App kaikkialla

AppAnywhere

Hetkessä tarjoaa erinomaisen monen käyttäjän pääsy järjestelmän Windows XP, Vista, Windows 7, 2003 SBS tai 2008 SBS Server (32 tai 64 bittiä)! Jos etsit lisäarvoa olemassa olevaan laitteita maksamatta kalliita lisenssejä Citrix tai Microsoft, AppAnywhere on parasta ja kustannustehokkain tuote projektin. Kokeile Appanywhere ilmaiseksi, se on helppoa: lataa nyt !

App kaikkialla

AppAnywhere XP, Vista, Windows 7, Windows 8, 2003/2008 ja SBS tarjoaa Useita istuntoja, kuormantasaus, Universal Printer, Saumaton Remote Application, Sovellusten hallinta, turvallisuus, TS WEB, tuki 32 bittiset värit, kahden näytön, bi -directional ääni, USB-laite, joka on paljon houkuttelevampi käyttäjä Remote Desktop. Admintool on AppAnywhere mestariteos, joka yksinkertaistaa asennuksen palvelimen. Ja ei enää tarvitse 2003/2008 tai Citrix! Appanywhere on lopullinen ratkaisu tahansa Windows-järjestelmän.

ads

Terminal Service Plus saumaton asiakas tarjoaa nopean ja tehokkaan pääsyn etäpalvelimelta, jopa yli korkeiden latenssin dial-up linjat ja Internet-yhteydet. Terminal Service Plus on täysin läpinäkyvä käyttäjille. Etäsovelluksissa näyttää ja tuntuu täsmälleen sama kuin natiivisti-sovellusten käyttöön. Joten, voit säästää aikaa ja uudelleenkoulutusta kustannuksia. Ja toisin kuin meidän kilpailijan kohden "laite" tai "Nimetty käyttäjä" -merkki, Terminal Service Plus on tarjottava samanaikaista käyttäjää lisenssin, mikä säästää rahaa ja välttää omistamalla IT resurssien hallintaan paikkaa. Terminal Service Plus maksimoi arvo nykyisen Windows-sovellusten ja nettotulos on nopeampaa ROI.

Kokeile nyt! Se on ilmainen 5 käyttäjille 15 päivän aikana.

Myös tuettu Small Business Palvelimet (2003/2008 SBS)

AppAnywhere säädetään Useita istuntoja, kuormantasaus, Universal Printer, Saumaton Remote Application, Sovellusten hallinta, Secure RDP ja paljon muuta ilman toteuttaa 2003/2008 TSE tai Citrix.

AppAnywhere on kaikkein kustannustehokkain ja helppo käyttää vaihtoehto Windows Terminal Services (WTS) tai Citrix Presentation Server.

App kaikkialla

AppAnywhere saumaton client tarjoaa nopean, tehokkaan pääsyn - jopa yli korkean latenssin dial-up linjat ja Internet-yhteydet. Terminal Service Plus on täysin läpinäkyvä käyttäjille. Etäsovelluksissa näyttää ja tuntuu täsmälleen sama kuin natiivisti-sovellusten käyttöön. Siksi, voit säästää aikaa ja koulutuskustannukset.

Windows XP, 2003, Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 2008 tuki

Terminal Service Plus toimii sekä 32 ja 64 bittiä järjestelmiä.

 • Windows XP Pro
 • Windows 2003
 • VISTA Professional, Corporate, Vista Ultimate Edition
 • Windows 7 Home Premium ja yli
 • Windows 2008
 • SBS (2003/2008)

"Server Technology" varten "Micro" hinta! AppAnywhere mahdollistaa minkä tahansa Windows XP tai W7 järjestelmä toimimaan Citrix tai Microsoft 2003 Terminal Server: Useita samanaikaisia ​​istuntoja, saumaton sovellus julkaisu, Universal Printing (*), kuormantasaus, Failover, sovellusten hallinta, ja lisää!

AppAnywhere mahdollistaa pääsyn SBS Server 5, 10 tai 20 käyttäjää! Appanywhere on parasta ratkaisu saavutetaan saumaton sovellus julkaisu, Universal Printing, kuormantasaus, Failover ja Sovellusten hallinta.

Jossa AppAnywhere Universal Tulostimen vaihtoehdon, mitään Appanywhere Client Access ohjelmia (saumattomat tai Remote Desktop) voidaan tulostaa asiakirjoja ilman tulostuksen hallintaan. Integroidun kokonaisuuden ansiosta PDF kuljettaja tulostuksen tekniikka, tämä all-in-one ratkaisu tarjoaa yli optimoitu etätulostuksen kaikille työntekijöille.

Kokeile nyt! Se on ilmainen 5 käyttäjille 15 päivän aikana.

Related viestiä

 • Tiedostot Anywhere App Free Download: Android-sovellukset Tiedostot Anywhere Android app ilmaiseksi APK luoma FilesAnywhere ladata Google Play ja asentaa Tiedostot Anywhere-sovellus matkapuhelimissa ja ...

 • ShopNBC juhlia Invicta 8th Anniversary Minneapolis, MN - (Marketwire - 03 lokakuu 2009) - ShopNBC (NASDAQ. VVTV), palkkio lifestyle brändi sähköisessä vähittäiskaupassa, ilmoitti tänään ...

 • Pääsy iTunes-kirjaston mistä tahansa Uusi patentti paljastaa tulevaisuuden kannettavan musiikin Apple seuraa jalanjälkiä Sonyn suoratoistona PS3-to-PSP videosisältöä liikkeellä, paljastaa uusi ...

 • Lähetä Anywhere App Review: jakaa tiedostoja vain kuusinumeroinen luku 12 tammikuu 2014 Arviot Johdanto Olipa etsimäsi jakaa viimeisimmän lomakuvia, videon sinun ...

 • Disney Elokuvat Anywhere app, voit ostaa iTunes ja katsella Android Kuten on käynyt ilmi, Apple ja Google voi todella toimia yhdessä edun parantaa asiakkaan kokemus ....