Iphone kirjaa minne menee

Hands-on: LifePrint AR tulostimen avulla voit jakaa GIF, Elävät Kuvat ja Vines tosielämässä

LifePrint luo valokuvia varustettu lisätyn todellisuuden, joka voidaan jakaa etänä sen liitetyt tulostimet.

Henkilöstön kirjailija, Macworld

Instagram videot saada lisätyn todellisuuden hoitoa ansiosta uuden mobiili tulostin.

Iphone kirjaa minne menee

LifePrint voi tulostaa kuvia nopeasti suoraan iPhonesta, Android puhelin tai GoPro Bluetoothin kautta. Se käyttää Zink elokuva ja sen lämpö tulostus tekniikka, joten se ei vaadi mustetta tai väriainetta. Tässä näkökulmassa LifePrint on hyvin samankaltainen kuin Polaroid Zip Instant Mobile Printer. Itse asiassa kaksi mobiili tulostimet ovat lähes samaan hintaan. LifePrint on $ 129 ja Polaroid Zip on $ 129,95. Paitsi että LifePrint voi tulostaa Apple Elävät Kuvat, GIF, Vines, Instagram videoita, ja GoPro leikkeet. Ja voit käyttää LifePrint sovellusta nähdä näitä miten nämä painettujen kuvien liikkuvat, silmukka, ja taaksepäin.

ads

LifePrint n sovellus iOS ja Android yhdistää kameran Roll sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Vine, Instagram, YouTube ja Twitter), jotta voit nopeasti valita kuva haluat lähettää tulostimeen. Jos haluat tulostaa videota tai liikkuvan kuvan, kuten Vine tai Live Photo-niin saat valita juuri pysäytyskuva haluat tulostanut. Liikkuvaa kuvaa, jotka saavat tulostetaan still-kuvia kutsutaan HyperPhotos. Voit LifePrint sovelluksen lisätyn todellisuuden etsimessä tuoda nämä HyperPhotos henkiin.

Näin se toimii: Kun LifePrint tulostaa HyperPhoto, se lisää erityisen koodin kuvaa, joka ei silmin havaittavaa. Samaan aikaan LifePrint sovellus lataa liittyvien raaka kuvatiedosto LifePrint pilvi. Kun haluat katsoa liikkuvaa kuvan, sovellus käyttää kuvan tunnistaminen tekniikka poimia näkymätön koodi ja vastaa sen raaka tiedot liikkuvan kuvan. Sovellus sitten vetää ylös raaka tiedosto LifePrint pilvi ja pelaa sitä heti, yhdessä minkä tahansa audio. Voit katsoa videon yllä saada paremman käsityksen LifePrint toimii.

LifePrint kestää noin 30 sekuntia tulostaa kuvan, onko se säännöllistä pysäytyskuvan tai HyperPhoto. Tulostin kestää noin tunnin veloittaa ja voit tulostaa jopa 15 valokuvaa täydellä latauksella. Vaikka sinun ei tarvitse täyttää sitä musteella eikä väriainetta, Zink elokuva maksaa noin $ 0,50 valokuva.

Iphone kirjaa minne menee

Voit ennakkotilata LifePrint vain $ 129 ja saada se toimitetaan sinulle elokuussa. Sen jälkeen aluksi nostaa yli $ 200.000 Kickstarter, The LifePrint joukkue käyttää nyt Indiegogo kuin ennen myyntiä alustalla.

AR valokuvat ovat seuraava sosiaalinen yllätys

Sen lisäksi myös näkymätön koodia, LifePrint myös lisää vesileiman nurkassa HyperPhoto jotta voit kertoa mitkä kuvat on varustettu tällä lisätyn todellisuuden teknologiaa. Mukana on myös mahdollisuus poistaa vesileiman kokonaan.

LifePrint ei vaadi voit tulostaa pysäytyskuvan otettu suoraan liikkuvan kuvan, jos haluat luoda HyperPhoto. Itse asiassa ne voivat olla täysin erilaisia, joten voit vetää pois huvittavaa syötti-ja-kytkin. Esimerkiksi, voit tulostaa vielä kuva seksikäs malli, joka toistaa leikkeen Rick Astley laulaa "Never Gonna Give You Up." Ajatelkaa sitä "rickroll" lisätyn todellisuuden tyyliin.

HyperPhoto leikkeet voi kestää jopa 15 sekuntia, pituuden Instagram video. Kuitenkin LifePrint joukkue toivoo lisätä pituutta kahteen minuuttia niin tulevaisuudessa saatat pystyä katsomaan kokonaisen musiikkivideon tai elokuvan traileri katselemalla HyperPhoto kanssa LifePrint sovelluksen.

Tulevaisuudessa LifePrint toivoo myös nostaa tämän AR valokuvien katsomisen massoja. LifePrint tehty elokuva mainostaulut, esimerkiksi soittaisi yksinoikeudella elokuvaleikettä, ja pop-tähdet saattaa haluta lähettää kuvia faneilleen että soittaa heidän uusin musiikkivideo. Tuominen QR code skannaus entistä visuaalinen valtakunta on jotain muuta mobiili yritykset ovat alkaneet hyödyntää. Viime kuussa, laulu tunnistaminen sovellus Shazam yhteistyötä RCA Records lähettää musiikin ystäville postikortin niiden suosikki taiteilija. Nämä fanit saattoivat käyttää Shazam sovelluksen tarkastella postikortin ja avata yksinomainen laulun.

Iphone kirjaa minne menee

Yhdistetty tulostimet tehdä valokuvien jakamiseen IRL

AR tekniikka ei ole ainoa asia, joka erottaa LifePrint päässä Polaroid Zip. LifePrint App myös tavallisesta sosiaalisia ominaisuuksia: lisääminen ystävät, mieleen kuvia, ja kommenttien. Mutta LifePrint, voit tehdä valokuvien jakamiseen tosielämässä ja edes etäisesti.

Kun ystäväsi pariksi heidän LifePrint tulostin niiden LifePrint profiilin, voit käyttää sovelluksen lähettää heille valokuvan tulostanut etänä niiden LifePrint tulostimeen. Voit jopa lähettää valokuvan kaikille ystävillesi kerralla. Ystäväsi sitten saada ilmoitus LifePrint sovellus, jossa he voivat halutessaan tulostaa valokuvan tai hylätä sen. Jos he päättävät ovat valokuva tulostettu, ne voivat palata sovelluksen lisätä digitaalisen "kuten" tai kommentti.

Adam Patrick Murray

LifePrint toivoo, että sosiaalinen media tähdet ja julkkikset paljon seuraajia kannattaa massa-lähettää HyperPhoto kaikille faneilleen joiden LifePrint tulostimen avata mainossisällön, samanlainen Shazam ja RCA Records temppu.

Normaalille ihmiset, LifePrint n kytketty tulostin verkkoon voi olla hauska tapa lähettää osapuolelle kutsuja, kortteja, tai perheen loma kuvia. Tietenkin tämä perustuu kaikille ystävillesi, joilla on LifePrint tulostinta kotona.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...