25 menetetyistä matkapuhelimia löytyy missä

Varastettu matkapuhelimet

MOBILE, AL (WALA) - Jouluaattona 2014, Renee Eiland kertoo hänen iPhone siepattiin oikeus alta nenäänsä.

"Se oli varastettu perjantai-iltana ennen joulua klo Target. Otettu heti alkuun minun viallisista" Eiland selitti.

Hän tietä takaisin hänen vaiheet heti kun hän tajusi, se oli poissa.

25 menetetyistä matkapuhelimia löytyy missä

"En unta, että joku oli varastanut sen. Kuvittelin tyhmä, otan sen alas - En ymmärrä sitä - ja kun tein menin takaisin sinne missä olimme kaupassa. Ja mieheni katsomalla löydä iPhone hänen, näimme sen kadulla kulkiessa. se liikkui; voisimme katsella sitä. "

ads

Hänen henkilökohtaiset kontaktit, kuvia, kalenteritapahtumia ja kaikki. Kaksi sanaa kuvattu, miten hän tunsi että päivä: sairas ja vihainen.

Mutta Eiland ei ole yksin. Fox10News tekivät joitakin kaivaminen ja löysimme 1400 puhelimissa raportoitu varastettu alueella vuonna 2014.

  • Mobile 1284
  • daphne 58
  • Fairhope 25
  • Spanish Fort 19
Poliisi sanoa se on rikos mahdollisuuden, joka voi tapahtua nopeasti.

"No, tämä on kallis pala elektroniikkaa. Jos puhelin katoaa tai jos haluat vain uuden puhelimen ilman sopimusta, nämä ovat $ 600, $ 700 $ 1,000 puhelimissa. Niin, että kallis elektroniikkaa, joka on hyvin pieni ja hyvin helppo kiinni taskussa ja varastaa ", sanoi luutnantti Judd Beedy kanssa Daphne poliisista.

Getting laite takana ei ole niin helppoa kuin se on varkaille pyyhkäisemällä sitä. Usein puhelimista päätyvät verkkosivuilla myytävänä, lunastettu lehtikioskeissa tai panttilainauslaitokset.

Valtion laki sanoo kaikki panttilainauslaitokset Alabamassa tarvitse ilmoittaa, mitä ne toteuttaa. Poliisi vastaa kiinteistön käyttämällä IMEI tai sarjanumeron, ja jos et tiedä sinun - virkamiehet sanovat ei ole heille keino naimisiin raportoi puhelin, joka on voitu kääntää ensimmäisen kerran sotilas shop.

IMEI sanoista International, Mobile, Equipment Identity. Jos kadonnut tai varastettu, soita matkapuhelin tarjoaja ilmoittaa IMEI-numeron ja pyytää, että ne laittaa sen estolistalle. Näin rikolliset eivät hyödy menetys.

"IMEI numero on arvokas, koska siellä on estetty lista, joka on jaettu keskuudessa monet matkapuhelin tarjoajat. Joten periaatteessa, jos ilmoittaa puhelimen varastetaan, se menee tässä luettelossa pitää sitä iso aktivoitu jonkun muun verkostomme tai toisen verkon ", sanoo Nate Goodwin, eli Malbis AT&T Store Manager.

25 menetetyistä matkapuhelimia löytyy missä

Eiland sanoo hän ei tiedä mitään IMEI. Hän ei koskaan toipunut hänen puhelinnumeronsa, joko, vaikka hän jäljittää se alas tietyn talon.

Löydät IMEI-numeron painamalla * # 06 # tai katsomalla takana puhelimen akun alla.

Se on myös parasta olla pass-koodin.

"Jos ei ole pass-koodin kuka tahansa voi käyttää puhelinta," lisäsi Goodwin.

Eiland on sittemmin korvattu hänen puhelinnumeronsa. Hän on tämän viestin sille, joka vei hänet vanhan: "Hanki työtä ja työtä oman tavaraa ja saada jokin merkki. Se oli raivostuttava, että joku uskoo olevansa kunnossa tulla ja vain ottaa mitä ei kuulu heille. "

Poliisi sanoa kun se tulee ostaa varastettu matkapuhelimia, tietää, mitä olet ostamassa. Koska heillä on varastettu matkapuhelin voi purkaa teille hieno, vankilaan tai molempia.

On olemassa useita sivustoja, joissa voit syöttää IMEI-numero nähdä, jos puhelin on raportoitu varastettu ennen kuin ostat, kuten CheckESNFree, com. Virkailijat sanoa, mutta se on parasta pelata varman ja älä välitä ostaa matkapuhelin joltakin pois kaduilta tai kolmannelta osapuolelta verkkosivuilla.

Related viestiä

  • Löytyi jonkun iPhone? Ohje Palauta kadonnut iPhone omistaja Siri Paul Horowitz menettää iPhone on kauhea tunne, joten jos joskus satut pystyttävä löytää satunnainen ...

  • Rancho Palos VERDES, Kalifornia. - Myönnä se: Voit tarkistaa puhelimen paljon, vaikka se ei soi tai surinaa. Se on okei. Paljon muut ihmiset tekevät. Raportti, joka on noudatettu ja esitteli ...

  • Teoria on yksinkertainen: saada nopeampi kovalevy ja pöytätietokoneen käynnistyy nopeammin, nopeampi, säästää nopeammin, ja avaa tiedostoja nopeammin. Se on yksi tärkeimmistä syistä ihmiset ostavat asemat, kuten ...

  • Uusi Samsung Gear laitteet saattavat olla yhteensopivia muiden kuin Galaxy puhelimet Suurin ongelma Samsungin SmartWatch, Galaxy Gear, oli sen puute yhteensopivuuden. Kun vapautetaan, se oli vain ...

  • Average user rating Hyvä Facebook koti asettaa sosiaalinen verkosto edessä ja keskellä, ja otetaan käyttöön chat järjestelmä, joka välittömästi riippuvuutta ja hyödyllinen. On helppo nipistää maksimaalisen (tai ...