Missä minun karhunvatukka sovellus maailmassa

BlackBerry PlayBook 101: Aloitus BlackBerry App World, osa 1

Miten löytää sovellukset ja pelit haluat BlackBerry® App World ™ verkkokaupassa on BlackBerry® PlayBook ™ tabletti

On hetkiä, jolloin Haluan vain huutaa katoilta, "Rakastan BlackBerry PlayBook tabletti!" Se on minun päivittäinen sanomalehti, minun mediasoitin, my e-lukija, minun digitaalinen kuvakehys, minun päivä järjestäjä, suosikkini pelialusta ... OK, saat kuvan. Käytän sitä kaikesta, koska hyvin, se tekee kaiken, ja sillä on vakavia moniajo valtaa käynnistää, jotta voin vaihtaa edestakaisin saumattomasti sovellusten välillä viipymättä.

ads

En voinut tehdä kaikkia asioita edellä luetellut (ja paljon enemmän) ilman yksittäisiä sovelluksia, jotka suorittavat nämä tehtävät, ja BlackBerry App World on lähde näitä sovelluksia. Tänään aion antaa sinulle yleiskuvan miten katsella, hakea ja selata sovelluksia tai pelejä, joten voit saada irti tablet. Tarkista takaisin ensi viikolla Inside BlackBerry ohjeblogista osa 2, joka kattaa "My World" osiossa BlackBerry App World liikkeestäsi.

Valmiina löytää sovelluksia? Mennään lataamiseen!

Käynnistäminen BlackBerry App World

Napauttamalla "App World" Icon Alkunäytöltäsi tai kansion sisällä

Käynnistäminen sovellus vie Esitetyt sivulle, joka näyttää suositellut sovellukset, sovellukset myyntiin, ja kokoelmista vastaavien sovellusten. (Haluatko tietää punainen merkki yläpuolella "My World" vaihtoehto? Otan kattaa että osa 2 ensi viikolla.)

Tämä on hyvä paikka päästä alkuun, jos olet juuri ostanut BlackBerry PlayBook tabletti, joten vain kosketa sovelluksen, joka näyttää mielenkiintoiselta tietää enemmän siitä. Tulen selittää osia sovelluksen esittelysivulle myöhemmin postitse.

Hakeminen BlackBerry App World

Jos etsit jotain erityistä, kosketa "Etsi" laatikko. Näppäimistö tulee näkyviin ja voit sitten syöttää hakusana, kuten "uutinen". Napauttamalla rivinvaihtonäppäintä ja kaikkia sovelluksia koodattu että termi näkyy.

Selaa kategorioittain

Sen jälkeen napauttamalla "Games" tai "Sovellukset" saat uusia vaihtoehtoja pitkin näytön alareunaan, ensimmäinen vaihtoehto on "Luokat". Muut vaihtoehdot ovat melko itsestään selvä; "Uutuudet" on toinen suosikkini paikkoja selata, mutta nyt kosketa "Luokat", joka on ympyröity punaisella alla.

Missä minun karhunvatukka sovellus maailmassa

Napauttamalla "Luokat" vie - arvasit oikein - "Luokat" sivulla. Riippuen siitä, onko painanut "Games" tai "Sovellukset" aiemmin, sinun on erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Pelikategoriat

App Luokat

Jotain pitää mielessä, että jotkut luokat, sovellukset myös alakategorioita sisällä; on olemassa vain, että monet sovellukset käytössäsi!

Asentaminen sovellukset ja Lisätiedot

Apps esitys sivulla on, jos saat ensivaikutelman sovelluksen. I alkavat yleensä lukemalla kehittäjän kuvaus, katselu kuvakaappauksia, ja käsittelyn perusteella jättämiä muut BlackBerry PlayBook tabletin käyttäjille.

1. Lataa - Kun valmis asentamaan koskettamalla tätä painiketta. Tämä painike voi sanoa "Purchase" jos on kustannus tai "Asenna", jos sovellus on aikaisemmin asennettu ja poistettu.

Huomautus: Jos painike sanoo "hankinta" asennusta "Asenna", kustannukset sovelluksen tulee sijaitsemaan oikealla painikkeella. Kun olet ostanut sovelluksen tai pelin, se asennetaan automaattisesti.

2. Tiedot - Täältä löydät koko nimi sovelluksen, kehittäjä (tässä tapauksessa Research In Motion® Limited) ja versio App.

3. sisällön asettaminen - Tämä on luokitus, jonka sisältö suodatusjärjestelmä BlackBerry App World - kosketa kuvaketta löytää kuvauksen luokitus. Lisätietoja sisällöstä luokitusjärjestelmän, tutustu tähän Inside BlackBerry kehittäjien Blogiviesti siitä, kuinka uusi BlackBerry App World sisällön arvioinnista parantaa löytö ja turvallisuutta.

4. Tuki - Jos on vaikeuksia kanssa app napauttamalla tätä ja saada tukitietoja sovellusta tai pelin parhaillaan tarkastelet.

5. Sovelluksen kuvaus - Kuvaus ominaisuuksista ja toiminnoista peräisin sovelluksen kehittäjä.

6. Rating ja arvostelut - Lähtö arvion kirjoittanut muiden käyttäjien ja nähdä keskimääräinen käyttäjä luokitus.

7. kuvakaappauksia - Pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tarkastella kuvakaappauksia tarjoamia sovelluksen tai pelin kehittäjä.

Sinun pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä, miten katsella, hakea ja selata sovelluksia tai pelejä BlackBerry App World BlackBerry PlayBook tabletti. Seuraavassa osa tätä kaksiosaisen sarjan, otan selittää "My World" osan julkisivusta, joka kattaa perustamalla maksutapoja, päivittää asennetut sovellukset ja sisältö asetuksia, muun muassa.

On kysymys tai kommentti BlackBerry App World BlackBerry PlayBook tabletti? Jätä kommentti alle!

Related viestiä

  • Lataa WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 07 tammikuu 2015 Download WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 ja kaikki muut laitteet WhatsApp on paras ja ...

  • Miksi Kehitetään BlackBerry? Tavoittaa yleisöä yli 79 miljoonaa BlackBerry-käyttäjät. BlackBerry Keys tilauslomake Kiitos. BlackBerry Code Signing Key on jätetty käsiteltäväksi. Sinä...

  • BlackBerry Torch Review Upouusi kosketusnäyttö käyttöjärjestelmä, valtava ominaisuudet ja täydellinen liukuva näppäimistö, BlackBerry Torch on taskussa voimanpesä. Se on yksi olemme olleet ...

  • Tuotteen kuvaus BlackBerry Porsche Design P'9981 (8GB, HSN takuu) lyhyt yhteenveto: Tyylikäs top-of-the-maailma suunnittelu. Lovely 2,8 tuuman kosketusnäyttö antaa sinulle todellinen Royal Experience ....

  • BlackBerry kännykkää kuudenneksi suosituin laite valmistaja maailmassa, BlackBerry toimii 91 maassa ja sillä on yli kahdeksankymmentä miljoonaa internet-palvelun tilaajaa kaikkialla maailmassa. BlackBerry ...