisia ​​ratkaisuja olen löytänyt siitä, miten saada odottaa iPhone apps jatkamaan asennusta tai päivitys.

ads

Sovellukset vain sanoa odottavat kun lataan

(Huom: Koska iPhone, iPod, ja iPad kaikki käyttävät samaa IOS-käyttöjärjestelmä, nämä ratkaisut toimivat myös odottaa iPad ja iPod sovelluksia.)

1) Waiting iPhone ratkaisu - Käynnistä iPhone (iPad tai iPod)

Suosituin ratkaisu I’nähnyt (ja eniten kirjoitettu ratkaisu kommentit alla) varten odottaa iPhone ongelma on käynnistettävä uudelleen iPhoneen. Tässä muutamia konsolidoitu muistiinpanoja kommentteja tästä “waiting iPhone apps” ratkaisu:

IPhone reboot toimi minulle! Minulla oli noin 11 sovellusten kanssa "odottaa" tilaan, kun olen painanut "Update" sovelluksia -painiketta. Jotenkin sovelluksen päivitys juuttui vasta seuraavana päivänä. Tänään olen käynnistetään minun iPhone, ja iPhone sovellukset päivittänyt itsensä.

Käynnistettävä uudelleen iPhone, pitämällä iPhone virtapainiketta alhaalla noin viiden sekunnin ajan, kunnes "dia sammuttamaan" esiintyy; liu'uttamalla että liukusäädintä yli. Odota minuutin tai kaksi, ja käynnistä iPhone uudelleen painamalla iPhonen Virta kunnes näet se tule takaisin päälle. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen, iPhone app asennus / päivitys uudelleen, päivittää jokainen app, yksi kerrallaan. Toivottavasti tämä auttaa.

Päivitys 14. huhtikuuta 2011: olen juuri ollut tämä “odotus” ongelma itse on iPad app, ja uudelleenkäynnistys minun iPad ratkaissut ongelman. Kun iPad käynnistetään, menin katsomaan sovelluskuvaketta, joka oli toisella näytöllä, ja kun olen siirtynyt yli seuraavaan näyttöruutuun se oli jo "Lastaus. " osavaltio.

Sovellukset vain sanoa odottavat kun lataan

2) Jatka iPhone download

Tämä toinen ratkaisu “iPhone odotusaika” Ongelmana on myös auttanut joitakin iPhonen omistajat:

"En yksinkertaisesti uudelleen ladata sovellus, joka oli lastaus. Jouduin "arvata", jossa sovellus sai kiinni perusteella ne, jotka ladattiin ja joka puuttui. Sitten meni App Store (iPhonessa, ei PC) ja sitten alkoi lataus / asennuksesta sovellusta ajattelin ei lataa kunnolla. Tosiaan, että korjannut ongelman. En tiedä kuitenkaan, miten selvittää, mikä sovellus aiheuttaa ongelman. En yksinkertaisesti arvata ja oli oikeassa."

Joten, katsomalla erityinen esimerkki Oletetaan, oli ongelma asennettaessa tai päivitettäessä iPhonen Twitter sovellus. Tässä tapauksessa sinun seuraavasti korjata iPhone odottaa ongelma:

 1. Mene App Store iPhonessa.
 2. Etsi Twitter sovellus.
 3. Paina "Free" -painiketta.
 4. Paina "Install" -painiketta.
 5. IPhone Twitter-sovellus tulee asentaa / asentaa uudelleen.

3) Kirjaudu ulos / sisään App Store

Yhdestä kommentit alla, tässä on toinen mahdollinen ratkaisu "iPhone odottaa App" ongelma:

Mikään edellä toimi minulle (on iPod Touch), mutta mitä teki, oli:

Tuli App Store Kosketusnäytöllä, kirjautunut ulos tililtäni (alareunassa yhdellä näytöistä, esim. "Kiinnostavat"), Palasi Touch aloitusnäyttöön tuli App Store uudelleen allekirjoitetun, odotti. Muutaman minuutin, kun indikaattori (vieressä wifi voimakkuuden osoitin, ylhäällä vasemmalla) pysäytetään, menin takaisin kotiin näytön ja odottaa app oli mennyt.

Monet ansiosta commenter nimetty Graham tähän mahdollisen ratkaisun.

4) Kiinnitä odottaa iPhone - Käytä eri WiFi-verkkoon

Kaivaminen ympäri Internetiä, olen lukenut useita ihmisiä sanoa, että tämä ongelma saattaa liittyä WiFi verkkoon ja internet-yhteys. Jos näin on, on olemassa pari mahdollisia tapoja kiertää.

a) Internetiä fyysisellä kaapelilla sijasta WiFi

Tässä mahdollinen ratkaisu, jos Mac- tai PC liität iPhonen on suora kaapeliyhteys Internet-palveluntarjoaja (kaapeli kytkee takaosasta tietokoneen ruutuun Internet-palveluiden tarjoaja antoi teille), liittää iPhonen tietokone, ja yrittää käynnistää odottaa iPhone kautta iTunes app käyttöliittymä.

Jos näin ei tapahdu automaattisesti, voit seuraavasti:

 1. Yhdistä iPhone tai iPod Maciin tai PC.
 2. Odota, kunnes iPhone / iPod näkyy iTunes "DEVICES" osiossa.
 3. Napsauta Sovellukset-välilehti oikealla puolella iTunes.
 4. Valitse "Sync" -painiketta oikeassa alareunassa iTunes.

b) Käytä jonkun toisen WiFi-verkon

Jos tämä ratkaisu ei toimi, katso jos voit lainata ystävän tai naapurin WiFi palvelu. Ota iPhone / iPod yli kotiin, kirjaudu verkon, ja katso jos voit saada latauksen uudelleen. Jos tämä ei toimi heti, myös yrittää käynnistää uudelleen iPhonea samalla kotonaan, ja katso jos se käynnistyy uudelleen prosessi. Lisäksi, jos et voi saada Internet-yhteys tällä tavalla, kokeile ilmainen WiFi paikassa kuten Starbucks, McDonald'sin tai monet muut kahviloissa.

iPhone odottaa app ratkaisut - yhteenveto

Toivottavasti näistä mahdollisia ratkaisuja "iPhone odottaa sovellukset" Ongelma toimii sinulle. Kuten mainittiin, koska iPod. iPhone, ja iPad nyt kaikki käyttävät Apple iOS käyttöjärjestelmä, oletan nämä ratkaisut myös työtä "iPod odottaa sovellukset" ja "iPad odottaa sovellukset".

Jos tiedät muita mahdollisia ratkaisuja tähän odottavat iPhone sovellusten ongelma, jätä kommentti alla.

Related viestiä

 • Lataaminen sovellukset iPhone luominen Apple ID Vahvista sinulla on Apple ID. Jos olet ostanut musiikkia iTunesista tai on iCloud tili, sitten ne kirjautumistiedot käytetään, kun ...

 • Top 7 Things To Do Online Kun olet kyllästynyt Jos olet kyllästynyt juuri nyt tai aina kiinnostuneita materiaalin tulevia kausia ikävystyminen, olet tullut oikeaan paikkaan. Kanssa...

 • Miten ladata Jos voit: Googlen kautta Play on paras Jos sinulla on Google-tili ja Google Play puhelimessa paras paikka ladata sovellus on suoraan Google Play täältä. Tai, jos ...

 • Ei ole väliä kuinka kovaa yrität, se on vain mahdotonta päästä pois salasanoja. Toki, monet palvelut nyt voit kirjautua Google tai Facebook, mutta ton silti pakota käyttämään perinteistä ...

 • Miten korjata erilaisia ​​ratkaisuja on löydetty, ja nämä on lueteltu alla. Kuten näette vastauksista olen ollut, jokainen heistä on jonkinlainen mahdollisuus ratkaista ongelma. The ...