Android kadonnut tai missä minun droid

Löytämään kadonneen Android-laitteen kanssa Android Device Manager

Aiheeseen liittyvät tarinat

Google ilmoitti viime viikolla, että se julkaisee uuden paikantimen ominaisuus Android laitteita kutsutaan Android Device Manager, joka auttaa omistajia löytämään kadonneen tai varastetun puhelimet ja tabletteja. Sen piti levittää myöhemmin tässä kuussa, mutta Google+ lähettämistä keskiviikkona. Google ilmoitti välitön saatavuus.

Android kadonnut tai missä minun droid

Ominaisuus toimii samalla muille locator palvelut, kuten Lookout ja Samsungin Find My Mobile. mutta nyt saat ominaisuus natiivisti Android-laitteen. Näin pääset alkuun Android Device Manager:

ads

Ota Android Device Manager

Android-laitteen, siirry Google-asetukset ja kosketa Android Device Manager. Paikannin ominaisuus on oletuksena käytössä, mutta mahdollistaa dataan pyyhi napauttamalla ruutu "Salli tehdasasetusten etäpalautus," sitten "Aktivoi".

Kuvakaappaus by Ed Rhee / CNET

Käytä Android Device Manager

Käyttää Android Device Manager, siirry https: // google / Android / devicemanager ja kirjautua sisään Google-tilin. Voit saada nopeasti kysyy sinulta lupaa sallia Android Device Manager käyttää sijaintitietoja. Klikkaa "Hyväksy" -painiketta.

Kuvakaappaus by Ed Rhee / CNET

  • Sijainti. Sijainti Android laite näkyy automaattisesti kartalle, yhdessä paikan nimi, kun se on viimeksi käytetty, ja kun se oli viimeksi paikalla. Voit lähentää ja loitontaa karttaa tarkistaa sijainnin.
  • Rengas. Paikkatiedot on likiarvo ja ei voi auttaa sinua selvittää, jos se on piilossa jossain kotona. Sen sijaan, että joku soittaa sinulle ja auttaa sinua löytämään sen, voit soittaa laitteeseen Android Device Manager. Tämä aiheuttaa laitteen soimaan 5 minuuttia suurin määrä, vaikka se olisi asetettu hiljaa tai väristä.
  • Lukko. Lukitseminen etäyhteyden voi olla hyödyllinen, jos haluat lukita Android-laitteen, jotta kukaan ei voi käyttää tietoja, kun yrität palauttaa kadonneet laitteesta. Jos haluat lukita laitteen, klikkaa "Lock" vaihtoehto. Anna uusi salasana kahdesti, osoita lukituspainiketta. Kun komento lähetetään laitteeseen, se lukittuu välittömästi, vaikka sitä käytetään.
  • Poista laite. Jos luulet hukannut laitteen hyvä ja haluaisi pakottaa tehdaspalautuksen suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, valitse "Tyhjennä laite." Tämä poistaa kaikki sovellukset, valokuvat, musiikki, ja asetukset laitteesta. Jos laite ei ole paikalla, kun lähetät "Erase Device" komento, se suorittaa palauttaa seuraavan kerran se tulee verkossa. Kun laite on pyyhitty, et enää voi käyttää sitä Android Device Manager. Muista myös, että kauko tehdaspalautuksen ei saa pyyhkiä ulkoista SD-muistikortit.

Muista, jos laite on varastettu, yhteyttä poliisiin ja anna heidän tehdä työnsä. Android Device Manager, tietosi ovat turvassa, joten muista pysyä turvassa sekä olemalla yrittää hakea laitteeseen itse.

Toimituksen huomautus: Tämä viesti on päivitetty 24. syyskuuta lisätä tietoja uudesta mahdollisuus etälukita laitteeseen.

Related viestiä

  • Palauta Puuttuva Android Phone kanssa Missä minun Droid Jos iPhone katoaa, hyvin, siellä on sovellus, joka. (Se on Applen kunnianarvoisa Find My iPhone.) Mutta missä on vastaava Android? ...

  • Näköalapaikka Turvallisuus Antivirus Lookout on kevyt, ilmainen virustorjunta Android. Hanki Lookout että virustorjuntaohjelmisto tarvitset kanssa ilmaiseksi löytää puhelimeni, tietojen varmuuskopiointi, ja lisää! Katso ...

  • Wheres My Droid ensimmäinen löytää puhelimen app Android Market edelleen saada paremmin ja paremmin. Nyt enemmän ominaisuuksia, se on helpompaa kuin koskaan jäljittää kadonnut puhelin. Wheres My ...

  • Paras Find My Phone App Samsung Galaxy Note 2 Olen etsimään hyvä sovellus, joka antaa minun löytää ja paikantaa puhelimeni kadonnut tai varastettu. Olin aikaisemmin käyttäen Wheres My Droid, mutta jotkut ...

  • Wheres My Droid 5.2.3 Koko nimi: Wheres My Droid Short Name: Missä minun Droid Google ID: com.alienmanfc6.wheresmyandroid Wheres My Droid Ominaisuudet Etsi puhelimen tekemällä rengas / värinän Etsi puhelin ...