App kuten taula jossa tyttö viestit ensin

Lopulliset opas tekeminen Tinder Oikea

Tinder on tullut yhden luukun nuorille, jotka haluavat mennessä, liittää tai yksinkertaisesti nähdä, kuka muu on siellä, ja online dating sivustot ovat alkaneet väistyä tehokkaampi tapa tavata mahdollisia kaverit. Huhtikuun 2015 käyttäjät pyyhkäisemällä kautta 1,6 miljardia profiileja ja tehdä yli 26 miljoonaa tulitikut päivässä, ja yli 6 miljardia ottelut jälkeen on tehty sovellus käynnistettiin vuonna 2012. Tinder muodostaa nyt niin iso osa dating maailma, että monet nuoret, se on dating maailma: Always-käytettävissä, taskukokoinen tapa löytää naisen unelmiesi — tai ainakin, pahoillani vapaa kytkennät.

App kuten taula jossa tyttö viestit ensin

Askartelu Your Profile

Jos sinä’uudelleen yksi harvoista yksineläjät ole vielä Tinder joka haluaa olla, sinun täytyy aloittaa luomalla parhaan profiilin mahdollinen. First things first: Kyllä, kuvia väliä. Toki, se on suurelta osin näyttää perustuvan pyrkimys — ainakin aluksi — ja siksi sitä voidaan kritisoitu pinnallisia, mutta se ei oikeastaan ​​mitään eroa kokouksessa joku juhlissa tai baarissa. Sinulla on taipumus lähestyä ihmisiä löytää fyysisesti houkutteleva tosielämässä, ja sitten puhua heille nähdä, jos siellä on syvempi yhteys. Se on sama tarina Tinder, paitsi etu ennakkotutkinnassa kuka voi lähestyä teitä.

lyijy Photo

on tärkeää maalata imarteleva (mutta ei harhaanjohtavaa) kuva itsestäsi profiilissasi, ja alkaa selkeä, hyvin shot, hymyilevä päähän ammuttu kick asioita pois hyvin. On edullista, että johtava kuva on yksin ammuttu ilman muita ihmisiä täällä — et halua mahdolliset vastineet rakastua paras ystävä, vain olla pettynyt, kun he selata seuraavat kuvat. Ryhmäkuvia ovat vielä huonommat kuin lyijy, mutta voit pinota kertoimet sinun puolesta, jossa kuva pärjäilet suloinen kissan tai koiran — ajatella kahdesti ennen lisäämistä vielä toinen kalaa tai tiikeri. vaikka!

Lopuksi, se on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa sisältävät bio, joka voi olla jopa 500 sanaa. On laiska ole mitään, mutta err puolella suhteellisen lyhyyden: On houkuttelevaa taipumus jotkut miehet käyttämään bios mahdollisuutena narista naisista, myös pitkän tirades siitä, millaista naisten he eivät etsi ( "pyyhkäisemällä vasemmalle jos otat ankka kasvot selfietä, kuluminen kiilat, käyttö hymiöiden avulla tai syödä kaalia.") Muista, että kuka voi sovittaa sinulle, joten ei tarvitse luetella, mitä et halua, ja se voi olla tarpeettoman rajoittamalla tehdä päinvastoin, liian — "Rakastan punatukkainen, kesakkoinen kissa-ystäville korkeakoulututkinnot, jotka voivat kokki" on hyvin erityinen, ja tulee koko hieman otsikkona.

App kuten taula jossa tyttö viestit ensin

Kaikki tiedämme sinusta on, että olet nirso ja vaikea miellyttää. Ole positiivinen!

Tee bio sinusta! Pidä se lyhyt, yksinkertainen ja ystävällinen — se on bonus, jos se on hauskaa, mutta eivät rasita lihaksia yrittää liian kovaa.

Funny varovasti itse deprecating ja informatiivinen olematta liian pitkä: Tämä on suuri bio.

Swiping strategia

Kerron teille salaisuuden: Ihmiset, jotka ovat jo Luettu aivan olet todennäköisesti näy lähellä alussa jono, joten se voisi olla syytä kiinnittää erityistä huomiota niihin olet likelier olla ottelussa. Tästä huolimatta mahdollinen sudenkuoppa Tinder että pyyhkäisemällä tulee niin refleksiivinen, että se on helppo vahingossa pyyhkäistä väärällä tavalla jonkun koska olet menossa liian nopeasti. Hidasta ja kiinnittää huomiota siihen, mitä teet, kun aikaa lukea ihmisten bios ja katsoa kaikki kuviaan.

Jatkuvasti oikea pyyhkäisemällä peli järjestelmä on huono idea: Et ole all-you-can-eat buffet, ja naiset eivät ole morsels kuluttaa. Pyyhkäisemällä oikealle umpimähkään vain tarkoittaa sinun ottelu naisia ​​et voi olla kiinnostunut, joka on ärsyttävää heille ja teille, tuhlaavat aikaa ja tukkeutumisen viestejä. Pyyhkäise oikealle vain naisiin te todella päästä niihin niin, että kun näet, että himoittu "Onnea! Se on ottelu!" hälytys, se itse asiassa tarkoittaa jotain.

Puhu Ottelut

Menestys! Olet sovitettu että tyttö olit rajan sormiasi, ja nyt olet kadehdittava asema pystyy viestin hänelle. Älä päästä omahyväinen tässä vaiheessa: Et voi tehdä tai rikkoa ottelun riippuen lähestymistapaa, ja suutari avaaja saattaa jopa merkitä sitä, että hän unmatches teitä, estää sinua muita yhteystietoja.

Aloituspuheenvuorossanne linja on ratkaisevan tärkeää. Naiset olet Hyväksytty on todennäköisesti kymmeniä muita otteluita, joista suurin osa on lähestymässä kanssa väsynyt, “Hei”Tai, “Kuinka voit?” siellä’s ei tarvitse overcook avaamalla romaani, mutta se toimii käyttäjän puolesta, jos lähestyä häntä ystävällinen, uusi ja kiinnostuneille tavalla, joka erottuu.

Pettymys joukko miehiä Tinder ajatella se on tarkoituksenmukaista aloittaa keskustelun rietas vihjailu ja "kohteliaisuuksia" suoralta kädeltä, kuten muunnelmia alla teema:

Guys, ota: Älä aloita keskustelu näin. Ei jokainen nainen on Tinder etsivät rento seksiä, mutta myös naiset, jotka ovat innokkaita ei-jouset kytkennät eivät todennäköisesti pyyhkäistään pois jaloillaan jonka töykeä ja nuorten lähestymistapaa.

Joten, miten avaat sen sijaan? Yksinkertainen ja tehokas tapa avata on viittaamalla jotain hän mainitaan hänen bio. Onko hän sanoi, että hän rakastaa jalkapalloa? Kysyä häneltä, mitä hänen suosikki joukkue on ja rakentaa joissakin ystävällinen banter. Onko hänen bio ehdottaa hän uusi alue? Tiedustella, mitä sai liikkua, ja jossa hän tuli. Voit kommentoida hänen kuvia, liikaa, mutta välttää sitkeä keskittyä hänen ulkonäkö. Kokeile jotain, "Hei, sinulla on suuri hymy! Missä se ranta tehdään toisella pic?"

Jos huomaat vetoa osaksi mitätön, on aika siirtyä eteenpäin.

Tämän pitäisi olla itsestään selvää, mutta tee lähestymistapa flirttaileva ja ystävällinen, pikemmin kuin vihamielinen ja puolustava. Negging, kuten pick-up taiteilijoiden ehdottaa, on todella huono idea henkilökohtaisesti, mutta ehkä vielä pahempi Tinder, jossa tytöt voivat vain unmatch sinulle hana sormen.

Lisäksi jotkut miehet pukeutuvat pelko hylkäämisestä niiden hihat ja avaa kanssa puolustava, passiivinen aggressiivinen rivit: "Melko paljon selfietä sinulla siellä", "Taidan saada pallon pyörimään, koska naiset eivät koskaan alkaa puhua ensimmäinen ", ja niin edelleen.

Älä dumpata pettymyksiä noin hylkäämistä päälle huono, hyväuskoinen ottelu! Sen sijaan, viettää minuutin tai kaksi askartelu jotain ystävällinen ja hienovaraisesti flirttaileva (tai tarkistaa nämä Tinder keskustelun alku ideoita), ja lopuksi kysymys pitää keskustelun virtaa. Sinulta onnellisempi ja hän tulee onnellisempia, ja onko se johtaa mennessä, ainakin te molemmat on ollut miellyttävä vaihto.

Päivämäärän

Toivottavasti ensimmäinen siirto (tai hänen ensimmäinen liikkua!) On edennyt osaksi luonnollista, vilkas keskustelu, ja olet nyt harkitsee, miten perustaa ensimmäinen päivä. Se voi olla hyödyllinen ensimmäinen askel vaihtaa puhelinnumeroita, jotta voit tekstiä tai keskustella puhelimitse, koska viestijärjestelmän voi tehdä hitaasti liikkuvan ja hajanaisia ​​keskustelun. Sen lisäksi, että Tinder päivämäärät toimivat kuten kaikki muutkin: Ajattele jotain mukavaa tekemistä. ja näy sovitun ajan ja päivämäärän, terävänä ja valmiina on hauskaa.

Tinder on uusi työkalu, ja ultra-tehokas muoto on aikainmerkki; mutta yksinkertainen, loppuun kulunut tekniikat ovat yhä se mitä tehdä lähestyy ja vuodelta naisten menestyksekäs sijaan pelottavaa. Lämmin ja kiinnostunut (ja ystävällinen edessä hylkääminen), ja on vaikea kuvitella asiat menee liian huonosti sinulle. Nyt saat pyyhkäisemällä!

Lue koko AskMen tarkistamista Tinder täällä.

Related viestiä

  • Morse kanava ole samanarvoinen fyysisen lennätin piiri. Järjestelmät tarpeen saada nämä tilat ovat seuraavat: Kaksi 10-kanavainen järjestelmien välillä Chicago ja Omaha, joka on ...

  • Ei saa tekstejä käynnistyksen jälkeen iPhonen Android? Näin sammuttaa iMessage ja korjata sen! Jos olet sortunut houkutuksille Android - tai jopa Windows Phone tai BlackBerry -...

  • Miten siirtää tekstiviestejä iPhonen Computer (Mac Windows)? Minulla on ollut iPhone kaksi vuotta. Uskokaa tai älkää, en ole koskaan poistanut tekstiviestejä. En tietenkään joutua vaikeuksiin - My ...

  • Miten kuunnella vastaajaviestejä kotini tai Easy Työpuhelin? Julkaistu 31/01/2012 15:56 Päivitetty 10.6.2015 15:47 Tarkista yhteystapa alla nähdä, miten lukea viestit ...

  • Mistä voin Lataa BankMobile Mobile Banking App? Läsnäolosta alas ja käyttökustannukset ylös, fyysinen seteleitä menossa tapa dinosaurus. Tällä BankMobile, emme korvaa ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miss/app-kuten-taula-jossa-tytt-viestit-ensin.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miss/app-kuten-taula-jossa-tytt-viestit-ensin.php on line 130