Android jossa on puhelimessa

Kuinka käyttää Google löytää kadonnut Android puhelin

Suorita haku Android-puhelinta Googlen kautta, ja sen hakukoneen paikantaa puhelimen sijainti kartalla. Ja ominaisuus toimii myös menetetty tabletti.

Google on keitetty uuden tavan löytää kadonneen Android puhelin. Google

Olemme kaikki menettäneet matkapuhelin jossain vaiheessa tai toisella - joskus kodeissa, joskus autoon ja joskus ulos luonnossa tunneta. Nyt sen sijaan etsiä kaikkialla seurata sitä alas, voit luottaa Google apua.

ads

Android jossa on puhelimessa

Uutuutena paljastettiin keskiviikkona voit etsiä Android-puhelinta tai tabletti Googlen hakukoneen tietokoneeseen, kunhan täytät oikean kriteerit.

Näin se toimii:

  • Ensin sinun täytyy tehdä, että olet kirjautunut sisään samaan Google-tiliin tietokoneella selaimessa jota käytät puhelinta. Sinun täytyy myös olla varma, että uusin versio Google-sovellus asentuu puhelimeen.
  • Nyt kirjoita lause "löytää puhelimeni" osaksi Googlen hakukoneen tietokoneeseen. Vastauksena Google näyttää kartan, joka yrittää hakeutua laitteen sijainnin. Anna se ainakin useita sekunteja, ja sinun pitäisi lopulta nähdä sijainnin kartalla, joka on tarkka tietyn etäisyyden. Esimerkiksi kartan kertoi, että sijainti laitteeni oli tarkka 46 jalkaa.

OK, se käy hyvin. Mutta mitä jos puhelin katoaa jonnekin kotona? Valitettavasti Google ei kerro, mitä tilaa se on. Mutta se voi rengas laitteeseen niin voit yrittää etsiä se itse.

  • Paikantaa laitteesi napsauttamalla kuvaketta tai linkkiä Ring kartalle. Laite soi täydellä äänenvoimakkuudella jopa viisi minuuttia. Kun löydät sen, klikkaa virtapainiketta sammuttaa soittoäänen.

Mutta mitä jos oma Android tabletti sijasta puhelimeen? Voit edelleen käyttää Etsi-toimintoa. Käytin sitä paikantaa Nexus 7 tabletin, ja se toimi hienosti. Google panostettiin liuskekiveä sijainnista. Klikkaamalla Ring kuvaketta potkut soittoäänen minun tabletti joten olin löytänyt sitä.

Googlen hakutoiminto ei ole ainoa tapa seurata alas kadonneen Android-laitteen. Samankaltainen ominaisuus, jota kutsutaan Android Device Manager. voi paikantaa ja soittaa laitteeseen. Jos uskot laite on varastettu, voit etänä lukita sen ja palauttaa salasanan tai pyyhkiä sen tiedot. Opetella käyttämään Android Device Manager, tutustu tähän hyödyllistä miten-artikkeli CNET.

Android jossa on puhelimessa

Apple tarjoaa samanlainen seuranta ominaisuus, jota kutsutaan Find My iPhone. Käyttämällä iCloud tilin löytää vaihtoehto tai Find My iPhone -ohjelma. voit jäljittää iPhone- tai iPad, soi se paikallistaa sen tarkka sijainti, lukitse sitä tai poistaa sen tiedot.

Joten onko sinulla Android-puhelinta tai tabletti, tai iPhonen tai iPadin, sinun on vaihtoehtoja seurata alas seuraavan kerran se menee piiloon.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Miten Remote View ja Control Your Android Phone by Jason Fitzpatrick 2. helmikuuta 2011 Jos olet joskus toivonut, että voisit nähdä Android puhelimen näytön työpöydälle tai kaukosäätimellä sitä ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...