App jossa voit myydä vaatteita

5 sovellukset, jotka saavat rahaa oman tavaraa

Olipa haluat myydä pois suunnittelijan vaatteita tai vain päästä eroon vanhan sohva, Internet on täynnä paikkoja auttaa. Vaikka Craigslist on ollut suosittu valinta vuosia, lukuisia sovelluksia on tullut esiin viime vuosina auttaa myyt tavaraa puhelimesta.

Olen pyöristettynä viisi sovelluksia, jotka helpottavat snap muutamia kuvia, valitse hinta, ja alkaa myydä toivottuja vaatteita, elektroniikkaa, huonekaluja, ja enemmän.

Kuvakaappauksia Sarah Mitroff / CNET

ads

Tämä suhteellisen uusi sovellus auttaa myydä melkein mitä puhelimella, mistä vempaimia ja vaatteita, huonekaluja ja ruokaa. Mitä ainutlaatuista sovellus on, että et tee mitään maksuja sovelluksessa, vaan sinun pitäisi joko tavata henkilö tosielämässä, turvallisen, sovittuun paikkaan, tai lähettää rahaa kautta maksupalvelun kuten PayPal. Joka antaa enemmän joustavuutta myytäessä, koska et voi valita, miten haluat hyväksyä maksu.

Mitä Pidin: App voit olla täysin valvoa myyntityöstä, niin voit valita, mitä maksuja haluat hyväksyä.

Mitä tein ole: Yhtiöllä ei ole hyvityskäytäntö, eikä se voi auttaa ratkaisemaan riitoja myyntiin.

Kuvakaappauksia Sarah Mitroff / CNET

Myynti naisten vaatteet ja asusteet, erityisesti suunnittelija tarrat, Poshmark on yksi parhaista vaihtoehdoista. App on suurta joukkoa myyjien ja ostajat jotka ovat valmiita neuvottelemaan hinnoista.

Listing kohde on suhteellisen helppoa, vain snap muutaman kuvia app, lisää sitten kuvaus ja hinta. Poshmark järjestetään usein teemajuhlia app, kuten "kesäsandaalit" tai "Chanel laukut", jossa voit mainostaa asiaa kohteita toivottavasti saada enemmän kiinnostuneille ostajille. Kun joku tekee ostoksen sinulta, Poshmark voi auttaa merenkulun, lähettämällä sinulle prepaid ja jo käsitelty etiketti.

Mitä Pidin: Poshmark Osapuolet helpottavat mainostaa kohteita kiinnostuneille ostajille.

Mitä tein ole: Poshmark pitää osa myyntiin palkkion, joka on $ 2.95 tilausten $ 15 ja 20 prosenttia suurempi ostoksia.

App jossa voit myydä vaatteita

Kuvakaappauksia Sarah Mitroff / CNET ja laatikot

Laatikot on ainutlaatuinen, koska se auttaa teitä molempia järjestämään juttuja ja myydä se. Voit luoda henkilökohtaisen luettelon vaatteet, keräilyesineitä, kirjoja, ja enemmän, ja sitten luetella yksittäisiä kohteita myytävänä. Se on hyödyllistä, jos haluat luetteloida mitä omistat jostain syystä (esimerkiksi vakuutuksen dokumentaatio), ja myös helposti myydä jotain, kun tarvitset hieman ylimääräistä rahaa tai tilaa omassa autotallissa.

Mitä Pidin: Voit käyttää Laatikot vain järjestää tavaraa, tai laittaa kohteita myyntiin, mikä tekee siitä monipuolisemman kuin muissa sovelluksissa tähän luetteloon.

Mitä tein ole: Sovellus voi olla hieman sekava paikoissa.

Kuvakaappauksia Sarah Mitroff / CNET

SellSimple

Kanssa SellSimple. et voi vain myydä sinulle tavaraa sisällä app, vaan myös luettelo kohde sosiaalisten verkostojen ja sähköisiä markkinapaikkoja, kuten eBay, Amazon, ja Craigslist. Se auttaa saamaan parempaa näkyvyyttä vanhan kitaran tai vuosikerta nahkatakki, ilman vaivaa luettelemalla ne Kullakin sivustolla itse.

Kuten muut sovellukset, sinun snap muutamia kuvia, lisää tietoja oman kohteen, ja lisää sen SellSimple. Samalla voi olla sovelluksen osuus kohde Facebook, Twitter, Instagram ja Pinterest, sekä luoda yksittäisiä listattu eBay ja Amazon.

Mitä Pidin: SellSimple auttaa saada paljon potentiaalisia ostajia nähdä kohteita kerralla.

Mitä tein ole: Luominen listattu eBay ja Amazon sovelluksessa voisi olla tasaisempi prosessi.

Kuvakaappauksia Sarah Mitroff / CNET

Joidenkin muiden sovellusten tässä luettelossa, saatat olla ostaa jotain joku eri puolilla maata, mutta Shpock, se kaikki paikalliset. Se on paljon kuin käyttämällä Craigslist, mutta paljon mukavampaa suunnittelua. Just niin tiedät, Shpock saa sen ainutlaatuinen nimensä lause "Shop taskussa."

Listing kohde on erittäin helppoa, ota vain yksi tai useampia kuvia, antaa sille nimi, kuvaus ja hinta, ja olet valmis. Sovellus näyttää listauksia on Pinterest kaltainen kojelauta, joka on miellyttävä selata.

Otin Shpock yli samanlainen app pihamarkkinat koska se on saatavilla sekä iOS ja Android, mutta molemmat sovellukset toimivat hyvin myydä ihmisille omalla alueella.

Mitä Pidin: Sovellus on täysin keskittynyt myydä kohteita paikallisesti, mikä on hyvä raskas huonekaluja tai särkyvät esineet et halua lähettää.

Mitä tein ole: Suunnittelu on mukavaa, mutta hieman paljain luut.

Related viestiä

  • Et voi itse myydä Flappy Bird puhelimen eBay Sellers, jotka yrittivät hyödyntää vieroitusoireita josta kärsivät riippuvaisiksi vuoden kuumin app kertoa Crave Eric Mack ...

  • Online haku Myy Samsung Galaxy ja nauttia Merkittäviä vaihtoarvoon Samsung Galaxy laite oli todennäköisesti kaikki mitä oli etsimässä, kun ensin ostanut sen. Mutta ajat ...

  • iDownloadBlog 09 helmikuu 2014 94 kommentit Käytetyt iPhonet kanssa Flappy Bird asennettu menee $ 100K eBayssa Tässä viihdyttävä pieni anekdootti aloittaa viikon pois. Tähän mennessä olen varma, että useimmat ...

  • Mikä Stores Carry Virgin Mobile? RadioShack RadioShack on ketju elektroniikan vähittäiskaupoissa yli 4000 oksat eri puolilla Yhdysvaltoja. Kuten toukokuussa 2011 ne tarjosivat kahdeksan matkapuhelimia ...

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...