Missä am i Windows-puhelimeen

Missä minä olen?

30 tammikuu 2012 Nigel Sampson

Näytä nykyinen sijainti kartalla. Käytämme GeoCoordinateWatcher ja kansi jäljittelemällä tämän käyttämällä Reaktiivinen Extensions.

Ennen hyppäämällä tutorials pään developer.windowsphone ladata ilmaisia ​​työkaluja ja saada ne asennettu.

Tämä opetusohjelma on menossa enimmäkseen kattaa käyttämällä GPS, joka on valtuuttanut olla osa Windows Phone 7, käytetään olla joitakin ongelmia tämän, koska se oli vaikea simuloida GPS toiminnan kautta emulaattori. Kerromme, miten voit käyttää uutta kehitystyökaluja jäljitellä GPS tai miten käyttää Reaktiivinen Extensions tehdä jotain vastaavaa.

ads

Missä am i Windows-puhelimeen

Kaikki koodi kanssa GPS asuu kokoonpanoon System.Devices (tämä jäljittelee nimiavaruutta samat toiminnot Windows 7). Joten ensimmäinen asia, sinun tarvitsee vain lisätä viittaus. Koska Käytämme Microsoft Reaktiivista Extensions puitteet sinun täytyy lisätä viittauksia System.Observable ja Microsoft.Phone.Reactive.

Mitä aiomme tehdä, on kääriä todellinen GPS on reaktiivinen Extensions todettavissa, tämä tulee antaa meille mahdollisuuden vaihtaa pois todelliset havaittavissa meidän syntyy yksi.

Tärkeä luokka GPS on GeoCoordinateWatcher, se on kaksi menetelmistä - Aloita ja Lopeta ja kaksi tapahtumaa, PositionChanged ja StatusChanged. Aloitamme luomalla kaksi kenttää sivun, joka on GeoCoordinateWatcher ja Random emulointia.

Reaktiiviset Laajennukset ovat suuri kirjasto, joka tarjoaa Linq tyyli toimintaa yli eriaikaisesti ja tapahtuma perustuva liiketoiminta, voit lukea paljon siitä lisää RX Team blogi. Voit luoda havaittavissa ympäri GeoCoordinateWatcher käytämme staattista menetelmää Observable.FromEvent kulkee tietoa tilaamisesta ja lopettaa tapahtuman, me sitten käyttää Select operaation poistaa joitakin cruft koska olemme kiinnostuneita vain asennossa. Sitten aloitamme tarkkailija ja palauttaa havaittavissa.

Sillä emuloinnin aloitamme hyvin yksinkertainen menetelmä, joka luo satunnaisia ​​GeoCoordinate. Meidän luoda emulaattori menetelmää käytämme Observable.Timer tapa luoda havaittavissa kokoelma, joka työntää arvot säännöllisellä vauhdilla me sitten Select luoda satunnaisia ​​koordinaatit.

Missä am i Windows-puhelimeen

Meillä on nyt kaksi eri menetelmää kunkin palauttamalla vastaavia havaittavia kokoelmista. Joten onLoaded menetelmässä valitsemme käytettävän menetelmän ja käyttää Tilaa menetelmää koukku jopa OnPositionChanged tapa aina havaittavissa kokoelma työntää meille uusi koordinaatti. Eräs toinen hyvin tärkeä asia on ObserveOnDispatcher menetelmä, koska molemmat todellinen GPS ja meidän väärennettyjä ajastin työntää tapahtumia tausta lanka meidän järjestellä puhelun takaisin UI kierre siten, että emme saa poikkeus päivitettäessä UI.

Related viestiä

  • Whatsapp BlackBerry Tässä kehittyneen tekniikan maailmassa, runsaasti uusin mobiilisovelluksia pelaa ylimääräinen rooli kaikkien ihmisten elämässä. Kaikkialla maailmassa, kukaan ei voi yksinkertaisesti kävellä ...

  • Bluetooth-tekniikka Basics Tervetuloa Bluetooth 101. Tässä top asioita, sinun täytyy tietää Bluetooth-tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen langattoman viestinnän standardi, joka yhdistää ...

  • Käyttämällä Ranskan dictinary matkapuhelimeesi Tieto tällä sivulla on tarkoitettu lähinnä "vanhempi" tyyliin matkapuhelimissa. Jos sinulla on iPhone tai moderni älypuhelin. et voi olla ...

  • USwitch Mobile Awards 2012 2012: n uSwitch Mobile Awards järjestettiin Circus Lontoon Covent Garden 14. marraskuuta ja osoittautui unohtumattoman illan juhlii paras ...

  • mitä sanoa aikana sexting Mikä on joitakin flirttaileva asioita voin sanoa aikana sexting? ChaCha Vastaus: Voit kysyä tai antaa pois yksityiskohtia siitä, mitä olet pukeutunut tai wha. Etsitkö 10 likainen seksiviestittely ...