Android getapplicationcontext mistä tahansa

Tässä asiakirjassa

Tärkeimmät luokat

Malja tarjoaa yksinkertaisen palautetta operaation pienessä popup. Se vain täyttää paljon tilaa tarvitaan viestin ja nykyinen toiminta pysyy näkyvissä ja vuorovaikutteinen. Esimerkiksi navigoinnin pois sähköpostia ennen lähettämistä laukaisee "Luonnos tallennettu" malja kertoa, että voit jatkaa muokkausta myöhemmin. Maljat automaattisesti häviävät timeout.

Android getapplicationcontext mistä tahansa

Jos käyttäjä vastaus tilaviestin tarvitaan, harkitse sen sijaan käyttämällä ilmoitus.

Perusteet

ads

Ensinnäkin instanssia Toast esine jonkin makeText (menetelmiä). Tämä menetelmä vie kolme parametria: sovellus Context. tekstiviesti, ja keston paahtoleipää. Se palauttaa oikein alustettu Toast objekti. Voit näyttää paahtoleipä ilmoitusta Show (). kuten on esitetty seuraavassa esimerkissä:

Tämä esimerkki osoittaa, kaikki mitä tarvitset eniten paahtoleipää ilmoituksia. Kannattaa harvoin tarvitse mitään muuta. Voit kuitenkin haluta sijoittaa paahtoleipä eri tavalla tai jopa käyttää omaa asettelua sijaan yksinkertaisen tekstiviestin. Seuraavissa osissa kuvataan, miten voit tehdä näitä asioita.

Voit myös ketjuttaa oman menetelmiä ja välttää pitämällä kiinni Toast esine, kuten tämä:

Paikannus Toast

Standardi malja ilmoitus näkyy alaosassa näytön, keskitetty vaakasuunnassa. Voit muuttaa tätä asennossa setGravity (int, int, int) menetelmällä. Tämä hyväksyy kolme parametreja: Gravity vakio, x-asemassa offset, ja y-asemassa offset.

Esimerkiksi jos päätät, että malja pitäisi näkyä vasemmassa yläkulmassa, voit asettaa painovoima näin:

Jos haluat tökätä asentoon oikealle, lisätä arvoa toinen parametri. Tökätä se alas, lisätä arvoa viimeisen parametrin.

Luominen Custom Toast View

Jos yksinkertainen tekstiviesti ei riitä, voit luoda mukautetun asettelun paahtoleipää ilmoituksen. Voit luoda mukautetun asettelun, määrittää View layout, XML tai sovelluksesta koodi, ja siirtää root View objekti setview (View) menetelmällä.

Android getapplicationcontext mistä tahansa

Esimerkiksi, voit luoda asettelun malja näkyy kuvakaappaus oikealle seuraavalla XML (tallennettu toast_layout.xml):

Huomaa, että ID LinearLayout elementti on "toast_layout_root". Sinun täytyy käyttää tätä tunnusta puhaltaa asettelu XML, kuten kuvassa:

Ensinnäkin hakea LayoutInflater kanssa getLayoutInflater () (tai getSystemService ()), ja sitten puhaltaa ulkoasu XML käyttämällä puhaltaa (int, ViewGroup). Ensimmäinen parametri on asettelun resurssi ID ja toinen on juuri View. Voit käyttää tätä ilmalla layout löytää lisää Katso esineitä layout, joten nyt kaapata ja määritellä sisältöä ImageView ja TextView elementtejä. Lopuksi, luo uusi Toast Toast (Context) ja asettaa joitakin ominaisuuksia paahtoleipää, kuten vakavuus ja kesto. Soita setview (View) ja siirtää se täytetyn ulkoasun. Voit nyt näyttää paahtoleipä muokatun ulkoasun soittamalla Show ().

Huomautus: Älä käytä julkista rakentaja varten Toast ellei aiot määritellä ulkoasun kanssa setview (View). Jos sinulla ei ole muokattua asettelua käyttää, sinun on käytettävä makeText (Context, int, int) luoda Toast.

Related viestiä

  • Disneyn elokuvat Anywhere arvostelu: yhdistävä lastesi sisältö Yksi kantelu monet uskollinen Disney tuuletin (tai niiden DVD-ostamista vanhemmat) on ollut ostamisessa Disney DVD Combo Pack on, että digitaalinen ...

  • Tiedostot Anywhere App Free Download: Android-sovellukset Tiedostot Anywhere Android app ilmaiseksi APK luoma FilesAnywhere ladata Google Play ja asentaa Tiedostot Anywhere-sovellus matkapuhelimissa ja ...

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...