Missä on minun Android navigointisovellus

Top 3 Free Poissa GPS-sovellukset Android

Google Navigation Android on yksi parhaista kartan ratkaisut saat vuonna kämmenelle, mutta mitä jos ei ole datayhteyttä? Oletpa sitten ulkomaille, käyttämällä Wi-Fi-only Android tabletti. tai vain haluavat käyttää vähemmän puhelimen tiedot, voit käyttää jotakin näistä kartta sovelluksia nähdä missä olet ja saada liikkumissuunnat.

Missä on minun Android navigointisovellus

Jos alkaa kaivella Google Play offline GPS-sovellukset, löydät paljon huonolaatuista maksuttomia sovelluksia ja laadukkaita sovelluksia, jotka maksavat rahaa. Olemme tehneet kaivaminen sinulle ja löytänyt parhaan vapaa vaihtoehtoja

ads

Google Kartat

Google Maps on sisäänrakennettu tuki offline-karttoja. Tämän ominaisuuden avulla voit ladata kartan alue Android, joten voit tarkastella sitä ilman datayhteyttä. Tämä oli aiemmin labs on erilaisia ​​vikoja, mutta se on nyt vankka ja vakaa.

Kuitenkin on olemassa yksi merkittävä rajoitus: Vain karttaruudut ladataan. Et voi etsiä kiinnostavia tai saada liikkumissuunnat offline.

Voit ladata kartan alue offline-käyttöä varten, käynnistää Google Maps napauttamalla valikkopainiketta ja valitse Salli offline.

Zoomi ja kallistus ympäri karttaa sormillasi kunnes kartta-alueen, jota haluat käyttää offline kuuluu neliö. Kun se on, valitse Valmis.

Google Maps lataa kartta-alueen offline-käyttöä varten. Voit tarkastella offline karttoja avaamalla Omat paikat näytön ja pyyhkäisemällä Offline luokkaan.

Offline-tilassa, voit avata Google Maps ja käyttää GPS nähdä, missä olet, mukaan lukien yksityiskohtainen kartta lähikaduilla ja joitakin maamerkkejä. Vaikka et voi saada suuntiin offline-tilassa, voit kysyä tietä kun olet verkossa ja sitten mennä offline käyttäen suuntaan päästäkseen minne olet menossa ilman datayhteyttä.

OsmAnd on täynnä GPS-sovellus, joka tarjoaa turn-by-turn suuntiin ja offline-point-of-korko tietokannasta. Siinä on myös muita ominaisuuksia, jotka saatat olla tottunut GPS-laitteet, mukaan lukien puhunut suuntiin.

OsmAnd käyttää OpenStreetMap tietoja. Sinun täytyy ladata kartan tiedostoja laitteeseen, kun ensin käyttää sovellusta. Ilmainen versio mahdollistaa ladata kymmenen kartan tiedostoja ilmaiseksi, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi useimmille ihmisille.

OsmAnd sallii siirtymisen paikkoihin osoitteen tai etsimällä point-of-korko tietokannasta. Se myös puhua turn-by-turn suuntiin, jotta voit seurata niitä ajon aikana, aivan kuin voit kanssa oma GPS-laite. OsmAnd ei ole vain ajamiseen, mutta tarjoaa myös kävely, pyöräily, ja jotkut julkisen liikenteen reittiohjeet.

Navfree on toinen ilmainen offline GPS-sovellus, joka riippuu OpenStreetMap tiedot. Kuten OsmAnd, se tarjoaa turn-by-turn suuntiin, offline point-of-korko haku, ja puhuttuja suuntiin.

Sen tärkein näyttö näyttää hyvin samankaltainen kuin oma GPS-laite. Jotkut ominaisuudet, kuten Google hakutoiminto vaativat datayhteyden, mutta perustiedot kartta-katselu, navigointi ja point-of-korko ominaisuuksia eivät.

Sekä OsmAnd ja Navfree ovat kiinteitä, hyvin laittaa-yhdessä, ja täysin varustellun sovelluksia. He käyttävät samaa karttatietoja, joten mikä app haluat riippuu mikä liitäntä pidät eniten.

Lisää vaihtoehtoja

Yllä vaihtoehdot eivät ole ainoa offline-kartta Android-. Jos etsit yksinkertaista offline karttasovellus, joka ei ole Google Maps, kokeile MapDroyd. MapDroyd käyttää samoja OpenStreetMap tiedot kuin Navfree, mutta se ei tarjoa point-of-korko tai turn-by-turn navigoinnin ominaisuuksia. Se on pieni, yksinkertainen sovellus - se tulee näyttää kartan ja näyttää sijaintisi sitä.

MapDroyd vahvuus on pieni karttatietoja. Sen avulla voit myös ladata pienempiä alueita karttatietojen sijasta kokonaisten maiden, säästää tilaa laitteen tallennustilaa. Vaikka point-of-korko etsintä ei ole käytettävissä, näet joitakin paikkoja ja maamerkkejä jos zoomata tarpeeksi pitkälle.

Missä on minun Android navigointisovellus

Jos olet matkalla - tai satut asumaan suurkaupungissa, joka on tuettu - TripAdvisor n matkaoppaiden ovat myös erinomaisia, vapaa apps. Niitä voidaan käyttää kokonaan offline ja sisältää karttoja GPS ja mahdollisuus näyttää lähellä hyödyllisiä maamerkkejä, mistä metroasemille ja käteisautomaatit ravintoloista ja nähtävyyksistä. Nämä sovellukset sisältävät jopa arvostelua jotta voit lukea siitä ravintolassa ennen ruokailu siellä, ja täynnä karttoja metrolinjaa alueella, joten voit helposti löytää pois ympärillä - kaikki offline.

Olemme myös kattaa joitakin muita offline-kartta Android-. PC-käyttäjät voivat yrittää GMapCatcher ladata ja katsella karttoja heidän PC ilman Internet-yhteyttä.

Jos etsit enemmän suuria Android-sovelluksia, tutustu luettelon parhaista Android-sovellukset. Meillä on myös täysi opas Android - ilmaiseksi!

Oletko kokeillut näitä sovelluksia, tai tiedätkö paremmaksi? Jätä kommentti ja kerro meille mitä mieltä olet.

Related viestiä

  • Paras eReader Android Reading kirjoja Android käytetään olla aivan kunnossa. Nyt se on mahtavaa. Vaikka on olemassa paljon makeita sovelluksia lukemalla kirjoja puhelimen tai tabletin, Play Books on ...

  • Video: Hands-on uuden Instagram Video Android Ei siksi, että se oli suuri yllätys jälkeen pari raportteja rikkoi uutisia edeltävinä päivinä nykypäivän Facebook tapahtuma, mutta kyllä ​​ne ...

  • 4 Kuvat 1 Word vastauksia Huijaukset 4 Kuvia 1 Word vastauksia, huijareita, ja vihjeitä näyttää, miten voittaa kaikilla tasoilla ja kirjaimet pelin iPhone, iPod, iPad, ja Android. Arvaa sana että ...

  • Minecraft: Pocket Edition (Android) Solid kaivos- ja askartelu kokemus. Näyttää ja suuri. Kuollut yksinkertainen moninpelin. Jatkuva kehitys. Ei niin syvälle kuin PC-versio. Jotkut touch ...

  • [Android] Mikä Superuser hankkiminen root Android-laitteella ei saavuteta vapauttamalla bootloader, tai asentamalla mukautetun elpymistä, mutta vilkuttamalla pienen tiedoston nimeltä pääkäyttäjän ....