Virheilmoitus ladattaessa ios 6

iOS 7 Virheilmoitus: Release Sparks valitukset iPhone, iPad käyttäjät kärsivät Download Ongelmat

IOS 7 julkaisu on johtanut tuhansia Apple käyttäjiä tulva online-foorumeilla ja sosiaalisen median sivustoja valituksia, jotka he saivat virheilmoituksia kuin he yrittivät ladata uuden ohjelmiston.

Paljon on rakennettu Applen uusi käyttöjärjestelmä, iOS 7, mutta monet Apple fanit olivat lopulta vasemmalle turhautunut ja pettynyt keskiviikkona, kun he törmäsivät virheilmoitus, jossa kerrotaan, että heidän asennus oli epäonnistunut.

ads

Virheilmoitus ladattaessa ios 6

Jotkut ovat mainostetut että iOS 7 virheilmoitus on yksinkertaisesti ongelma liian monet ihmiset yrittävät ladata uuden version Applen käyttöjärjestelmä samanaikaisesti.

Apple käyttäjät ovat innokkaasti vapauttamaan niiden iPhone- ja iPad, ja niin monet ovat yrittäneet ladata ohjelmiston samaan aikaan, että se aiheutti ongelmia Applen palvelimet, joidenkin lähteiden mukaan.

Yleinen neuvo on, että Apple käyttäjät kohtaamisen ongelmaa pitäisi vain odottaa sitä ja yritä uudelleen myöhemmin, kun vähemmän käyttäjät yrittävät ladata ohjelmiston.

Tässä muutamia viestejä jäljellä sosiaalisen median sivustoja turhautuneita käyttäjiä, jotka ovat kohdanneet iOS 7 virheilmoitus:

WAJ @ iAm_kiNg23rdz lähetetty: "Jos sait IOS 7 ilman virhettä, siunattu aiheuttaa miljoonien PPL kuten juuri lukenut näkee virheilmoituksen myös minulle."

Kyllä, haluan Breaking Christian News Lähetä

Annelies De Grande @xAnyana kirjoitti: "# iOS 7 ei lataa. Hän antaa minulle virheilmoituksen :( :(."

Ashley Lauren Cox @ SmashleyLauren8 kommentoi: "Tämä tyhmä # iOS 7 ohjelmisto ei lataudu puhelimeen & Olen soo sairas siitä. Poistin niin paljon tavaraa & se hokevat virhe. Järjestelmän ylikuormitus ?? "

achka @grandeIush kirjoitti: "Olen yrittänyt nähdä, jos iOS 7 oli siellä ja se sanoi" Virhe tarkistettaessa ohjelmistopäivityksen "miksi miksi miksi!"

Hanban @hannah_cosbie kirjoittaneet viestin sanomalla "oli kirjaimellisesti poistan koko iphone se kerro on virhe ladattaessa iOS 7, r u leikkiä."

Samaan aikaan, Sameer Shekhar @IMSameerShekhar kirjoitti: "Tiesin tämän tule tapahtumaan. Miljoonat ympäri maailmaa yrittävät päivittää # iOS 7, joka aiheuttaa" virhe ladattaessa päivitys "."

Tässä on liittyvä video:

Related viestiä

  • Helpoin tapa saada Free iPhone Ringtones kautta Cydia Custom soittoäänet ovat aina olleet suosittu aihe, kun se tulee matkapuhelimet, ja sana vapaa koskaan sattuu myöskään. Nyt tiedän...

  • Miten Korjaa iTunes Error 21 Vaikka palauttaminen iPhone / iPod Touch Itunes Error 21 on tyypillisin virhe asiakkaat kohtaavat suorittaessaan palauttaa iPhone. Työkalu Firmware parantaa tilaan ...

  • Lähetä viestejä (SMS / MMS): Apple iPhone 6 Plus Lähetä ryhmä viestin kirjoittaminen ja lähettäminen viestejä ryhmälle seuraavasti: aloitusnäytössä napauttamalla Viestit. Koskettamalla Uusi viesti kuvaketta ...

  • Minulla on iPhone 3GS iOS 5.1.1. Se oli hieman buginen joten palautettu aiemmin iFaith "allekirjoitettu" versio samasta. Kaikki toimii täydellisesti, kuten valitettavasti iOS ...

  • Käytä älypuhelimen rahansiirron app? Ei rahaa maksaa että illallisen tarkistaa? Sen sijaan, että käynnissä ATM tai odottaa maksaa ystäväsi takaisin myöhemmin, voit käyttää älypuhelinta sovellusta asettua kanssa ...