Iphone pre omistuksessa ostopaikat

Käytetty iPhone: sinun pitäisi ostaa One?

Sam Costello. iPhone / iPod Expert

Sam Costello on kirjoittanut tekniikan vuodesta 2000. Hän on julkaissut artikkeleita CNN, PC World, InfoWorld, ja Computerworld mm. Niille lehdistä ja verkkosivuilta, hän peitettyjen digitaalisten tekijänoikeuksien, nousu ja lasku Napster, mobiililaitteissa ja tietokoneen ja verkon turvallisuus. Hän on kirjoittanut kämmenmikrot, näytöt ja tulostimet Samsungin kuluttajalle verkkosivuilla.

Iphone pre omistuksessa ostopaikat

Teoksen IPadini for Kids (2012), julkaisija Que Publishing.

ads

Kunnostetut iPhonet säästää taikina, mutta ovat kompromissit arvoista? Kyseinen päätös on lopulta sinun, mutta se olet aikeissa ostaa käytetty iPhone, tässä ovat asioita ottaa huomioon ja sitä, mistä etsiä sinun bargain.

Mitä varoa kanssa Kunnostetut iPhone

Vaikka käytetty iPhone voi olla paljon, on olemassa muutamia asioita, sinun pitäisi varoa varmistaa et tunne penniäkään viisas mutta kiloa typerää.

akku - iPhonet ovat yleensä katsotaan olevan heikko akun.

Yhdisteeseen, että niiden paristot ei voi korvata käyttäjän kun he kuolevat. Kevyesti käytetään iPhonen pitäisi olla kunnollinen akku siihen, mutta kaikki yli vuoden vanha on pidettävä varovasti. Kysy myyjältä niin paljon tietoja akun kuin mahdollista tai onko niistä vaihtaa akun uuteen, ennen kuin ostat. Myös olla varma tarkistaa palauttamiskäytänteiden tapauksessa akku osoittautuu ei olla niin vilkas kuin he väittävät.

screen - Jos uusittu iPhone ei ole suojattu näytön suoja, sen näyttö voi naarmuuntua.

Jatkaa lukemista alapuolelta

Se on normaalia kulumista. mutta naarmut ovat vähemmän hyväksyttäviä iPhonessa, koska se sai kosketusnäyttö valvontaa ja median ominaisuuksia, jotka ottaa suurena etuna sen 3,5 tuuman näyttö on yksi sen keskeisiä myyntivaltteja. Yritä nähdä näytöllä käytetty iPhone olet harkitsee (vaikka se on vain kuva). Jos se ei ole mahdollista, muista ostaa hyvämaineinen perustettu myyjä, joka seisoo takana niiden tuotteita.

kapasiteetti - Vaikka houkutteleva halvemmalla on vahva, muista, että käytetty iPhonet eivät ole uusimmat mallit ja että heillä on vähemmän tallennustilaa seurauksena. Varhainen iPhonet tarjosi vain 4 Gt tallennustilaa, kun taas viimeisimmät mallit tarjoavat jopa 32 Gt. Se on iso ero ja joka, jos olet saanut ison iTunes-kirjastosta, voi todella vaikuttaa nauttiminen puhelimen. Muista punnita säästöjä vastaan ​​saada enemmän teidän dollaria, ja ostaa sen mukaisesti.

Ominaisuudet - Varmista, että tiedät mitä ominaisuuksia olet uhraa kun ostat kunnostettuja iPhone. Varhainen mallit puuttui monia asioita uusimmat mallit ovat: 3G nopeus. päivitetty kamera, kyky tallentaa ja muokata videota. totta GPS, Nike + tuki, Sanelut, ja VoiceControl. Varmista, että jos ostat vanhempi malli, olet kunnossa, joilla ei ole uusin ja suurin ominaisuuksia.

Hinta - Tämä pätee hinta samoin. Kunnostettu iPhone saattaa olla $ 50 halvempi, mutta 50 $ syytä saada jotain, joka ei ole aivan mitä haluat? Joillekin vastaus on kyllä. Toiset arvostavat uusimpia laitteiston ja ovat valmiita maksamaan siitä.

Sopimus Kustannukset - Toisin kuin iPod, iPhone edellyttää kahden vuoden sopimuksen AT&T puhelimen ja Internet-palvelun (Yhdysvalloissa ainakin). Kurssit alkuperäisen iPhonen oli muutama dollaria halvempi kuin 3G tai 3GS. Tämä ei ole merkittäviä säästöjä, mutta voi lisätä ajan mittaan, jos AT&T tarjoaa edelleen halvempiin suunnitelma.

Takuu - Jos saat kunnostettu iPhonen takuu - jopa laajennettu takuu - tee se. Maineikkaimmista myyjät kunnostettu iPhone seisoo takana työtään. Ja puhelin, joka on ollut yksi aiempi korjaus ei välttämättä ole ongelmia tulevaisuudessa, se voisi, niin pitää menojen ylimääräistä rahaa laajennettu takuu (mielestäni se on asia tehdä uusia malleja. Too).

Iphone pre omistuksessa ostopaikat

Jälleenmyyjät Kunnostetut iPhone

Jos käytetään iPhone sopii sinulle, seuraavaksi sinun täytyy päättää, missä noutaa uusi lelu. Mutta valitse viisaasti.

AT&T - Tarkista paikallinen AT&T Store tai AT&T: n verkkosivuilla. IPhonen yksinoikeudella US harjoittaja joskus on kunnostettu malleja.

IPhone jälleenmyyjät - Jotkut yritykset, jotka myyvät uusia iPhone myös myydä käytettyjä niistä. Nämä postimyynnistä tai verkkokaupoista tarjoavat yleensä hinnat samanlainen Applen.

EBay / Craigslist - eBay ja Craigslist ovat kasvualustoja verkossa löytöjä, mutta ostajan varovaisuutta. Voit juuttua rikki iPhonen tai puhelin, joka ei ole tiedot luulit oli saada ansiosta huijari. Yritä kiinni hyvämaineinen tai tunnettujen myyjät, jos mahdollista.

Myynnin käytetyt iPhone

Jos ostat uusittu iPhone, voi olla vanhempi malli haluat päästä eroon. Jos näin on, tarkista vaihtoehtoja saada eniten lisäarvoa irti käytetyistä iPhone.

Kun se tulee ostaa uusittu iPhone, voit säästää rahaa ja saada hyvä musiikkisoitin samanaikaisesti. Täytyy vain olla fiksu ja varovainen miten ja missä ostaa. Kanssa vinkkejä yllä, sinun pitäisi olla hyvin matkalla näin. Hyvää ostoksille!

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...