Iphone app jossa voit hyräillä kappaleen

10 iPhone sovellukset musiikin ystäville

By Jeana Lee Tahnk 2011-01-13 15:14:51 UTC

Kun muistelen hetket elämässäsi, on todennäköistä, että siellä on kappale liitetään kuhunkin yksi: Ensimmäinen tanssi häät, kehtolaulu pelasit joka ilta, kun olit laittamalla vastasyntyneen nukkumaan, laulu, joka oli pelissä autossa kun hajotti ensimmäisen rakkautesi. Aina kun kuulla, että laulu, olet pyyhkäistiin takaisin tunteisiin tunsit juuri tuolloin, ja sen yhteys on painettu muistin. Se musiikin voiman.

ads

Iphone app jossa voit hyräillä kappaleen

Teknologia käytettävissämme tehdä musiikkia erottamaton osa elämäämme on huikea, ja onneksi, se vain paranee. Haluatpa rokata iPodilla tai olet vielä urheilu kannettava CD-soitin (tekemään niitä vielä olemassa?), Musiikkia ja sen kyky muuttaa mielialoja on yksi asia, joka yhdistää meitä kaikkia.

Jokainen tietää Pandora. Last.fm ja Spotify. mutta seuraavat 10 sovelluksia, jotka ovat enimmäkseen lentänyt tutkan alapuolella, ansaitsevat rekvisiittaa helpottaa voimme nauttia musiikista rakastamme.

1. AudioGalaxy Mobile

Oletko yksi niistä musiikin hoarders joilla on tuhansia ja taas tuhansia MP3-tiedostoja iPhonessa, niin paljon, että kirjaston alkaa vaikuttaa tallennuskapasiteettia siihen pisteeseen, jossa et voi lisätä uusia sovelluksia? Jos tämä kuulostaa tutulta, ja olet jatkuvasti poiminta ja valinnassa virittyy tallentaa ja toistaa iPhonessa. Sitten AudioGalaxy voi olla vastaus teille.

Tämä sovellus tarjoaa pilvipohjainen pääsyn koko musiikkikirjaston ilman synkronointia puhelimen tai murehtia tilaa. Kun olet ladannut AudioGalaxy auttaja ohjelma ja synkronointi musiikkikirjasto tilillesi, te kaikki asetettu stream musiikkia iPhoneen. AudioGalaxy mahdollistaa myös käyttää musiikkia miltä tahansa tietokoneelta ja useita muissa kannettavissa laitteissa.

2. sir Sampleton

Ensi silmäyksellä tämä sovellus näyttää olevan yksinkertainen näppäimistö, että haluat antaa lapsesi leikkiä kuin jonottaa ruokakauppaan. Mutta lähemmin tarkasteltuna, sir Sampleton on todella hienostunut ja monipuolinen sovellus, jonka avulla voit tehdä kaikkea nauhoituksen tai muuttamalla äänet sekoittamiseen lyöntiä, lisäämällä vibrato, ja jopa säästää tallenteita. Se on hauska tapa sekä aloittelijoille ja maustetaan beat master saada uraan.

3. ooTunes Radio

Jos haluat sekoittaa oman radioaseman kuuntelukokemuksen ja kaipaat valtava valikoima tyylilajeja ja tyylejä, kuten Talk Radio, ooTunes Radio on erinomainen sovellus rajattoman kuuntelunautinnon. Kääntäminen ääntä yli 30000 virrat 150 maassa, ooTunes Radio voit luoda juuri soittolistan haluat ja antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella radio-ohjelmia ympäri maailmaa. Siisti Radio Roolette ominaisuus tarjoaa soimaan saatavilla musiikin ja voit kuunnella näytteitä musiikkia satojen asemien ilman käsin poimia niitä itse. Jos kuulet kappaleen pidät, sovellus voit myös ostaa suoraan iTunes välittömästi ladata, samoin.

4. Earworms

Ei ole mitään ärsyttävää kuin saada huono laulu juuttunut päähäsi. Jos olet julma ja haluavat levittää että häiritsevyyttä päälle joku muu, käytä Earworms lähettää äänileikkeen joku toivoo, että se tulee kiinni. Tämä hauska sovellus on tarjolla 20 kappaletta; kaikki mitä on tehtävä on valita, mitä haluat ja lähetä se. Tiedät aikaan tehtävän kun kuulet ystäväsi käveleminen laulua, "Oi, Mickey, olet niin hienoa, olet niin hieno isku mielessäni, hei Mickey, hei Mickey."

5. SoundHound

Oletko koskaan kuullut tarttuva virittää radiosta, lauloi sitä koko päivän, mutta ei ollut aavistustakaan, mitä se oli nimeltään tai joka lauloi sen? Yrität laulaa ystäväsi nähdä, jos hän tietää sen, mutta valitettavasti, olet tervehditään tyhjä tuijottaa. Onneksi kanssa SoundHound iPhonessa, ei ole enää arvailla. Tämä hauska sovellus voi todella tunnistaa käyttäjän porina tai laulaa virittää ja vetää ylös kaikki asiaankuuluvat ottelut se toteaa. Ja se todella toimii - SoundHound oli jopa kykenee tunnistamaan ja tunnistaa hum ystävältäni, joka meidän täytyy vain sanoa, on vähemmän kuin täydellinen piki.

Vapaa, Lite-versio on saatavana sekä rajattomasti musiikkia tunnukset, mutta maksettu versio sisältää mainoksia sisältöä ja uusia ominaisuuksia, kuten Wikipedia perustuvaa tietoa artistien.

6. TuneWiki

Oletko koskaan ajatellut tiesit laulujen sanat ja tajusi olit kaukana pohja? Se tapahtuu usein, mutta TuneWiki, voit muistaa sanoja suosikkikappaleitasi ja varmistaa, että olet se heti get-go. TuneWiki on sekä radiosoitin ja sanoitukset dekooderi ja tarjoaa laajan valikoiman musiikkia purot valita. Voit joko kuunnella ja saada lyrics läpi TuneWiki n radion vaihtoehdot tai käyttää omaa iTunes-kirjastosta. Voit jopa etsiä kappaleita jos tiedät vain rivi tai kaksi sanat.

7. Concert Vault

Concert Vault on suuri app musiikin ystäville, jotka mieluummin kuunnella elävää musiikkia tallenteita. Se todellakin on todellinen välimuisti tallennettu aarteita menneiltä vuosikymmeniltä, ​​kuten taiteilijat kuten Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Grateful Dead, Queen ja enemmän. Sovellus, ja jopa 10 tuntia streaming, on ilmainen jokaiselle käyttäjälle, mutta jos olet live concertaholic ja 10 tuntia ei riitä, voit päivittää jäsenyyden $ 48 / vuosi ja saada etuja, kuten rajoittamattoman pääsyn tallenteet, päivitetty bitrate streaming ja alennuksia.

8. Paikalliset Konsertit

Paikallinen Konsertit on kätevä resurssi, joka pitää kirjaa tulevat konsertit ja keikkoja omalla alueella. Voit hakea päivämäärän tai paikan ja myös suora pääsy sovelluksen, jossa voit ostaa lippuja ja saada suuntiin. Paikallinen Konsertit myös skannaa iTunes-kirjastosta ja varoittaa tulevat konsertit taiteilijoiden sinulla on musiikin kartoitus entistä henkilökohtaisemman.

9. Top 100s by Year

Top 100s by Year on suuri app, joka tarjoaa valtava tietokanta 100 suosituimpia kappaleita vuosittain vuodesta 1947 tähän päivään. Voit etsiä vuonna nähdä koko vuoden listalle ja kuunnella kappaleita (App automaattisesti on vuosittain kappaleita sekoitustilassa). Sen avulla voit ostaa minkä tahansa kappaleen sen luetteloissa suoraan iTunes ja / tai nähdä sen mukana musiikkivideo YouTubessa. Tämä on hyvä viite sovellus vetää yhteen soittolistoja tai vain vahausta nostalginen kappaleita, jotka olivat osumia, kun olit kahdeksannen luokan.

Maksaa. Free (tällä hetkellä myynnissä $ 1,99)

10. Adaptunes

Jos ajaa iPhonen, aja sen kanssa tai kuunnella kaikenlaista musiikkia liikkeellä, tiedät mitä kipu voi olla jatkuvasti säätää äänenvoimakkuutta sopeutua kuunteluympäristöön. Adaptunes huolehtii tämän arvoitus säätämällä automaattisesti äänenvoimakkuuden perustuu nopeuteen sekä liikkuvaa anturit. On myös erilaisia ​​toimintoja voit valita, jotka tarjoavat eri liikennemuotojen äänen sopeutumista, kuten ajo, maastopyöräily, lenkkeily, hiihto, käyttäessään jne Edelleen voit luoda soittolistoja Adaptunes varten on paikalla äänenvoimakkuuden säätö.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...