Xperia z hälytyksen puhelimen pois päältä

Jotkut Xperia V yksiköille, jotka kärsivät "Sleep of Death" bug

Useita Sony Xperia V (LT25i) omistajat ovat ilmoittaneet, että he kärsivät Sleep of Death (SOD) bug heidän puhelimia. Niille, jotka eivät tiedä, "Sleep of Death" viittaa ongelmaan, jossa käyttäjä on vaikeuksia herääminen heidän älypuhelimeen valmiustilassa - usein käyttäjät joutuvat poista akku ja käynnistä puhelin saada se toimimaan taas.

Xperia z hälytyksen puhelimen pois päältä

On olemassa kymmeniä raportteja yli virallisella Sony Mobile Talk foorumeita käyttäjät valittavat hyvin samanlaisia ​​asioita. Raportit Tämän ongelman aloitin noin puhelimia julkaisu, joulukuun alussa. Sittemmin uudet ihmiset ovat tasaisesti on kajahtaa sisään omilla tarinoita Voi.

ads

Sony Xperia tukitiimin näytä menneen AWOL koska niiden viimeinen viesti asiasta 10. tammikuuta. Tuolloin ne esittävät. "Olen vain lähettämistä ilmoittaa, että tämä on tutkittavana on ensisijaista tällä hetkellä. Palaan teille kaikille heti kun minulla on enemmän tietoa tai jopa parempi korjata. "

Niiden ei näytä olevan mitään korjaus käyttäjille juuri nyt. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet, että päivitettäessä uusin firmware (9.0.1.D.0.10) auttaa, mutta toiset sanovat, että se ei ole väliä. Tukiryhmän, aiemmin, ehdotti käynnistystä puhelimen vikasietotilassa. mutta monet käyttäjät sanovat tämä ei myöskään ratkaise ongelmaa.

Näyttää siltä, ​​että tämä vika vaikuttaa ainakin huomattava vähemmistö Xperia V omistajien päätellen useissa huomautuksia tukea foorumi säiettä. Toivottavasti Sony Mobile tulee takaisin asianmukainen korjaus kaikille Xperia V omistajia, mikä on yksi sen nykyisen lippulaiva puhelimia. Toivomme myös tällaisia ​​kysymyksiä vaivaavat tulevaan Xperia Z, varsinkin kun keräävien paljon positiivista huomiota, koska se paljastettiin.

Kommentit Xperia V omistajien kärsivät "Sleep of Death" bug

"Sain Xperia V pari viikkoa sitten ja olen todella tyytyväinen siihen. Minulla on vain yksi ongelma, jota en tiedä, miten korjata. Joskus, kun puhelin on valmiustilassa, en voi ottaa sen uudelleen painamalla virtapainiketta. Ei ole mitään vastausta kun teen niin. Näen puhelin on edelleen, koska kun minulla on viesti, valo vilkkuu. Ainoa asia, joka toimii on ottaa pois akku ja takaisin ylös. Mielestäni minulle on tapahtunut 4 kertaa viimeisen 2 viikon aikana. "

Xperia z hälytyksen puhelimen pois päältä

"Olen päivittänyt minun Xperia Arc Xperia V viikko sitten ja ensimmäinen päivinä se toimi täydellisesti. Viimeiset kaksi päivää olen huomannut, että hälytys ei soinut ja sitten kun minä tutkinut puhelinta en voinut aloittaa sitä on / off-painiketta oikealla puolella. Voisin nähdä se oli, koska valon räpytteli sininen uuden viestin, mutta en voinut aloittaa / avaamalla puhelimen. Jouduin poista akku ja laita se takaisin ja sitten puhelin potkaisi. "

"Joskus kun puhelin on valmiustilassa, en voi ottaa sen uudelleen painamalla virtapainiketta. Ei ole mitään vastausta kun teen niin. Näen puhelin on edelleen, koska kun minulla on viesti, valo vilkkuu. Ainoa asia, joka toimii on ottaa pois akku ja takaisin ylös. "

"Minun täytyy raportoida vielä toisen jäädytys-in-valmiustilassa-ongelma. Se tapahtuu yleensä yöaikaan kun puhelimeni pois käytöstä useita tunteja. Ainoa tapa lähteä taas on uudelleen aseta akku. Tämä on vakava ilo-tappaja else aivan ihana puhelin. "

"Olen herännyt myöhään, ja siten tuli työskennellä myöhään 3 kertaa, koska tämä" sleep of death "ongelma minun Xperia V. Voi kuvitella vuosien jälkeen käyttämällä puhelinta herätyskello, nyt täytyy luottaa on mekaanikko herätyskellon uudelleen. "

Related viestiä

  • Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Miten sammuttamaan iPhonen Timer ja Alarm Vain heiluttamalla Hand Olipa koska olet liian hätkähtää päässä ...

  • 4 mahtava herätyskello Android- Herätyskello sovelluksia ja apuohjelmia Android ovat penniäkään tusinaa, ja löytää joka sopii sinulle parhaiten tulee alas, miten haluaisit olla heräsi. Me ...

  • Esittelyssä Alarm iPhone App Paras seurantatekniikasta entistä parempi. Se s tarkalleen, mitä te ve odottanut. Hälytys sovellus iPhonelle ja iPod touch nopeasti aihetta ...

  • Paras herätyskello App Android Missä pärjääkö se Mainos Jos se jää Gentle Alarm on suuri, mutta se ei suinkaan täydellinen. Ensinnäkin, sen käyttöliittymä näyttää kuin suoraan ...

  • Android. Miten aloittaa App / automaattisesti, kun puhelin kytketään päälle? 01 kesäkuu 2010 My sovellus vaatii aloitettava aina, kun puhelin kytketään pois päältä ja päälle eli sen pitäisi alkaa ...