Syttyvät, kun kännykkä soi

Miten seurata kun kännykkä soi

Tässä on halpa ja helppo tapa seurata kautta Homeseer kun Kännykkä soi, kun olet kotona ja on matkapuhelin työpöydälläsi (se voi jopa olla "hiljainen ring" -tilassa).

Ostaa yksi näistä kynät, että "kevyt", kun sen lähellä matkapuhelin, joka soi (jopa kaksi jalka alue) alkaen Elston Systems kuusi taalaa (plus postituskulut).

Syttyvät, kun kännykkä soi

EDIT 08.04.08: Edellä kynä ei ole enää saatavana, mutta voit saada vastaava tuote TÄSTÄ kymmenen taalaa.

Sitten kaivaa esiin X-10 liiketunnistin omalta HA tarjonta rinnassa (meillä kaikilla on kaksi tai kolme näistä asioista päivänä ympäri). Käytin X-10 malli MS16A tähän testiin.

ads

Nauha tai käyttö kuminauhoja ja kiinnitä "kevyt" osa matkapuhelin havaitsemisen kynän liiketunnistimen anturi ikkunan näkyy valokuva alla. Aseta talon ja yksikön koodi liiketunnistin halutulla tavalla.

Aseta tämä kokoonpano pieneen laatikkoon niin ympäristön valo / lämpö ei laukaise liiketunnistin, tai käyttää mustaa teippiä ja teippaa ikkunan alue.

Luo tapahtuma Homeseer ilmoittaa, että matkapuhelin soi ja laukaista se on liiketunnistin n "ON" X-10 komentoa.

Aseta matkapuhelin kahden jalkaa kokoonpanon ja sitten testata sitä. Tapahtuman tulisi nyt käynnistää, kun kännykkä soi.

On joitakin rajoituksia tämän menetelmän kuitenkin. Yksi on se, että kynä syttyy aina, kun puhelin on mukana keskustelun tai tekstiviestejä. Tämän ei pitäisi olla ongelma, jos ehkä asetat aikaa pois oman käsikirjoituksen kun se saa laukaista kuten epäilen kun vastata puhelimeen, sinun olisi välillä kynän muutenkin (eräänlainen etu sen rajallinen). Voit myös käyttää liiketunnistimia ajoitettu "OFF" käskyä tästä.

Lisäksi kun käynnistät puhelimen päälle, sen "tarkistaa" viestit ja syttyy kynää. Jälleen, ei pitäisi olla ongelma, jos puhelin on jo ollut muutama minuutti ennen kuin laitat sen vastaan ​​"laatikko".

Mukavaa on se auttaa havaitsemaan matkapuhelimen joten voisi olla "lavastus" alue, jossa jokainen asettaa niiden matkapuhelimet, kun he tulevat kotiin.

Syttyvät, kun kännykkä soi

Ei huono asennusohjelma hinta osista.

Haluan kiittää elektroni löytää tämän yksikön ja myös JohnWPB epäillä tätä ajatusta (tässä ketjussa).

Related viestiä

  • Yksinkertainen Määritelmä solun koko määritelmä solun 1. pieni uskonnollinen talon riippuvainen luostarin tai luostari 2 a. yhden huoneen asunnon käytössä yksinäinen henkilö (kuten erakko) b. sinkku...

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • Princeton n WordNet (0.00 / 0 ääntä) Arvioi tätä määritelmää: matkapuhelin (verbi) kutsua käyttäen matkapuhelinta "Jos juna on myöhässä, minä matkapuhelin sinulle" Wikisanakirja (0.00 / 0 ääntä) Hinta ...

  • Mitä a # / Ristikkomerkin / ruutumerkillä oikeastaan ​​tarkoittaa Social Media? Punnan merkkiä tai hashtagin on visuaalisesti edustaa tunnuksella "#", ja asettamalla etuliite sanan (tai sarja ...

  • kännykkä Brandon teki on matkapuhelin ja hänen äitinsä oli toimittanut varamiehet kanssa numero. Milloin tahansa, joku voisi olla pieni videokamera, tallentimen, tai matkapuhelin ...