Missä minä olen pysäköity app iphone

WeFuel on uusin sovellus toimittaa kaasua pysäköidyn autosi

Kun kuulin ensimmäisen kerran uutta polttoainetta-on-demand käynnistyksen, joka tällä hetkellä palvelee vain tony, sydän-of-Silicon Valley kaupunkien Palo Alto ja Menlo Park, ajattelin, Tämä se on; olemme virallisesti saavuttanut huippunsa käynnistyksen. Työtoveri letkautti, "Silicon Valley innovaatio, virallisesti bensa."

Missä minä olen pysäköity app iphone

Mutta onko myös mahdollista tarkastella WeFuel. tai sen puoli tusinaa kilpailijoita, palveluna, joka voisi. käydä järkeen?

Lähtökohta WeFuel, joka tuo tänään, on helppo ymmärtää, että on-demand sukupolven: lataat iPhone, kirjoita sijainti auton, ja pyytää polttoaineen.

ads

Tietyn ajan - yhtiö arvioi 30 minuuttia, vaikka minun nopeita beetatestiin WeFuel viime viikolla perustettiin etukäteen - hazmat-sertifioitu kuljettaja rullaa pieneen kuorma, ponnahtaa avaa kaasusäiliön, ja täyttää oman auton säännöllisesti tai premium lyijytöntä kaasua. Ennen tankkauksen alkaa, hän myös plops punaisen sammutin alas jalkakäytävällä, varmuuden vuoksi. (Muutin takaisin muutaman askeleen.)

Sinun ei edes tarvitse olla siellä WeFuel palvelun jos kaasusäiliö ovi on auki, vaikka se on hyvä asia olin noin: autoni oli pysäköity katetussa autotallissa, ja WeFuel vain täyttää auton, kun se siirretään että kattamaton tilaan.

Palvelu tietenkin tulee kalliiksi a $ 7,49 maksu per täyttyä. Hinta per gallona säännöllisesti polttoainetta päivä oli $ 3.11 jota yhtiö sanoo laskee päivittäin perustuvat polttoaineen hintoihin tiettyjen postinumerot käyttäen GasBuddy yhtenä tietolähteistä. Mutta on myös suunnitelmissa on jatkaa kuukausimaksun palvelu rajoittamaton täyttöjä, $ 19,99 kuukaudessa per auto, plus kustannukset kaasun - joten kai jos käyttää palvelua kolme kertaa kuukaudessa, olet tulossa ulos eteenpäin .

WeFuel on vain viimeisin kasvava erän startup jotka tuovat polttoainetta suoraan auton, säästää tosin vähäinen vaivaa tuo auton huoltoasemalle. Viime vuonna minun Verge kollegansa Ben Popper kirjoitti Filld, toinen Piilaakson joka täyttää säiliö varten $ 7 lisämaksu. Myös GasNinjas, FuelMe, ja Yoshi, muutamia muita. Useimmat ovat samanlaisia ​​maksurakenteita, ja myös aloittamassa hyper paikallisten.

Startups kuten WeFuel, Filld, ja FuelMe kaikki alentavat kaasun teille. Kunhan et soita heille "Uber kaasun" Termi "Uber kaasun" voisi välittömästi mieleen, vaikka se on lause, että nämä yritykset näyttävät vältellä. Perustaja Filld kertoi Verge. "Tämä on enemmän kuin Amazon. Kuka tarvitsee fyysisen myymälän ja mitä he tekivät kirjoja, voimme tehdä kaasua." Kuten WeFuel, mukana perustamassa J. P. Freijo ja Ale Donzis kertoi he eivät pidä Uber vertailuja, koska "he ovat urakoitsijan malli, ja meidän kuljettajat ovat päätoimista työntekijää."

Mukana on myös kysymys siitä, miksi jotkin näistä startup aloittavansa palvelujaan tilassa, Uusimpien arvioiden osuus 40 prosenttia kaikista sähköauton myynti Yhdysvalloissa. WeFuel n Freijo, joka on jatko-opiskelija Stanfordin, ja Donzis sanoa, että laakson "avoin ajattelutapa innovaatiot" ja pääsy pääomarahoitusta olivat tärkeimmät motiivit aloittaa tällä alueella. (Silicon Valley on myös täynnä kiireinen, tech-savvy, rikas ihmiset, mikä tarkoittaa WeFuel saattavat löytää lisää asiakkaita valmiita maksamaan $ 7 välttää matkan niiden läheisyydessä Exxon kuin se olisi Peoria.)

Joten, korkea hinta ja socioeconomics syrjään, miksi saattaa kaasun toimitus käynnistyksen todella järkeä? Startup kuten WeFuel ei ole tarkoitus säästää rahaa; se on noin säästää aikaa. Syynä Uber (siellä on ärsyttävää Uber vertailun uudelleen) on otettu pois on, että perinteinen tapa pyytää taksin tai mustan auton palvelun hirveän tehottomia. Uber alkuperäisen erän asiakkaat olivat ne, jotka eivät mielessä maksaa lisämaksu mukavuussyistä, ja sitten sillä yhtiö kasvoi, se alkoi käyttää samaa liikenneverkkoon tekniikkaa helpommin keinoin.

Missä minä olen pysäköity app iphone

Se ei ole halpaa, joten sen täytyy olla erittäin kätevä

Huoltoasemat ovat oikeastaan ​​aika tehokas paikkoja, ja lukuun ottamatta valitse kaupunkialueilla, joilla korkea kerrostalo asunnot näkyvät niiden tilalle. ne on kaikkialla. Joten arvolupaus jotain kaasua on-demand käynnistyksen on oltava, että se käyttää aikaa jopa lisää tehokkaasti. Sen sijaan, että tarvitsisi vauhdissa huoltoasema matkalla töihin tai lentokentälle, auton voi käyttää polttoaineena, kun se istuu parkkipaikalla tai ajotieltä, joka on mitä se tekisi muutenkin.

WeFuel kertoo toivoo kumppanin kanssa vuokra-autolla yrityksiä varten juuri tästä syystä: sanokaamme olet määrä palata vuokra-auto viimeisenä päivänä lomasta tai työmatkalla, ja olet koukussa tankkauksen ajaksi ennen palauta se. Jos auto on vain istuu aikana viimeinen päivä toimintaa, miksi ei ole polttoainetta toimitetaan sinulle?

Kummassakin tapauksessa autoni on nyt täysi säiliö kaasun on-demand, mutta olisin käyttää tätä palvelua tai muut toista perusteella nähdä, miten aikaa säästävä se todellisuudessa on. Kun ajattelen $ 7,49 palvelumaksu, tai noin $ .50 enemmän per gallona täyttää minun tyhjään säiliöön, olen ajatellut olisin olla ihan oikeesti kiire maksaa niin paljon. Sitten taas, olen sanonut sama ennen muista on-demand palvelut, ja ovat päätyneet käyttää niitä enemmän kuin minä koskaan ajatellut olisin tai pitäisi. Pisteet yksi mukavuussyistä?

Tutustu Lauren Goode uusi podcast kehtaa Ask

Related viestiä

  • Paras tapa Vastaus "mikä on suurin heikkous?" "Sinä olet kertonut minulle vahvuudet-nyt, voit jakaa mitä pidätte teidän suurin heikkous?" Se on kysymys, että kukaan ...

  • Shattered iPhonen näyttö: Mitä haluat tehdä? Toinen päivä olin töissä ja yhtäkkiä sain tekstin vaimolleni, että hänen iPhone oli "säröillä". Vaimoni on tiedetty kertoa ihmisille, että ...

  • Ringtonium tarkastelu: Paras soittoääni luominen sovellus iPhonelle Ringtonium on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, ja mikä parasta säästää rahaa antamalla käytät jo ostettuja kappaleita kuten soittoääniä ....

  • Mitä tarkalleen sisältyy kun varmuuskopiointi iPhone 4 iTunesin avulla? Olen lukenut tämän kysymyksen Onko iTunes iOS-laite backup sisältävät kaiken laitteessa? mutta se ei näytä olevan ...

  • Iphone 5 Hinta Pakistanissa kertoimet vedonlyönti rahamäärä tarvitaan ostaa jotain; "Bensiinin hintaa"; "Hän sai uuden auton myös erinomaiset välit"; "Kuinka paljon on vahingon?" ...