App jossa voit laittaa kukkia kuvat

DIY: Tunnista lehdet ja kukat (Ei App for That)

Jaa tämä:

Jos olet samaa mieltä, olet todennäköisesti melko hyvä klo seurapeli tunnistaa tiettyjä kasveja: kukkia isoäitisi kasvoi hänen puutarhassa, kävyt te Sprayvärjätystä kultaa kolmannella luokalla, ja forsythia (jos kukinta). Valitettavasti tämä ei ole niin hyödyllinen, kun olet törmännyt joitakin uusia Planta € "kasvaa puolella tietä, tai aidan yli, tai reunalla Trăilă €" että haluaisit olla, jos vain osasi pyydä sitä paikallisessa lastentarha.

ads

App jossa voit laittaa kukkia kuvat

Nyt he tekevät sovelluksia ihmisiä kuin me. Zillions sähköisen kentän oppaita kuten Leafsnap. LuontoPortti. ja iPflanzen olemassa auttaa meitä tunnistamaan kasveja lennossa. Snap tehtaan valokuvan Google Goggles. tai ottaa kuvan puun lehtiä vasten valkoista backgroundâ € "ja toimittaa sen välittömästi analysoitavaksi. Tai sitten läpi listan ominaisuuksista (lehtien muoto, kukkien väri, kasvi korkeus), jotta tunnistamisen.

(Katso katsaus Plantifer. Uuden tehtaan tunnus sovellus Android ja iPhone käyttäjille, täällä.)

Miten hyvin sovellukset toimivat kaksi tyttäreni (Zoe ja Clem) ja vietin eilen aamulla pelaa CSI: Plant etsivä. Kun olemme ladattu neljä vapaa kasvi tunnistamisen sovelluksia, tässä mitä olemme oppineet:

Valokuvia Zoe Quittner, ellei toisin mainita.

Yllä: Kävelimme ympäri lähiseutua kerää specimensâ € "lehtiä puista, villejä yrttejä, kukkia, ja monivuotinen vinesâ €" laittaa puutarhan sovelluksia kautta tahtiin. Naapurimme Steven ja Minna, joka ajoi ohi, kun olimme leikkaamalla lehdet puusta, makkaralla auton ikkunasta huutaa avuliaasti, "Kokeile Google Goggles." Kaikki ovat asiantuntija.

Yllä: vaahtera? Sitähän luulimme myös aluksi. Naapurimme Lynn kulkiessaan kun olimme keskustelleet mahdollisuudesta. Lynn (joka käy ilmi tutkittu kasvitieteen college) tarjosi tätä tuomiota: sweetgum. Pyysimme Google Goggles vahvistamaan ID, mutta se ei voinut auttaa meitä: "Ei sulje kuva löytyi."

Yllä: Kotona me levinnyt joukko saman muotoisista puiden lehdet taustalla valkoista paperia ja sitten toimitetaan valokuvat Leafsnap, joka käyttää visuaalisia tunnustamista ohjelmisto tunnistaa puulajeja valokuvista lehtensä. (Sattumalta Leafsnap kehitettiin ystäväni Peter Belhumeur, tutkija Columbian yliopistosta.)

App jossa voit laittaa kukkia kuvat

Leafsnap tunnistettu oikein sekä lehden on japanilainen vaahtera (japaninvaahtera) ja vastaavien-mutta-eri lehdestä sweetgum (lännenambrapuu). Lynn oli oikeassa.

Yllä: Leafsnap vastaa valokuvan kuvia sen kirjasto useita satoja puulajeja yhteisiä Koillis-Yhdysvalloissa tai Washington DC:

Related viestiä

  • Missä tallennettuja kuvia Android Phone? Ihmiset pitävät ottaa kuvia Android älypuhelimet, jotka on varustettu HD-kamerat. He myös suosivat ottaen ja muokkaa kuvia hauskaa kamerasovelluksista ....

  • 10 Erinomainen Kuvankäsittely Android-sovellukset Kim Barloso 22. helmikuuta 2012 digitaalisella aikakaudella, ihmiset luottavat enemmän niiden älypuhelimiin ottaa kuvia kuin tavallinen kamera. Osa smart ...

  • 'Kirjoittaa.' on kehittänyt Steven Rogers. Entinen toimitusjohtaja ja pääkehittäjä super-epäonnistuneet tech käynnistyksen, Statusly. Hänen off aika, hän on teoreettisesti Kapteeni Amerikka ja et voi todistaa ...

  • 10 Vapaa kirjoittaminen sovellukset ja työkalut 2 Comments Kirjoittaminen ei ole aina helpointa. Onneksi on olemassa kaikenlaisia ​​sovellusten ulos siellä auttaa sinua pysymään järjestetty ja keskittynyt. Olitpa ...

  • image / sanat runollinen löytö työkalu valokuvaajille ja kirjoittajien "image / sanat on juuri se kuulostaa: yksinkertainen iPad App laittaa sanoja päälle kuvia. Haluamme. "-Design Observer" olen ...