Android wheres minun droid

Palauta Puuttuva Android Phone kanssa Missä minun Droid

Jos iPhone katoaa, hyvin, siellä on sovellus, joka. (Se on Applen kunnianarvoisa Find My iPhone.) Mutta missä on vastaava Android? Varmasti siellä on joitakin app-tastic tapa löytää roistovaltiot Android luurin.

On olemassa useita, itse asiassa, joten se on vain asia poiminta yksi ja saada se perustettiin. Olen perso Missä minun Droid. ilmainen sovellus on suunniteltu nimenomaan auttaa löytämään kadonneen puhelimen. (Ja älä anna nimen hämätä: Missä minun Droid toimii kaikkien Android-puhelimissa on OS 1.6 ja uudempi, ei vain Motorolan Droid sarja.)

ads

Android wheres minun droid

Sovellus menee edellä ja sen jälkeen tavanomaisena paikallistamiseen puuttuvan puhelin: kutsuvat sitä. Jos puhelin on asetettu värisemään, olet paljon vähemmän todennäköisesti kuulla sen. Ja tietenkin, jos se ei ole kuuloetäisyydellä (eli olet laskenut sen, että taukopaikka Interstate), kutsuvan ei ole hyvä.

With Missä minun Droid, tekstiviestipohjia salainen "huomio" sana tai lause puhelimeen. Joka aktivoi sovelluksen löytää-me-tilassa, joka kytkee puhelimen värisemään Soittoäänen, pyörittää tilavuus, ja tekee sen soida 30 sekuntia.

Vaihtoehtoisesti voit tekstiä eri sanaa, jotta GPS-tilassa. Kun puhelin etsii itse, Missä minun Droid vastaa sen tarkat koordinaatit. (Nämä ovat niin leveys- ja pituusaste, jonka voit tehdä Google Maps saada todellisen sijainnin.)

Mikä on mukavaa noin Missä minun Droid on, että toisin kuin monet muut puhelimen-Finder apps, se ei ole jatkuvasti lähettävät sijaintitietoja, joten sen pitäisi olla minimaalinen vaikutus akun. (Ja muista: puhelimen kuollut akku ei löydy kautta app menetelmillä.)

Mikä ei ole niin mukavaa, että sinun tarvitsee päästä toiseen puhelimeen, jotta voit lähettää huomiota sana tekstiviestejä (ja tarvittaessa saada GPS vastaus). Lisäksi, jos haluat etätyhjennä ominaisuuksia, sinun Missä minun Droid Pro ($ 3,99). Tämä versio voit myös käyttää mukautettua soittoääni ja "löysi" -painiketta.

Silti se on vaikea väittää ilmainen sovellus, joka on potentiaalinen hengenpelastaja (no, puhelin säästää, anyway). Jos olet löytänyt menettänyt-Android app haluat paremmin, kerro se kommentteja!

Sillä kattavasti Android ekosysteemin osoitteessa Greenbot.

Related viestiä

  • Löytämään kadonneen Android-laitteen kanssa Android Device Manager Vastaavat tarinoita Google ilmoitti viime viikolla, että se julkaisee uuden paikantimen ominaisuus Android laitteita kutsutaan Android Device ...

  • Paras Find My Phone App Samsung Galaxy Note 2 Olen etsimään hyvä sovellus, joka antaa minun löytää ja paikantaa puhelimeni kadonnut tai varastettu. Olin aikaisemmin käyttäen Wheres My Droid, mutta jotkut ...

  • Missä minun Mickey? APK kuvaus Missä minun Mickey? Liity Mickey upouusi seikkailu Disney # x2019; s suosituin mobiili peli franchising! Jos s My Mickey? esittelee kokonaan ...

  • Trang Tai peli và ung lantaa cho Android niin 1 Vietnam Lataa Hallo Star Voi Hallo Star, bạn co keskustella elää Lam quen Voi người noi Tiếng LAM quen, KET Ban Tai về Mới Cap Nhat Tai peli ...

  • Missä minun Perry? v1.7.1 Apk Downlaodgt; gt; Missä minun Perry? v1.7.1 Apk | 45 MB | Resumable Links | Vaatii Android: 2.1 ja ylöspäin Mitä tässä versiossa: AMAZING YHDYSVALLAT PLAY Vesi tulee ...