Iphone vastaa missä minun droid

Viisi Android vaihtoehtoja iPhone 5

Aikaa vastata suosittu kysymykseen lyömällä Laitteisto 2.0 postilaatikko.

En halua iPhone 5. Voitko suositella Android-vaihtoehto, joka käsittelee työni ja kodin tehtäviä, jotka luulet on yhtä hyvä kuin iPhone?

Voin tehdä paremmin kuin suositellaan yksi Android-vaihtoehto. Seuraavassa on viisi vaihtoehtoa, kaikki yli pystyy käsittelemään kiireinen työ ja perhe-elämän.

Iphone vastaa missä minun droid

Samsung Galaxy S III

Epäilemättä lippulaiva Android luurin - mitä Galaxy Nexus omistajat sanovat. Sen 4,8 tuuman HD-näyttö, Galaxy S III on todellinen kourallinen. On hienoa katsella videoita ja valokuvia, mutta sen pienen koon, se ei voi olla sellainen luurin, joka on kotonaan pillifarkut tai pieniä pusseja.

ads

Samsung Galaxy S III on kaksiytiminen prosessori ja voidaan liittää nopea 4G LTE tietoverkkojen. Se toimii Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" käyttöohjelmistossa, mutta huhut viittaavat siihen, että Android 4.1 "Jelly Bean" on tulossa.

Sillä valokuvaajat, Galaxy S III tulee erinomainen 8 megapikselin kamera.

hinnoittelu:  Alkaa $ 199 16GB malli, joka on saatavissa Verizon, Sprint ja AT&T.

Miksi se on parempi kuin iPhone 5. Suurempi näyttö, joka lepää edelleen mukavasti yhteen (iso) käsi.

Galaxy Nexus

Galaxy Nexus on Googlen käsityksen siitä, mitä Android älypuhelimen pitäisi olla.

Galaxy Nexus tulee 4,65 tuuman 720p AMOLED HD-näyttö, virtansa 1.2GHz dual-core prosessori, ja kulkee uusin Android 4.1 "Jelly Bean" käyttöjärjestelmä. Kamera on vain 5-megapikseliä, mutta on optimoitu heikossa valaistuksessa käyttöön.

hinnoittelu:  Lukitsemattoman 16GB Galaxy Nexus maksaa $ 349 Google, mutta jos olet valmis olla koukussa jopa kahden vuoden sopimuksen, voit poimia 32GB malli Sprint Verizon hintaan 99 $.

Miksi se on parempi kuin iPhone 5. Suuri luurin aiempaa edullisemmin.

Motorola Droid RAZR M

Motorola tekee joitakin erittäin hyviä puhelimia, ja Droid Razr M on estää toistaiseksi ole eroa. Luuri on 4,3 tuuman Super AMOLED reunasta reunaan näyttö, joka on 40 prosenttia suurempi kuin näytön iPhone 4S. Se toimii Android 4.0 "Ice Cream Sandwich", mutta on päivitettävissä Android 4.1 "Jelly Bean".

Iphone vastaa missä minun droid

Ainoa haittapuoli Droid Razr M ovat varastoinnin vaihtoehtoja: 8GB, ei enempää, ei vähempää. Droid RAZR M on 1,5 GHz dual-core prosessori ja 8 megapikselin kamera.

Ulkopuoli on sama kuin sisäosat. Timantti leikattu alumiininen runko on välissä naarmujen Gorilla Glass näyttö ja kestävä Kevlar takaisin. Sisäinen elektroniikka on suojattu roiskeilta valmistajan kehittämällä nano-pinnoite.

hinnoittelu: Droid RAZR M on saatavilla Verizon hintaan 99 $ kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Miksi se on parempi kuin iPhone 5. Amazing viimeistely, suuri laitteisto, hyvä hinta.

Siellä on paljon pitävän noin HTC One X: 1.5GHz dual-core prosessori (quad-core käytettävissä yleinen versio) pumppaa pikseleitä on 4,7-tuumainen super-LCD 720p-näyttö, jotka kaikki pyörittää Android 4.0 "Jäätelö voileipä".

32 Gt tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa kuvia ja videota suoritetaan käyttämällä 8 megapikselin kamera. Kamera voi jopa ottaa kuvia tallennuksen aikana videon, ja ottaa panoraamakuvia - jotain uusin versio Applen iOS 6 voit tehdä iPhone 5 ja uusi iPod touch laitteissa.

hinnoittelu: HTC One X on saatavilla AT&T for $ 99 kahden vuoden sopimuksen.

Miksi se on parempi kuin iPhone 5. Helppo käyttää kaareva näyttö, suuri kamera.

Motorola Photon Q 4G LTE

Jos etsit älypuhelin, jossa on fyysinen näppäimistö, ja katso sitten enää kuin Motorola Photon Q 4G LTE.

Fyysinen näppäimistö sivuun - mikä on erinomainen, ja tekee tajuaa mitä kompromissi virtuaalisen näppäimistön ovat - Photon Q 4G LTE on 1,5 GHz dual-core prosessori ja 4,3 tuuman ColorBoost TFT LCD-näyttö. Android 4.0 "Ice Cream Sandwich" on tällä hetkellä näyttää, ja vaikka odotamme, että se saa päivityksen Android 4.1 "Jelly Bean" toistaiseksi ei ole sanaa, kun.

hinnoittelu: Motorola Photon Q 4G LTE on saatavilla Sprint hintaan 99 $ kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Miksi se on parempi kuin iPhone 5. Fyysinen näppäimistö.

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...