Missä olen android

Android Debug Bridge

Tässä asiakirjassa

Android Debug Bridge (ADB) on monipuolinen komentorivi työkalu, jolla voit kommunikoida emulaattori esimerkiksi tai liittää Android-laitteella. Se on asiakas-palvelin-ohjelma, joka sisältää kolme osaa:

  • Asiakas, joka toimii oman kehityksen kone. Voit kutsua asiakasta komentotulkin antamalla ADB komennon. Muut Android työkaluja, kuten DDMS myös luoda ADB asiakkaita.
  • Palvelin, joka toimii kuten tausta prosessi oman kehityksen kone. Palvelin hallinnoi välistä viestintää asiakkaan ja ADB daemon käynnissä emulaattorin tai laitteella.
  • Daemon, joka toimii kuten tausta prosessi jokaisesta emulaattori tai laitteeseen esimerkiksi.

ads

Missä olen android

Löydät ADB työkalun lt; sdkgt, / platform-tools /.

Kun käynnistät ADB asiakkaana, tarkistaa ensin, onko ADB palvelinprosessia jo käynnissä. Jos ei ole, se alkaa palvelinprosessin. Kun palvelin käynnistyy, se sitoutuu paikallisten TCP-porttiin 5037 ja kuuntelee komentoja lähetetään ADB asiakkaita—kaikki ADB asiakkaat käyttävät porttia 5037 kommunikoida ADB palvelimeen.

Palvelin asettaa yhteydet kaikkiin käynnissä emulaattori / laite tapauksissa. Se etsii emulaattori / laite tapauksissa skannaamalla parittomat portit alueella 5555-5585, käyttämän alueen emulaattori / laitteita. Jos palvelin havaitsee ADB daemon, se ottaa yhteyden kyseiseen porttiin. Huomaa, että jokainen emulaattori / laite esimerkiksi hankkii parin peräkkäisiä portteja — tasaisen numeroltaan portti konsolin yhteyksiä ja parittomat portti ADB yhteyksiä. Esimerkiksi:

Emulaattori 1, konsoli: 5554

Emulaattori 1, ADB: 5555

Emulaattori 2, konsoli: 5556

Emulaattori 2, ADB: 5557

ja niin edelleen.

Kuten on esitetty, emulaattori esimerkiksi yhdistetty ADB portissa 5555 on sama kuin esimerkiksi joiden konsoli kuuntelee porttia 5554.

Kun palvelin on perustanut yhteydet kaikkiin emulaattori tapauksissa voit ADB komentoja käyttää näitä tapauksia. Koska palvelin hallitsee yhteydet emulaattori / laite tapauksissa ja käsittelee komentoja useista ADB asiakkaita, voit ohjata mitä tahansa emulaattori / laite esimerkiksi mistä tahansa asiakkaan (tai script).

Missä olen android

Ottaminen ADB Debugging

Voidakseen käyttää adb kytketyn laitteen USB, sinun on otettava käyttöön USB-testaus laitteessa järjestelmän asetuksia, alla Kehittäjävaihtoehdot .

Androidin 4.2 ja korkeampi, kehittäjäasetukset näyttö on piilotettu oletusarvoisesti. Jotta se näkyväksi, siirry Asetukset gt; Puhelimesta ja kosketa Build numero seitsemän kertaa. Palata edelliseen näytön löytää Kehittäjävaihtoehdot pohjalla.

Joissakin laitteissa kehittäjäasetukset näyttö voi sijaita tai nimetty eri.

Huomautus: Kun liität laitteen käynnissä Android 4.2.2 tai uudempi tietokoneeseen, järjestelmä näyttää valintaikkuna, jossa kysytään hyväksyä RSA avain, jonka avulla vikojen tämän tietokoneen kautta. Tämä turvallisuus mekanismi suojaa käyttäjän laitteista, koska se varmistaa, että USB-testaus ja muut ADB komentoja ei voida suorittaa, jos pystyt avaamaan laitteen lukituksen ja tunnustaa dialogi. Tämä edellyttää, että olet ADB versio 1.0.31 (saatavana SDK Platform-työkalujen r16.0.1 ja korkeamman), jotta debug laitteessa käynnissä Android 4.2.2 tai uudempi.

Lisätietoja yhteyden laitteen USB, lukea käyttäminen laitteille.

Voit antaa ADB komentoja komentoriviltä oman kehityskoneena tai käsikirjoituksen. Käyttö on:

Jos on olemassa vain yksi emulaattori käynnissä tai vain yksi laite on kytketty, ADB komento lähetetään kyseiseen laitteeseen oletuksena. Jos useita emulaattorit ovat käynnissä ja / tai useita laitteita on kiinnitetty, sinun täytyy käyttää -d. -e. tai -s mahdollisuus määrittää kohdelaitteen, johon komento on suunnattava.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...

  • [Android] Mikä Superuser hankkiminen root Android-laitteella ei saavuteta vapauttamalla bootloader, tai asentamalla mukautetun elpymistä, mutta vilkuttamalla pienen tiedoston nimeltä pääkäyttäjän ....