Fifa 14 verkkosovellus sanoo im kirjautunut muualla

Subreddit Säännöt

Käyttäjät voidaan soveltaa väliaikaisia ​​kieltoja rikkomisesta jossakin keskeisessä subreddit sääntöjä. harkinnan valvojat.

Tämä ei ole markkinoilla. Osto, myynti, kaupankäynti, kerjäämiseen tai pelanneet kolikoita, pelaajat, oikeaa rahaa, tilejä tai digitaalinen kohteita ei ole sallittua. Lähettämistä muista lähteistä kolikon sivustoja, jne ei saa myöskään.

Fifa 14 verkkosovellus sanoo im kirjautunut muualla

Älä ole kusipää. Viestit ja kommentit koostuvat rasistisia, seksistisiä tai homofobisen sisältö poistetaan, riippumatta suosio tai merkitystä.

Tuemme alkuperäistä sisältöä, mutta meillä on rajoituksia. Liiallinen lähettämistä videoita tai virtojen kanava muodostaa roskapostiksi ja se voidaan poistaa ilman varoitusta. Lue mitä reddit pitää hyväksyttävänä profiloitumisesta täältä. Suora video linkit eivät saa takia roskapostin - sinun täytyy esitellä sisältöä itse postitse.

ads

Emme ole ilmaista mainostilaa. Kylkiäiset edistämällä toinen väliaine (retweet tulla, tilata voittaa jne) eivät ole sallittuja. Jos haluat mainostaa, voit tehdä sen kautta punertava.

Emme ole täällä maksaa laskujaan. Käyttämällä subreddit tilaajakannan tulonhankkimistarkoituksessa ei ole sallittua. Jos tietoja ei ole ilmainen - olet toimivat yrityksen ja pitäisi mainostaa reddit.

Jos et ole varma, kysy. Lähetä viesti mod mail ennen lähettämistä, jos sinulla on kysymyksiä siitä, mikä on sallittua ja mikä ei.

Jos näet jotain, joka ei ole oikea, ilmoita siitä. Napsauttamalla raportti -painiketta alla postitse on nopein tapa auttaa meitä kiinni mitään, mikä voisi olla sääntöjä rikkoen.

создано [poistettu] сообщество для 6 лет

Related viestiä

  • Kehittäjä tiedot Kuvaus Ensimmäinen ainoa Mikä merkki Huijaukset vastauksia Opas Mikä merkki Game Sanat Mobile. Lataa nyt! Ratkaise Mikä Brand kuin Boss. Tämä on...

  • Paras vastaus: Periaatteessa pyydät miten tulla legenda. Hyvin voidakseen tehdä, että sinun täytyy todella olla ainutlaatuinen ja hullu lahjakas. Jos olet muusikko, sinun täytyy olla musikaali ...

  • Sony Xperia, Syy tarvitset Smart Communicator! Sony Xperia Mobiles on yksi merkittävimmistä merkkejä Intiassa. Ne ovat vakiinnuttaneet asemansa arvo johtaja poikki erilaisia ​​tuotteita ...

  • Voitteko sanoa taco? Joukko uusia hymiöitä laskeutui iPhone- ja iPad aiemmin tällä viikolla iOS 9.1 päivityksen, kuten keskisormien, yksisarvisia ja ystävä, jättäen Android käyttäjät hieman vasemmalle ...

  • Mitä omaisuus Nonatomic tarkoittaa? Tutustu Apple Docs. Periaatteessa, jos sanoa nonatomic. ja luot Aksessorit avulla @synthesize. Sitten jos useita säikeitä yrittää ...