Vain vastata puhelimeen aina kun kutsun

Miksi My Number kutsuu minua? Hullu Uusi huijaus.

Huijarit käyttävät Soittajan Huijaus tekniikka matkia puhelinnumerot paikallisten yritysten, naapurit ja jopa sinä! Varo tätä Outoa muunnos Classic phishing puhelin huijaus.

Miten huijaus Works :

Puhelin soi, ja sinä katsot soittajan tunnus. Sinä tunnistaa numeron. Se voi olla peräisin paikallisen yrityksen tai naapuri kadulla. Mutta outoa twist, saatat jopa nähdä oma nimi ja puhelinnumero soittajan näyttö.

Vain vastata puhelimeen aina kun kutsun

Voit vastata puhelimeen, ja se on robo puhelun. Uhrit ovat raportoineet useista eri tietojenkalasteluhuijaukset. Yhdessä yhteinen versio, tallennuksen jälkeen puhelin kysyy luottokortin numeron varjolla alentaa korkoja.

ads

Kun monet ihmiset hylkääminen puhelut tuntemattomia numeroita, huijarit yhä poseeraa kuin tuttuja yrityksiä, valtion laitoksia ja ihmisiä. Huijarit ostaa luettelot puhelinnumeroita ja käyttää väärentämishyökkäyksen teknologiaa huijata mahdollisia uhreja puhelimen luurin nostaminen. Poseeraa kuin oma puhelinnumero on suuri sokki arvo ja sen varmistamisesta, että numero ei ole tukossa.

Mitä tehdä on huijari puhelut:

  • Lopettaa puhelu. älä paina mitään painikkeita ja, jos olet saanut ääniviestin, älä soita huijari takaisin. Me kaikki haluamme olla viimeinen sana, mutta palaavat puhelu voi vain antaa huijari tiedot, joita hän voi käyttää.
  • Älä luota soittaja ID. Huijarit ovat tekniikka, jonka avulla ne näytä numero tai organisaation nimi näytössä.
  • Älä koskaan anna mitään taloudellista tietoa. Jos et tehnyt puhelua, eivät tarjoa pankkitiliä, luottokortilla tai sosiaaliturvatunnuksia puhelimitse ellet perusteellisesti tehnyt oman tutkimuksen ja todentaa soittajan.

Lisätietoja

Kiitos Better Business Bureau palvelevat Central East Texas tarkoitetun ilmoitusvelvollisuutensa tämän huijauksen. Tarkista heidän koko artikkeli.

Lisätietoja aiheesta huijauksia, tutustu BBB huijaus Suljetaan.

Related Posts:

Lähettäjä Emily Patterson 23. kesäkuuta 2014.

206 Vastaukset

Olemme tulossa puheluita päivittäin "Card Services", ja määrä, joka osoittaa ylöspäin soittajan numero on oma numero viimeinen numero kasvoi 4. Se on todellinen määrä täällä kaupungissa, joten se on, että henkilön nimen se.

Vain vastata puhelimeen aina kun kutsun

Mikään ei pysäytä näitä ihmisiä. Ei mitään. Painamalla 2 kuten robocall sanoo, pyydetään do-not-call lista, solvauksia, epäjohdonmukainen huutaa, sillä ei ole väliä. He silti soittaa seuraavana päivänä.

Nykyinen strategia on mennä yhdessä huijaus, teeskentelee olevansa vanhempi ja hieman befuddled ottaen aikani, laahustavat paperit, ja antaa heille vääriä tietoja jokaisen askeleella (saat realistisen näköisiä fake luottokortin numerot getcreditcardnumbers ). Ideana on pitää ne linjalla mahdollisimman pitkään. Ne maksaa puhelun, joten toivon, että jos teen sen niin kallista kuin mahdollista, ja pitää tehdä se, he lopettavat kutsuvan minua.

Ei, se ei ole toiminut vielä. He silti vaativat. Mutta kun olen voinut lopulta kertoa heille, "Muuten, olen tarkoituksella tuhlaa aikaa", ja saada väärin raivostunut huijari, se antaa minulle lämpimän tunteen.

Se on melkein arvoinen harmi. Melkein.

Tämä tapahtui minulle toinen päivä! Oma ukko nimi ja kotimme # näytetään soittajan, kotiimme puhelimeen. Teki virheen pois vastausmenettely kuulla hyviä Ole "Rachel pyytää minua pysymään linjalla puhua live henkilö, joka voi auttaa minua alentaa minun luottokortti saldo, että en edes ole.

Related viestiä

  • Tässä Mitä todella tapahtuu, kun häviät Smartphone Jokainen, joka on jättänyt puhelimen taakse bussipysäkillä tai baari tunnistaa tunne jättää elämän tarina avautuvat juiciest sivulle ....

  • Miten voin muuttaa profiilin kuva, nimi tai tila? Kuva ja nimi riippuen yksityisyyttä kokoonpanon. profiilikuvasi ja nimi voi olla näkyvät kaikille WhatsApp. Määrittää oman profiilin ...

  • Kiireessä? Näin voit lataa iPhone tai Android akku mahdollisimman nopeasti maanantai 19 toukokuu 2014, 13:06 On syy, joka akun on tullut suurin ratkaiseva tekijä ...

  • 5 iOS 7 Cydia Tweaks nopeamman iPhone 4 Se ei ole yllättävää, että on vielä paljon käyttäjiä siellä, jotka käyttävät iPhone 4, ovatko he pääse siitä koko tämän ajan tai ostaa ...

  • Kuinka käyttää iOS 8 jatkuvuus iPhonen iPad puheluista, tekstejä, sovellukset enemmän Kun päivitetty iOS 8, viimeaikainen iPhone- ja iPad tulee olemaan hyvin toistensa kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä uusia ...