Missä omia soittoääniä tallennettu iPhone 5

Luominen, Custom ja tehdä iPhone teksti Tones iOS 5 / iOS 6 iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS?

Luo iPhone teksti Äänet kanssa Professional iPhone teksti Tone Maker MP3, WAV, ja YouTube.

Tunnisteet: tehdä iphone teksti ääniä, jotta teksti ääniä iPhone, miten teksti äänet iPhone, tehdä iphone tekstin sävy, luoda iPhone teksti ääniä, tee iPhone SMS sävy, muokata iphone teksti ääniä, iphone tekstin sävy Maker, iPhone tekstiviestin merkkiääni

Missä omia soittoääniä tallennettu iPhone 5

Yksi uusista ominaisuuksista IOS 5 on mahdollisuus ostaa tekstin ääniä iTunes Storesta. Jokainen IOS 5 perustuva iPhone (mukaan lukien iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS) mahdollistaa valita soittoääniä iPhone tekstiviestinä sävyjä. Joten ei iOS 6 perustuva iPhone kuten iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, ja iPhone 3GS.

ads

Oletko koskaan ajatellut tehdä iPhone tekstiin sävyjä ilmaiseksi sijaan ostaa iTunes Storesta? Oletko koskaan ajatellut muokata iPhone tekstin ääniä kappaleita tai elokuvia sijasta iPhone soittoääniä?

Seuraava artikkeli pyrkii tarjoamaan levitetyn ratkaisun edellä esitettyihin kysymyksiin. Se esittelee voimakas iPhonen tekstin sävy Maker ja askel askeleelta opas miten tehdä vapaa iPhone tekstin sävyjä eri audio- ja video. Sitten iPhone fanit voivat helposti erottaa niiden tärkeitä tekstejä muilta näillä oletus muokattua tekstiä ääniä katsomatta heidän näytöllä.

iPhone Teksti Tone Maker

Sen lisäksi toimii ammattilainen iPhone Ringtone Luoja, Bigasoft iPhone Ringtone Maker on myös ihanteellinen tekstin sävy Maker iPhone. Se voi helposti luoda iPhone tekstin sävyjä eri musiikista, musiikkivideo, ja peli sekä mahdollistaa tehdä tekstiviestinä tai hälytykset pituus 2-5 sekuntia tai yli 5 sekunnin ajan. Tämän tehokkaan iPhone Teksti Tone Maker, voimme tehdä iPhone tekstin sävyt lähes kaikenlaisia ​​audio, kuten MP3, M4A, AAC, WAV, WMA, AIFF, CAF, APE, M4B, AU ja enemmän, tehdä iPhone tekstiviestin sävyjä kaikista suosittuja videoita kuten MP4, AVI, MOV, 3GP, FLV, MKV, MPG, WMV, VOB, MVI, MTS, BIK, AVI, ASF, DV, WebM ja jne.

Step by Step Guide miten tehdä iPhone Text Tones

Tämä opas on haettu:

 • Muokata iPhone teksti ääniä soittoääniä
 • Tee tekstiviestin tai hälytykset pituus 2-5 sekuntia tai yli 5 sekunnin ajan.
 • Tekstin äänet iPhone kappaleista kuten MP3 iPhone tekstin sävy, WMA iPhone tekstin sävy, M4A iPhoneen tekstin sävy ja enemmän.
 • Tee iPhone teksti ääniä elokuvia kuten MP4 iPhone tekstiviestin merkkiääni, AVI iPhone tekstin sävy ja jne.
 • Tätä ohjetta sovelletaan IOS 5 perustuva iPhone 4S, iPhone 4 ja iPhone 3GS.
 • Tämä opas koskee myös iOS 6 perustuva iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, ja iPhone 3GS.

Tee Valmistelu: Free Download iPhone Teksti Tone Maker

Free Download ammatillinen iPhone Text Tone Maker - Bigasoft iPhone Ringtone Maker (Windows versio. Mac Version), asentaa ja käyttää sitä, seuraavat käyttöliittymä ponnahtaa.

Vaihe 1 Tuo tiedosto kuten iPhone tekstin sävyt

Napsauta "Selaa." -painiketta Lisätä suosikki ääntä tai videota jonka haluat tekstinä sävyjä iPhone.

Vaihe 2 Aseta tekstin sävy pituus

Aseta suosikki äänileike tekstiviestinä sävy vetämällä ja vapautettiin liukusäädintä. Tai kirjoita aloitusaika "Start Time" tekstikenttään ja lopun aikaa "End Time" tekstikenttään.

Vihjeitä: Voit joko asettaa tekstin hälytykset pituus 2-5 sekuntia tai pidempään kuin 5 sekuntia; voit jopa asettaa tekstin sävy niin kauan kuin 30 sekuntia, mutta sävy ei pysähdy soittaa koko 30 sekunnin ajan, kunnes avaat Viestit-sovellusta vastata viestiin. Sitä ei saa asettaa tekstin sävy yli 30 sekuntia.

Vaihe 3 Luo ja siirtää tekstin sävy iPhoneen

Ensinnäkin yhdistää iPhonen tietokoneeseen, tarkista ennen "Vie iPhone", ja lopuksi klikkaa "Luo" -painiketta luoda iPhone tekstin sävy, voimakas iPhone Teksti Tone Maker siirtää automaattisesti luotu tekstin sävy iPhoneen.

Vaihe 4 Määritä tekstiviestin hälytyksen tiettyyn kontakti

 • Avaa iPhone napauttamalla yhteystiedon Yhteystiedot-sovelluksessa ja sitten Muokkaa-painiketta oikeassa yläkulmassa näytön.
 • Selaa alaspäin yhteystieto, kunnes näet "tekstin sävy" kenttä - se on aivan alla soittoääni kenttään. Napauta tekstin sävy kentän esiin vieritys äänien listaa.
 • Napauta ääntä, jota haluat kyseisen henkilön kanssa, ja valitse Tallenna. Se siitä.

Related viestiä

 • Miten siirtää soittoääniä iTunesista iPhoneen olen aina käsin hallitaan musiikkia ja videoita vetämällä ja pudottamalla iPhone iTunesin kautta. Ja tein, että soittoääniä samoin ...

 • Miksi näen tämän sivun? 404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon. Muita mahdollisia syitä Saatat ...

 • Tee soittoääniä iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G Mac / PC - iPhone Ringtone Maker 20 syyskuu 2012 Luo omia soittoääniä iPhoneen - Se on niin helppoa! Kuvaus Kyllä, se on totta ja helppoa. Kanssa...

 • Miksi näen tämän sivun? 404 tarkoittaa, että tiedostoa ei löydy. Jos olet jo ladannut tiedoston sitten nimi voidaan kirjoitettu väärin tai se on eri kansioon. Muita mahdollisia syitä Saatat ...

 • Miten luoda soittoääni iPhone iTunesin päivä olen päättänyt, että minun pitäisi olla hieman eri soittoääniä minun iPhone 3G. Erityisesti halusin erilliseen vaimolleni, ja useat ...