Android-sovellukset missä olen

Tarkistamme Here I Am, sijaintiin perustuva sovellus Google Android

Oletko koskaan järjestetty tavata ystäviä, mutta sai sitten itse toivottoman menetetty ja siksi pysty antamaan heille tarkka ajatus sijaintisi?

Jos lahjakas suuntiin niin mahdollisuudet ovat olet välttää niin nolo ahdinko mutta hyvä monet ihmiset tulevat toivottoman disorientated heti, kun ne tulevat vilinästä suurkaupungin.

Android-sovellukset missä olen

Tässä I Am on sovellus Android-alustan, joka yrittää ratkaista tämän ongelman. Tällä ohjelmalla voit lähettää tekstiviestin tai sähköpostitse ystäville ja antaa heille tarkan sijainnin. Viesti jopa ominaisuus linkin Google Maps, jossa on merkki osoittaa missä olet.

ads

Sovellus käyttää yhdistelmää GPS-seuranta ja signaalin verkko tarjoaja perustaa oman olinpaikasta, ja se on tämä osa sovelluksen toiminnot, joka on sekä vaikuttava ja hieman epäjohdonmukaisia ​​samanaikaisesti.

Jos olosuhteet ovat oikeat (selkeä näkyvyys taivaalle, ei korkeiden rakennusten lähellä) niin saat vahvan signaalin ja tarkka paikannus oman sijainnin seurauksena. Kuitenkin, jos olet keskellä kaupunkia tai rakennuksen sisällä niin mahdollisuudet ovat sovellus antaa hieman epätarkempi käsittelyssä.

Tämä on tuskin vika Here I Am - se on vain tapa Android-laitteet (ja useimmat GPS jäljittää) toiminto - mutta se rajoittaa käyttökelpoisuutta sovelluksen hieman. Se ei ole kohtalokas virhe - vaikka kanta on hieman pois, mahdollisuudet ovat ystäväsi pystyy paikalla maamerkin lähellä teitä ja sieltä voit onnistuneesti tavata - mutta se on lievästi pettymys kaikille sama.

Silti, tämä on ainoa todellinen ongelma Here I Am. Kaikki muu on ilo käyttää, mistä houkutteleva valikot intuitiivinen käyttöliittymä. Lähettäminen SMS tai sähköpostiviestin on myös autuaana yksinkertainen, ja lisävaihtoehtoja - kuten mahdollisuuden kopioida sijaintisi leikepöydälle, jotta voit käyttää sitä muissa sovelluksissa puhelimeen (esimerkiksi luettelointi mielenkiintoiset) - on entistä hyödyllinen.

Android-sovellukset missä olen

Se on vain sääli, että sovellusta ei voi luottaa antaa todella tarkan kuvan sijainnin, mutta se on edelleen kannattava ladata ja on laaja valikoima mahdollisia käyttötarkoituksia.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Mikä on työpaikka tili? Yritykset, organisaatiot, yliopistot, ja muut työnantajat voivat luoda työpaikka tilin Windows Phone, joka tarjoaa sovelluksia ja tietoja, jotka voivat helpottaa ...

  • 20 Sovellukset mitä tarvitset Parempi Instagram kuvia ja videoita Instagram voi olla tehokas markkinoinnin työkalu, kun sitä käytetään oikein. Mutta tavallinen matkapuhelin valokuvia vintage innoittamana suodattimet voi vain mennä niin ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • Miten Remote View ja Control Your Android Phone by Jason Fitzpatrick 2. helmikuuta 2011 Jos olet joskus toivonut, että voisit nähdä Android puhelimen näytön työpöydälle tai kaukosäätimellä sitä ...